Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamze ocok gcmis olsun
ama 41ates coook yuksek degil mi ya hastaneden cikariyorlar mi oyle olunca
havale fln gecirir allah korusun

oflu gogus damalrlarindaki karincalanma sut goguse inerken oluyor
o yorgunluk hali bende hep var ama ben de yalniz bakmak zorundayim
alisirsin sen debu tempoya

geç uyanmak-geç kahvaltı-yüzeysel temizlik:86süpürmek,toz almak)-kahve keyfi ve dışarı çıkmak üzereyiz..
akşama görüşürüz canlar

Selam hanımlar nasılsınız?Ben de gaziantepli27 gibi oldum sorup sorup kaçıyorum gerçi ben kaçmıyorum site atıyor

daha önce sorduğum nasılsınız sorusunun cevabını nerden göreceğim

merhaba elis canım.

cevaplarını profil sayfana girip yazdığım cevaplar kısmından görebilirsin canım..

sayfanın taaa üzerinde linkler varya elis yazar oraya tıkla önce..

sonra solda yazdığım cevaplar linki var oraya tıkla...

sorunu bul...üzerine tıkla...

biraz karışık mı oldu:44:

cok gecmis olsun canim
hemencecik iyilessin ruzgar bebek

bende bebeğim olması ıcın 500 yasın okutuyorum herkese 1tne duuso sayımı tamamlamama az kaldı almak ısteyen olurmu aranızda sadece 1 tanecık canlar.. cvblarınızı beklıyorumm rabbım tum ısteyenelere versın evlatlarını ınsallahh

Gamze geçmiş olsun duş aldırmaya devam et inşallah bi daha yükselmez
Bu arada ben adet oldum hem de sat günümden 2 gün sonra:))
Hani doğumdan sonra karın ağrısı olmuyodu ((

Ay kuzu bu ama
maasallah ne kadar net çıkmış
Sağol teyzesi evet net çıktı bayağı ben birde ultrason fotoğrafından cep telefonu ile çektim burada bulanık görünüyor çok net çıktı babası buzdolabının üzerine koydu
Mahşallah benim çiykin kızıma tam uyuduğu ana denk geldi.
maşallah canım prensesine çok tatlı bir kız olacak belliii
Sağol canımmm inşallah Allah hepimizin sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin.Topiğimizin tüm bebişleri çok güzel.
canım bu 50 lik mi 100 lük mü:26::26:

Şeker yüklemesi 75 lik yapıldı.

Kızlar rüzgarın elindeki ucubeyi ben yaptım denemeydı tabı yenl yaptıklarımı paylasıcam yıne

gamzee rüzgar ii mi ne yapıorz yarın bulşçcz mı rüzgar için korkuorm azcık soguk ya ne dıosn kuzucum yoksa deli gibi istıorm bulşmayı da

cok datlu ve de komiksin bacim doguyla bu muzurluklar nerden gelio aklina

ben iyiyim cnim cok sukur bu hafta dr kontrolumuz var gecen hafta olmasi gereken. heyecanla bekliyoruz bakalim.

sen napiosun nasil gidio bi denk gelemiyoruz. sen simdi bu yazdigimi da okumazsin ki gecmisi okumuon

Duygu son dk ruzgarın atesı cıkmadıgı surece 12de bulusma yerındeyız bız zaten mutlaka gırecek bı mekan buluruz

zaten yıne ateslenıp dusmezse msj atarım sıze mutlaka

Duygu son dk ruzgarın atesı cıkmadıgı surece 12de bulusma yerındeyız bız zaten mutlaka gırecek bı mekan buluruz

zaten yıne ateslenıp dusmezse msj atarım sıze mutlaka

işte bnm gamzem ya tam tahmn ettgm cvp blıomsn iice sarıp sarmalynca bşey olmaz kapalı yere greriz deddn gibi
ay ben çok heyecnlı ve mutlyum inşş süper bi gun olur yarınnnn aksilk olmadan bulşrz kızlarla gelrz yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…