ben agustosun sıcagında pısık olmustum
hatırlamak ıstemıyorum
33 gun surmustu canım
trosyd pişik olunca kullanılıyorPisik kremi olarak eczaneden eşime trosyd vermişlerdi. Huggies pisik yapınca bunu kullandık. Bi kere sürdüm geçti. E tabi bezi de değiştirdim hemen primaya geçtik.. İslak mendil de önemli paraben içermeyenlerden kullanıyoruz. Ilk başta yeni doğan ünibaby kullandık. Şimdi jhonsons kullanıyoruz. Hastaneden bebek bakım kremi olarak sudocrem vermişlerdi. Ilk başlarda kullandım. Şimdi arada kullanıyorum. Şimdilik pisik sorunumuz yok inşallah da olmaz..
sürekli sürme canım cildin nefes almaya da ihtiyacı varsagol canım en iyidi zeytinyağına doneyim
belki mustelayi surekli sürüyorum diye
kurudu cildi
peki zeytinyağını yakmak niye?
çok geçmiş olsun canımselam kızlar
dün oğlum koltuktan düştü
korkudan sabaha kadar uyuyamadım
hala da kendime gelmiş değilim
nazar mı nedir?
bugünlerde bebeğimin başına gelmeyen kalmadı
benimki dönem dönem azalıp sonra artıp falan 40 güne yakın sürdüay canım Allah korumuş ya bende çok korkuyorum öyle düşmelerden. Bol bol ayetel kursi oku yavruna.. Rabbim kem gözlerden korusun.. Kızlar bi de ben bişey soracagm sezeryan olanlara. Kanamaniz ne kadar sürdü ? Benim çok az da gelmiyo çok çok da gelmiyor. Adet oluyomuşm gibi. Bazen çok geliyo bazen çok az. Ne zaman biter ki bu kanama ya.. Ped kullanmaktan pisik olacağım
Ferdacim allah yardimcjmiz olsun uykusuzluk cok zor gercekten uyku egitimi vermeyi denesem ferdam belki duzelir cnm
Ne dersin uyku egitimi verenlerin cogu bebeklerinin uykusunun duzeldigini yazmislar
Ben deneyecegim kizimin asisindan sonra kendi kendine uyumayi bilmedikleri icin kaliteli uykuyu alamiyorlar ve gun boyu huzursuz oluyorlarmis
Uyuturken nasil uyutursan uyandiginda aynisini isterlermis ondan uykuya dalamazlarmis aslinda onlara iyilik yapicaz tamam agliycaklar cok belki ama sonunda uyuyan bir bebe ve uyuyan anne olucak sen iyi olasin ki bebene bakasin degil mi
trosyd pişik olunca kullanılıyor
fakat 3 günden çok ve günde 3 defadan çok kullanılmıyor
içinde derinin koruyucu tabakasını öldüren madde var
tehlikeli yani çok kullanmak
sadece ileri derece pişiklerde kullanmanı tavsiye ederim
sürekli sürme canım cildin nefes almaya da ihtiyacı var
pişiği yoksa bazen hiçbişey sürmeden kapat nefes alsın
zyağını yakınca asidik özelliğini öldürüyosun
asitli kullanırsan o da pişik yapabilir
çok geçmiş olsun canım
kaşla göz arasında oluyor ne oluyorsa
bişey olsa çıkardı ama şimdiye kadar allah korusun
benimki dönem dönem azalıp sonra artıp falan 40 güne yakın sürdü
ay bitanem çok güzel demişsin de
araştırdım ben onu
eğitimi verirken çok uğraşıyosun ama misal dışarı çıktın uyku saati geldi arabasında uyuttun tekrar sil baştan bidaha aynı eğitim veriliyor
yani çocuk uyku saatinde mutlaka evde beşiğinde uyumalı
çok kastı canım beni bu fikir
sürekli evde duramam ki ben
hatta düzeni değiştirirsen bidahaki eğitimde daha çok direniyorlarmış
çok araştırdım canım ama bana göre değil maalesef
o kadar düzenli disiplinli yaşayamam ben bunalıma girerim
Ayy maşallahh yaa çok güzel anlattın ama cesaret verdin bana allah razı olsun gerçi epidural normal doğum istiyorum ben ama yinede insan sancı çekiyor belli bi açıklığa gelmesi için.İyikide bi gece beklemişşsiniz ne güzel kendi kendine gelmiş yavrun allah bağışlasın ne güzel böyle kolay olur inş benimde bende burdan anlatırım size
sağolun kızlar
çok ama çok korktum
tomogrofi çektirmedik
acildeki dr gözeti altında olsun
ama benim çocuğum olsa çektirmem deyince çektirmedik
ama sabaha kadar öldüm öldüm dirildim
zaten devamlı okuyorum
ay canım Allah korumuş ya bende çok korkuyorum öyle düşmelerden. Bol bol ayetel kursi oku yavruna.. Rabbim kem gözlerden korusun.. Kızlar bi de ben bişey soracagm sezeryan olanlara. Kanamaniz ne kadar sürdü ? Benim çok az da gelmiyo çok çok da gelmiyor. Adet oluyomuşm gibi. Bazen çok geliyo bazen çok az. Ne zaman biter ki bu kanama ya.. Ped kullanmaktan pisik olacağım
İstanbul çekmekoyde canım
sen?
