Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bıblo cnm gecmıs olsun aşılar inş. sıkıntı yapmaz bızım de haftaya yapılacak

bi de aklıma takıldı bebeğe ılk sene ınek sütü yasak diye biliyorm ama yogurt nasıl verilir ki :26:

sağol cnm. şimdilik iyiyiz az önce yorgunluktan uyudu. ama hemencik uyandı. her ihtimale karşı calpol aldık. ateşi çıkarsa vereceğim. geçen sefer azıcık çıkmıştı da.
inek sütü mayalı hale gelince dokunmuyor demekki cnm

Benim eşim korunuyo canım
eşlere pek güvenemiyo insan açıkçası
tatlım ben cok arastırdım ve sonnda emzırırken kullanılan haplarda karar kıldım kadın doğum uzmanlarıda desteklıyo sadece emzıren annelere

BILMIYORUM KI BENDE NE YAPSAm. Bebek iki aylık olunca kontrolüm var doktora. O zaman sorarim artık nasıl bi korunma yöntemi uygulayabiliriz diye. Bakalım artık.

eşlere pek güvenemiyo insan açıkçası

BILMIYORUM KI BENDE NE YAPSAm. Bebek iki aylık olunca kontrolüm var doktora. O zaman sorarim artık nasıl bi korunma yöntemi uygulayabiliriz diye. Bakalım artık.

bende kafayı yedım cok arastırdım onda karar kıldım cnm

yok tatlım 20 gun kanama surdu bı daha tık yok
kızımdada emzırırken hıc olmadım

benim kanama hala sürüyo ya bazen kesilir gibi oluyo da normal adet gibi aynı. Bitse benimde keşke ya sıkıldım böyle :) normal adet olmayı özledim desem yeridir ne güzel 5 güne temizleniyoduk :)

miskinn beeen okuyamıyo yazamıyorum akşam olsada eve gitsemde yatsamda uyusamdaa da da da da daa

16:10da bitti bulusmamız en miskin bendim kızlar topladı arkamı hepsıde kokos kokostu en pespayede ben kaldım
dogursunlar hele gorcem onları dermısım
guzeldı fotolar kızlarda album yapcekler
özellıkle hilal ekstra cıtır gorsenız en fazla 18 dersınız o derece

Oflu 24. Gun kanamam bıttı 29. Gun adet gordum ben cok acelem vardı sankı

eşimle aramıza geçen telefon konuşması
ben:aşkım nerdesin:102:
eşim: evdeyim
ben: kızımı okuldan arbaylamı alıcan:102:
eşim: evet
ben: ozaman benide al:102:
eşimm:x yere kadar yürüyerek gel ordan alıyım
benhooop orayakadar yürüyemem ben
eşim: neden:26:
ben orayakada yürürsem zayıflarımondan korkuyorum
eşimm:aman ha aman zayıflama

hayırdır eminem neyin var :26:
bişeyim yok 3 tane kurabiyeyi ardı ardına yedim böyle oldum

en kısa zamanda foto bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…