allahtan hayırlısı cnm olur inşallah..
kızım oldu evet...öpmezmiyim hemde hemen...daha yeni yaptı banyosunu
duygum evet başladım biyerden ve inşallah herşey bambaşka ve güzel olucak..tabi kilolarda giderse
senin böyle tetlı sözlerin dahada motive eder şimdi beni...
sen şimdi böyle diyosun ama fıstığının gelmesine de az kaldı o zaman katılırsın bana dimiama inşallah gerek kalmaz sen emzirerek kurtulursun kilolarından allahın izniyle
duygum evet başladım biyerden ve inşallah herşey bambaşka ve güzel olucak..tabi kilolarda giderse
sen şimdi böyle diyosun ama fıstığının gelmesine de az kaldı o zaman katılırsın bana dimiama inşallah gerek kalmaz sen emzirerek kurtulursun kilolarından allahın izniyle
bende varım ben dediyet yapıyorummmmmmmmmmm
beraber yürüyebiliriz bu yollarda
Sağol aysunum amin.İnşlalah Allah sanada hayırlısıyla sağlıklı bir bebiş nasip etsin.keşke meganım
bebeğinin ultrason fotosunu gördüm artık baya büyümüş sağlıkla gelsin kuzun inşallah
canım bende diyete başladım acaip kafasını boşaltıyor insanın..amacın oluyor rahatlıyorsun.
ama biraz daha mı bekleseydin yeni doğum yaptın snırım..
Canım ne diyi o zaman inşlalah Allah en kısa zamanda derdine derman versin.Kuzucukların yanında çok şükür onlara sarıl onlar için güçlü ol.sağol meganım..dert bende çare allahta boşver anlatmayayım şimdi...
blummm kararın bence tam da yernde zaten odagmzı deştrdmgz an dger sorunlar da halloluo çok guzel bşey bence hem fizik olarak hem de moral olarak kenidini ii hseedecksn
hayırlsyla bi dogsun ece ben de katlrm sana hoş o zaman sen verrsn kloları da
aysunmmmmm kuzum bnm ya belli mi olur bi gun buluşrz bi yerlerde hiç belli olmaz bu işler
ztarım bnmm allah seni once kızına hayırlısyla kavştrsn sonra da memlketine inşşşşşşşş
gamzem sevndm kuzum mesafe çok uzak deglmiş ben de heyecnlym yarın içinnnnn çokkk oyoyoy rüzgarı sevcz yaşasınnn
meganmmm maşallah çok çok net çıkmş guzel yüzüyermmm ben onuuuu karar verdnz mi isime ? vermedysnz e verin artık
selam eminemmmselamlarrr
senn az kaldı dyete ama bebiş gelcek bebişşş
Aysunum ben hamile kalmadan bir önceki ay iki ay içinde 8 kilo vermiştim peşinden hamile kaldım.Bu konuda kilo vermeninde olumlu etkisi olabilir.bende varım ben dediyet yapıyorummmmmmmmmmm
beraber yürüyebiliriz bu yollarda
selamlarrr
miyaba
Aysunum ben hamile kalmadan bir önceki ay iki ay içinde 8 kilo vermiştim peşinden hamile kaldım.Bu konuda kilo vermeninde olumlu etkisi olabilir..
bugün burda hava çok güzeldi sıcacık güzel bir piknik yaptık kızımla hamak keyfi yaptıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?