canım çok geçmiş olsunnnnber fıstıklar ben iim bugun azcık korktm sabah cunku bi guzel kapaklandm düştm evin onnde belim agrıo azcık kastım kendimi tabii ama bebş kıprdadı ondan sonra maşalalhAllahıma emanet ...kociş de bana kızıo sanki insan ister düşmek bi anda ayaklarım dolanıverdi ben de anlayamadım :26:
Kızlar selam
Bugün sabah 08:30 da şeker yüklemesi için gittik annemle hastaneye.
İlk kanı aç karına 08:40 da aldılar sonra o şekerli iğrenç şeyi içtim
birer saat arayla 3 kez daha kan aldılar ama bir saat aralarda beklerken hep uzandım o yüzden zor geçmedi.
Tek zor yanı aç beklemek vede o şekerli sıvıyı çıkarmamak için çaba sarfetmem oldu çok midem bulandı
08:30 açlık kan şekeri sonucu 78
şeker yüklemesi yapıldıktan sonra
60.dk kan şekeri 145
120.dk kan şekeri 144
180. dk kan şekeri 117
Sonuçlarda hemen çıktı çok şükür şekerim yokmuş.Kollarım delik deşik oldu ama olsun çok şükür yaptırdım içim rahat etti.
Ama aç beklerken nasıl acıkmışım hastaneden çıkınca doymak bilmedim hala yiyip duruyorum.
Gunaydın
sabah 8.30da ruzgarına atesi 41.3 oldu hemen su hazırladım 9a kadar dus aldırdım calpol verdım yarım olcek 40.2- 39.8 den asagıya dusmedı hemen taksı cagırdım behcet uz cocuk hastanesıne goturdum ust solunum yolu enfeksıyonu asıyıda vurdurunca ates patlamıs ıshalde olmus gıbı eger surupla tedavı ıcın ugrasırsak ıshal artar dedı dr ıgne yazdı 5 gun vurulacak
gune hastaneyle basladık cıplak goturdum hastaneye tebrık ettıler cocugu gıydırıyo herkes dedıler aman aklnızda olsun sımdı 35.9 ısallah tekrar yukselmez atesi
günaydın canım. Çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsiniz. Yavrum benim ya kıyamam. Benim uşağın ağzında da beyazlık var. Ama tam olarak pamukçuk mu bilmiyorum. Iki üç gündür böyle. Eczaneden bi damla vermişler mikostatin mi ne öyle bişey ama daha kullanmadim. Bi de bişey sorcm size benim göğüs damarlarim karıncalaniyo. Sürekli bi uyuşukluk var başımi kaldıramıyorm. Kaynanam bakıyo çoğu zaman çocuğa ama gene de çok uykum var sürekli uyku hali ne oluyo bana anlamıyorum
Gunaydın
sabah 8.30da ruzgarına atesi 41.3 oldu hemen su hazırladım 9a kadar dus aldırdım calpol verdım yarım olcek 40.2- 39.8 den asagıya dusmedı hemen taksı cagırdım behcet uz cocuk hastanesıne goturdum ust solunum yolu enfeksıyonu asıyıda vurdurunca ates patlamıs ıshalde olmus gıbı eger surupla tedavı ıcın ugrasırsak ıshal artar dedı dr ıgne yazdı 5 gun vurulacak
gune hastaneyle basladık cıplak goturdum hastaneye tebrık ettıler cocugu gıydırıyo herkes dedıler aman aklnızda olsun sımdı 35.9 ısallah tekrar yukselmez atesi
Gunaydın
emiyo öyle emmemeZlik yapmıyo dili beyaz olunca soraym dedim. Valla tek başına bakanlara hayrett ettim :)sagol kuzum pamukcuk olsa emmek ıstemez senı cunku canı acır benımkı 6.5 ayylık onda bıle var
valla oflum ben hıc acı vs hıssetmedım uyusuklık fılan cunku hep yalnızdım hıssetmeye fırsatım olmadı kı bılmıyorum :26:
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
inşallah yükselmez bir daha rüzgarımızın ateşii
emiyo öyle emmemeZlik yapmıyo dili beyaz olunca soraym dedim. Valla tek başına bakanlara hayrett ettim :)
Gunaydın
emıyosa pamukcuk degıldır sen hayreti bide cınnet anında gor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?