Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ztarımm aysunmmm keşke siz de izmirde olsanz sizle de bulşsakkk hepnizi o kadar çok canlı canlı gormek istıorm ki

ztarımm aysunmmm keşke siz de izmirde olsanz sizle de bulşsakkk hepnizi o kadar çok canlı canlı gormek istıorm ki

sorma duygum sorma yani imreniyorum bende size.

birak izmiri, turkiye sinirlarinda bile degilim su anda.. ama biliomusun kucagimda kizimla, yaimda esimle Ataturk havalimanindan girmenin hayali bile cok guzel.. bakalim nasip biz neler yapicaz

kuzum benım evden metro 15 dk yurume msfesınde sadece o kısım sakat e zaten sıkıca gıydırırım oda sorun olmaz metro dırek konaga gelıyo ınıncede bulusma yerının onunde olcaz tamamdır
bende cok heycanlıyım bakalım nasıl bı gun olacak

keşke

koşa koşa gelirdim inanki duygum..bende çok isterim tanışmayı..içim gidiyo zaten..
ah ah şıkıştık kaldık buralara..

Son düzenleme:

gamze bol bol foto cekinip koyun he

ya bu arada lovely nin kizini gordunuz mu ??

resmen bebek olmuslar artik ya cok tatliiii... masallah barekallah

bende cok merak ediyorum kizimi doktora sorsam ne der acaba alir mi beni ultrasona..

Son düzenleme:
evet bende ordasin diye hatirliyorum ama sanki anlaraya doktor icin mi gidiodun biseyler vardi ondan emin olamamistim.

neyse canim ne diyelim yurekler bir olsun

benim annem ve k.vdem ankarada canım ve akrabalarımız...doğma büyüme oralıyım ben..geldik buralara hiç sevemedim..

bende izmiri istiyorum ya da ankarayı ama biraz zor...rüzgarı şöyle mıncıklasam ısırsam gamze kızarmı ki

Son düzenleme:
valla öyle bir bebek sevesim var kianlatamam..

15 tatile az kaldı 2.5 yaşında ve 3 aylık 2 yeğenim var bol bol oynamak sevmek istiyorum onları

ya bu arada lovely nin kizini gordunuz mu ??

resmen bebek olmuslar artik ya cok tatliiii... masallah barekallah

bende cok merak ediyorum kizimi doktora sorsam ne der acaba alir mi beni ultrasona..

Canım çok sağol.Çok şükür büyüdüler artık bebiş oldular mahşallah.
Senin ultrason için gittiğin başka bir dr vardı yine oraya git bence.
Ben kontrole ayda bir gidiyorum geçen hafta gitmiştim bu hafta şeker yüklemesi sonucunu göstermeye gittim aslında ama dr ultrasonada girecekmisin deyince geçen hafta girmiştim ultrasona zararı olmazmı dedim birşey olmaz dedi.heyecanla masaya paldır küldür çıkmışım annem çok güldü nasıl bir çıkıştı o masaya öyle diyor.
Sen hamileliğin boyunca sayılı kez girdin ultrasona gir bence bebişini gör

Son düzenleme:
karar verdim hayatıma yeni bir sayfa açıyorum...
kilo vericem diyete başladım an itibariyle....zayıflama takımınada giricem...
kızımı doğru düzgün emziremiyorum..yaralar hala iyileşmedi...zaten iyileşeceği de yok...
sürekli hayıflanmaktan usandım..
bi yerden başlamam lazım..
yeni bir ben zayıf bir ben...
yepyeni bir sayfa...

dertlerden sorunlardan kurtulamıyorum madem..bende kilolarımdan kurtulurum öyleyse..kafam çok dolu..
diyet işiyle meşgul olursam belki sürekli başka şeyleri düşünmekten kurtulabilirim....

Canım hayırlı olsun inşallah istediğin kiloya kavuşursun.Neden dertlisin bu kadar

Aynene benimde çok bebek sevesim var yakın olsakta bizde gitsek buluşmaya şu rüzgarın tontiş yanaklarını ısırsam
keşke meganım
bebeğinin ultrason fotosunu gördüm artık baya büyümüş sağlıkla gelsin kuzun inşallah

canım bende diyete başladım acaip kafasını boşaltıyor insanın..amacın oluyor rahatlıyorsun.
ama biraz daha mı bekleseydin yeni doğum yaptın snırım..

Canım hayırlı olsun inşallah istediğin kiloya kavuşursun.Neden dertlisin bu kadar
sağol meganım..dert bende çare allahta boşver anlatmayayım şimdi...

daha öncede zayıflama takımında baya kilo verdim cidden insan hem kilo verip hemde kafa dağıtıyor...
yeni doğum yaptım evet ama emziremiyorum aksine sütüm olsun diye habire yiyorum...
bence bi an evvel başlamam lazım benim....

bu arada uzun zamandır görüşememiştik..nerelerdeydin sen yaaaaa

sorma canım ne yerdeyim ne gökte deli divane gibi geziniyorum kk da
beklemedeyim hala uğraşıyoruz bakalım.

kızın oldu dimi senin yerim ben onuuu boynundan öp benim için kokulu kokuku

sorma canım ne yerdeyim ne gökte deli divane gibi geziniyorum kk da
beklemedeyim hala uğraşıyoruz bakalım.

kızın oldu dimi senin yerim ben onuuu boynundan öp benim için kokulu kokuku
allahtan hayırlısı cnm olur inşallah..
kızım oldu evet...öpmezmiyim hemde hemen...daha yeni yaptı banyosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…