ztarımm aysunmmm keşke siz de izmirde olsanz sizle de bulşsakkk hepnizi o kadar çok canlı canlı gormek istıorm ki
işte bnm gamzem ya tam tahmn ettgm cvp blıomsniice sarıp sarmalynca bşey olmaz kapalı yere greriz deddn gibi
ay ben çok heyecnlı ve mutlyum inşş süper bi gun olur yarınnnnaksilk olmadan bulşrz kızlarla gelrz yanına
ztarımm aysunmmm keşke siz de izmirde olsanz sizle de bulşsakkk hepnizi o kadar çok canlı canlı gormek istıorm ki
kuzum benım evden metro 15 dk yurume msfesınde sadece o kısım sakat e zaten sıkıca gıydırırım oda sorun olmaz metro dırek konaga gelıyo ınıncede bulusma yerının onunde olcaz tamamdır
bende cok heycanlıyımbakalım nasıl bı gun olacak
keşke
koşa koşa gelirdim inanki duygum..bende çok isterim tanışmayı..
ah ah şıkıştık kaldık buraya..
zonguldaktayım canım
evet bende ordasin diye hatirliyorum ama sanki anlaraya doktor icin mi gidiodun biseyler vardi ondan emin olamamistim.
neyse canim ne diyelim yurekler bir olsun
ya bu arada lovely nin kizini gordunuz mu ??
resmen bebek olmuslar artik ya cok tatliiii... masallah barekallah
bende cok merak ediyorum kizimi doktora sorsam ne der acaba alir mi beni ultrasona..
valla öyle bir bebek sevesim var kianlatamam..
15 tatile az kaldı 2.5 yaşında ve 3 aylık 2 yeğenim var bol bol oynamak sevmek istiyorum onları
karar verdim hayatıma yeni bir sayfa açıyorum...
kilo vericem diyete başladım an itibariyle....zayıflama takımınada giricem...
kızımı doğru düzgün emziremiyorum..yaralar hala iyileşmedi...zaten iyileşeceği de yok...
sürekli hayıflanmaktan usandım..
bi yerden başlamam lazım..
yeni bir ben zayıf bir ben...
yepyeni bir sayfa...
dertlerden sorunlardan kurtulamıyorum madem..bende kilolarımdan kurtulurum öyleyse..kafam çok dolu..
diyet işiyle meşgul olursam belki sürekli başka şeyleri düşünmekten kurtulabilirim....
keşke meganımAynene benimde çok bebek sevesim var yakın olsakta bizde gitsek buluşmaya şu rüzgarın tontiş yanaklarını ısırsam
karar verdim hayatıma yeni bir sayfa açıyorum...
kilo vericem diyete başladım an itibariyle....zayıflama takımınada giricem...
kızımı doğru düzgün emziremiyorum..yaralar hala iyileşmedi...zaten iyileşeceği de yok...
sürekli hayıflanmaktan usandım..
bi yerden başlamam lazım..
yeni bir ben zayıf bir ben...
yepyeni bir sayfa...
dertlerden sorunlardan kurtulamıyorum madem..bende kilolarımdan kurtulurum öyleyse..kafam çok dolu..
diyet işiyle meşgul olursam belki sürekli başka şeyleri düşünmekten kurtulabilirim....
sağol meganım..dert bende çare allahta boşver anlatmayayım şimdi...Canım hayırlı olsun inşallah istediğin kiloya kavuşursun.Neden dertlisin bu kadar
keşke meganım
bebeğinin ultrason fotosunu gördüm artık baya büyümüş sağlıkla gelsin kuzun inşallah
canım bende diyete başladım acaip kafasını boşaltıyor insanın..amacın oluyor rahatlıyorsun.
ama biraz daha mı bekleseydin yeni doğum yaptın snırım..
sağol meganım..dert bende çare allahta boşver anlatmayayım şimdi...
daha öncede zayıflama takımında baya kilo verdim cidden insan hem kilo verip hemde kafa dağıtıyor...
yeni doğum yaptım evet ama emziremiyorum aksine sütüm olsun diye habire yiyorum...
bence bi an evvel başlamam lazım benim....
bu arada uzun zamandır görüşememiştik..nerelerdeydin sen yaaaaa
allahtan hayırlısı cnm olur inşallah..sorma canım ne yerdeyim ne gökte deli divane gibi geziniyorum kk da
beklemedeyim halauğraşıyoruz bakalım.
kızın oldu dimi senin yerim ben onuuuboynundan öp benim için kokulu kokuku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?