geç uyanmak-geç kahvaltı-yüzeysel temizlik:86süpürmek,toz almak)-kahve keyfi ve dışarı çıkmak üzereyiz..
akşama görüşürüz canlar
emiyo öyle emmemeZlik yapmıyo dili beyaz olunca soraym dedim. Valla tek başına bakanlara hayrett ettim :)
Gunaydın
sabah 8.30da ruzgarına atesi 41.3 oldu hemen su hazırladım 9a kadar dus aldırdım calpol verdım yarım olcek 40.2- 39.8 den asagıya dusmedı hemen taksı cagırdım behcet uz cocuk hastanesıne goturdum ust solunum yolu enfeksıyonu asıyıda vurdurunca ates patlamıs ıshalde olmus gıbı eger surupla tedavı ıcın ugrasırsak ıshal artar dedı dr ıgne yazdı 5 gun vurulacak
gune hastaneyle basladık cıplak goturdum hastaneye tebrık ettıler cocugu gıydırıyo herkes dedıler aman aklnızda olsun sımdı 35.9 ısallah tekrar yukselmez atesi
Sağol teyzesi evet net çıktı bayağı ben birde ultrason fotoğrafından cep telefonu ile çektim burada bulanık görünüyor çok net çıktı babası buzdolabının üzerine koyduAy kuzu bu ama
maasallah ne kadar net çıkmış
Sağol canımmm inşallah Allah hepimizin sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin.Topiğimizin tüm bebişleri çok güzel.maşallah canım prensesine çok tatlı bir kız olacak belliii
canım bu 50 lik mi 100 lük mü:26::26:
Kızlar rüzgarın elindeki ucubeyi ben yaptım denemeydı tabı yenl yaptıklarımı paylasıcam yıne
Eki Görüntüle 596992
Duygu son dk ruzgarın atesı cıkmadıgı surece 12de bulusma yerındeyız bız zaten mutlaka gırecek bı mekan buluruz
zaten yıne ateslenıp dusmezse msj atarım sıze mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?