OzLEMcim ne güzel az sürmüş seninki ya.. Bazı kadınlar şey diyo emziren kadınların bazıları adet olmuyo falan. Bende bundan tirsiyorm. :-D
o kadınlar benden bahsetmiş demekki :))
ilk doğumumdan tam 1 yıl sonra olmuştum ben...oğlum yaşına değdikten 6 gün sonra..
kızım doğalı tık yok daha...
o kadınlar benden bahsetmiş demekki :))
ilk doğumumdan tam 1 yıl sonra olmuştum ben...oğlum yaşına değdikten 6 gün sonra..
kızım doğalı tık yok daha...
göbeğin biraz kalıtımla alakalısadece bi kere kullandım canım. Daha da kullanmadım. Normalde sudocrem kullanıyorum bakım kremi.. Senin de kanama baya sürmüş. Benim azıcık göbek var hala gider mi acaba bu ya.. Bi de emzirıyorm ya sanki göğüslerm sarkmış gibi duruyo.. Normal mi bunlar ya.. Her şeyi kafaya takıyorum. Enler listesine en takıntılı üye olsaydı eminim birinci olurdum :-D
maşallah furkanabırazdan bebe bıskuvısı yedırecegım ılk kez ogluma
dua edın sevsın
dur bıde son halının resmını koyayım bıtanemın
Eki Görüntüle 598026
masalah ogluma
tahmin ettiğim gibiymiş demekkibiz aşıdan geldik. kızıma iki aşı yapıldı. ilkinde ağlamadıama ikincisinde tutamadı kendini.
ferda diş olayını doktora sorduk. dişe çok benzemesine rağmen diş değilmiş. önden gelir zaten dedi. ek gıdaya da henüz geçmiyoruz. 3 hafta sonra elma suyu ve yoğurt ve mama ile başlayacağız. çorbaya ise onlardan da sonra...
sana cesaret verdiysem ne mutlu bana. kısacası kısmetten öte bir şey yok. doktorun lafına baksam 2-3 gün daha gelmez rahim durumuna göre demişti. ama ertesi gün geldi bebişim. inşallah Rabbim sana da hayırlı bir doğum nasip eder. haberlerini bekliyor olacağız...
bıblo cnm gecmıs olsun aşılar inş. sıkıntı yapmaz bızım de haftaya yapılacak
bi de aklıma takıldı bebeğe ılk sene ınek sütü yasak diye biliyorm ama yogurt nasıl verilir ki :26:
göbeğin biraz kalıtımla alakalı
gidebilir de kalabilir de
benimki gitti
göğüslerin emzirmeden dolayı sarkacak maalesef
maşallah furkana
yedi mi inşallah yer
tahmin ettiğim gibiymiş demekki
sevindim canım sorun olmaz inşallah
yoğurtla süt farklı şeyler
yoğurt mayalandıktan sonra sütten farklı bişey oluyor
süt yasak yoğurt değil
OzLEMcim ne güzel az sürmüş seninki ya.. Bazı kadınlar şey diyo emziren kadınların bazıları adet olmuyo falan. Bende bundan tirsiyorm. :-D
Adet olmamak iyi bişey değilki ya arada hamile kalsan ay düşünmek bile istemiyorum
kız bende iyi demedim ki korktuğum bişey demek istedim. Doğumdan sonra nasıl korunuyosunuz. Ben en azından adet olunca spiral düşünüyorum..
kız bende iyi demedim ki korktuğum bişey demek istedim. Doğumdan sonra nasıl korunuyosunuz. Ben en azından adet olunca spiral düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?