Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şimdi şöyle... ben normal doğum istiyordum hatta günüm de dolmuştu. 40+1 de muayeneye gittim. doktor baktı rahimde henüz açılma yok dedi fakat nst de sancılarım var. günün dolmuş bundan sonrası risk olabilir dedi. ben de o riski göze almak istemedim. ertesi gün sezaryen yapılması kararı aldık. fakat normal doğumu çok istediğimi bildiği için sana lavman verelim gece yatmadan yap, lavman bazen rahimde açılmaya neden oluo dedi. sabah geldiğinde muayene edelim, bir değişiklik olmazsa sezaryene alırız dedi. o gece 12 gibi lavman yaptık. ara ara gelen sancılarım sabaha doğru sıklaştıı. sabah 6 da hastanede soluuğu aldık. ve 4cm açılmam vardı gittiğimde. evimiz hastaneye 10 dk. mesafede olduğu için sorun olmadı. sabah 10.45 te de bebeğimi normal doğumla kucağıma aldım cnm. kısaca doğum hikayemi anlattım bu arada...

bulguru tuz atar gıbı atıyorum cok az
karnıbaharıda bende öle dusundumde gaz yapar dıye burda bı ark.var ona sormustum bısey yapmadı dıye koydum
alttan gaz sorunu yokda mıde gazı cok oluyor
zeytınyagı koyuyorum 1 cay kasıgı
haslandıktan sonra tel suzgecten gecırıyorum

dun evet sevdıgı bısey oldu
muzu catalla ezdım 30 cc mama kattım sulandırdım sonra suzgecten gecırdım cunku puturlu yemıyor kusuyor hemen
onu yedı sok oldum
muzda kabız yapar her gun verememkı
haftada 2 vercem yarım muzla yapıyorum

ben azcık yuruyeyım furkan uyurken
rejıme basladımda kosu bandıda aldım
dogum kılolarım gıttıde bebe yapmaya calısırken stresten aldıgım kılolar kaldıcıktım ben

Ferdacim allah yardimcjmiz olsun uykusuzluk cok zor gercekten uyku egitimi vermeyi denesem ferdam belki duzelir cnm
Ne dersin uyku egitimi verenlerin cogu bebeklerinin uykusunun duzeldigini yazmislar
Ben deneyecegim kizimin asisindan sonra kendi kendine uyumayi bilmedikleri icin kaliteli uykuyu alamiyorlar ve gun boyu huzursuz oluyorlarmis
Uyuturken nasil uyutursan uyandiginda aynisini isterlermis ondan uykuya dalamazlarmis aslinda onlara iyilik yapicaz tamam agliycaklar cok belki ama sonunda uyuyan bir bebe ve uyuyan anne olucak sen iyi olasin ki bebene bakasin degil mi

Ayy maşallahh yaa çok güzel anlattın ama cesaret verdin bana allah razı olsun gerçi epidural normal doğum istiyorum ben ama yinede insan sancı çekiyor belli bi açıklığa gelmesi için.İyikide bi gece beklemişşsiniz ne güzel kendi kendine gelmiş yavrun allah bağışlasın ne güzel böyle kolay olur inş benimde bende burdan anlatırım size

huzur canim ozel msj atmissin yeni giordum
cvp yazayim dedim ama posta girisin dolu
burdan yazayim insallah gorursun

mustelanin skinti vermesi sasirtici
sana tavsiyem zyagini ocakta yak soguyunca onu sur en guzel pisik kremi bu aslinda
ben 6 aya kadar evdeyken zyagi surdum cogunlukla en guzeli cidden o
disarda mustela kullandim
simdi elime ne gecerse onu kullaniyorum
desitin krem de gayet guzel mor renklisi
ya da sudocrem alabilirsin
ama dedigim gibi en temizi ve dogali zyagi

kızlar ben ekim 13 kasım 11 araık 9 da adet oldum bu ay adet iin 9 'unumu beklemem gerek benım adet tarihim ne yardımcı olabilirmisinizz hiç adet olacak gbibi değilim belirti mi sizce bu

Pisik kremi olarak eczaneden eşime trosyd vermişlerdi. Huggies pisik yapınca bunu kullandık. Bi kere sürdüm geçti. E tabi bezi de değiştirdim hemen primaya geçtik.. İslak mendil de önemli paraben içermeyenlerden kullanıyoruz. Ilk başta yeni doğan ünibaby kullandık. Şimdi jhonsons kullanıyoruz. Hastaneden bebek bakım kremi olarak sudocrem vermişlerdi. Ilk başlarda kullandım. Şimdi arada kullanıyorum. Şimdilik pisik sorunumuz yok inşallah da olmaz..

sagol canım en iyidi zeytinyağına doneyim
belki mustelayi surekli sürüyorum diye
kurudu cildi
peki zeytinyağını yakmak niye?

Selam Kızlar,

Artık dalga geçtiğimi sanacaksınız ama burda yine denetim var, denetçilerden kaçabildimde bir bakayım ne var ne yok dedim vallahi. Daral bastı bana bu gelen gidenden 5-6 aydır.
Bu arada yenilenen hormon testlerimde çıktı benim, hafif pko gibi bir görüntü var şu an, doktor tam olarak pkolusun da demiyor ama pko yokta demiyo. Sanırım sol yumurtalığım normal sağ yumurtalığım da sıkıntı var benim, zaten insülin değerlerim de çok yüksek çıkınca tedaviye başlamıştım. Ufak ufak soruncuklar mevcut galibsi bende lakin kafama takmıycam valla, Allah dermansız dert vermesin gayrisi hallolur nasılsa.

Gamzem ne buluşmasına gitti bakem merak ettim ben

selam kızlar
dün oğlum koltuktan düştü
korkudan sabaha kadar uyuyamadım
hala da kendime gelmiş değilim
nazar mı nedir?
bugünlerde bebeğimin başına gelmeyen kalmadı

selam kızlar
nazar mı nedir?

ayyyy yüreğim hopladı birden...bende oğlumu 1 aylıkken düşürmüştüm ne kötü gndü tomografi çetirmek zorunda kalmıştım 1 aylıkken yavruma...
rabbim geçmiş etsin bununla esirgesin...

selam kızlar
nazar mı nedir?

ay canım Allah korumuş ya bende çok korkuyorum öyle düşmelerden. Bol bol ayetel kursi oku yavruna.. Rabbim kem gözlerden korusun.. Kızlar bi de ben bişey soracagm sezeryan olanlara. Kanamaniz ne kadar sürdü ? Benim çok az da gelmiyo çok çok da gelmiyor. Adet oluyomuşm gibi. Bazen çok geliyo bazen çok az. Ne zaman biter ki bu kanama ya.. Ped kullanmaktan pisik olacağım

ben agustosun sıcagında pısık olmustum
hatırlamak ıstemıyorum
33 gun surmustu canım

selam kızlar
nazar mı nedir?

çok geçmiş olsun prenses rabbim korumuş yavrunu
sürekli aytel kursi nas felak oku üfle bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…