Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlarr

yav ben benim bebeye çorba yapıcam ama minicik olacak bu çorba di mi
nasıl bi tarif uygulucam yavvv

blummm kararın bence tam da yernde zaten odagmzı deştrdmgz an dger sorunlar da halloluo çok guzel bşey bence hem fizik olarak hem de moral olarak kenidini ii hseedecksn
hayırlsyla bi dogsun ece ben de katlrm sana hoş o zaman sen verrsn kloları da
aysunmmmmm kuzum bnm ya belli mi olur bi gun buluşrz bi yerlerde hiç belli olmaz bu işler
ztarım bnmm allah seni once kızına hayırlısyla kavştrsn sonra da memlketine inşşşşşşşş
gamzem sevndm kuzum mesafe çok uzak deglmiş ben de heyecnlym yarın içinnnnn çokkk oyoyoy rüzgarı sevcz yaşasınnn
meganmmm maşallah çok çok net çıkmş guzel yüzü yermmm ben onuuuu karar verdnz mi isime ? vermedysnz e verin artık

duygum evet başladım biyerden ve inşallah herşey bambaşka ve güzel olucak..tabi kilolarda giderse
senin böyle tetlı sözlerin dahada motive eder şimdi beni...
sen şimdi böyle diyosun ama fıstığının gelmesine de az kaldı o zaman katılırsın bana dimiama inşallah gerek kalmaz sen emzirerek kurtulursun kilolarından allahın izniyle

gder gder kuzum sen gayretlsn bu konuda gayet benm sadece emzrmekle gtmz cnm klolar zaten bebişten sonra hedefm yetmişn altı bnm 67 falan o yuzden uzunn bi yol beni beklıo bu sefer ulaşçm hedefme de kararlyım cıtır anne olcam ben de bi gelsn de ececik hayırlısyla seve seve sana katlrm kuzmmm bnmmm
bluuu ya o guzel kızınn resmini bi daha koysana be doyamadm ben ona bakmaya

bende varım ben de diyet yapıyorummmmmmmmmmm

beraber yürüyebiliriz bu yollarda

bende varım ben de diyet yapıyorummmmmmmmmmm

beraber yürüyebiliriz bu yollarda

senn az kaldı dyete ama bebiş gelcek bebişşş

bugün burda hava çok güzeldi sıcacık güzel bir piknik yaptık kızımla hamak keyfi yaptıkk

Sağol aysunum amin.İnşlalah Allah sanada hayırlısıyla sağlıklı bir bebiş nasip etsin.
sağol meganım..dert bende çare allahta boşver anlatmayayım şimdi...
Canım ne diyi o zaman inşlalah Allah en kısa zamanda derdine derman versin.Kuzucukların yanında çok şükür onlara sarıl onlar için güçlü ol.

Duygum benim içinde sıkıştır rüzgarı Sağol teyzesi ismi belli yazmıştım gözden kaçmıştır kübra olacak kızımın adı.

merhaba arkadaşlar 2 senedir evliyim bebek sahibi olamadık nasip değilmiş klomene başladım ilk ayda olmadı bu ikinci ayım bekliyorum öyle b umutla YÜCE RABBİM bebek isteyenlere bi an önce nasip etsin..

Aysunum ben hamile kalmadan bir önceki ay iki ay içinde 8 kilo vermiştim peşinden hamile kaldım.Bu konuda kilo vermeninde olumlu etkisi olabilir..

belkide etkilidir canım olabilir..bende kilo vermek istiyorum yaza kadar 60 olacağım inşallah..incecik olurum ben ozaman

ozamana kadar doğal yoldan gelmezse tüp bebek deneyeceğiz hamile kalırsamda incecik başlamış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…