Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

itiraf ediyorum ki bende bu buluşmayı çok kıskandımmbütün gün resimlerin yüklenmesini bekledimmmm
ne güzel bi araya gelip sohbett etmişsiniz tatlı olarak da rüzgarı yiyip bitirmişe benziyorsunuzzzz

itiraf ediyorum ki bende bu buluşmayı çok kıskandımmbütün gün resimlerin yüklenmesini bekledimmmm
ne güzel bi araya gelip sohbett etmişsiniz tatlı olarak da rüzgarı yiyip bitirmişe benziyorsunuzzzz

ahh hülyamm ya oyle istıorm ki soyle sennle de buluşayım belli de olmaz yollarmz bi araya düşer belki bi gunnn
evt çok guzel geldi bugun gerçekten
rüzgara doyamadm kiii

ahh hülyamm ya oyle istıorm ki soyle sennle de buluşayım belli de olmaz yollarmz bi araya düşer belki bi gunnn
evt çok guzel geldi bugun gerçekten
rüzgara doyamadm kiii

ne güzel olur canım belki izmire tatile falan gelirsek yada siz istanbula gelirseniz mutlaka buluşuruzzzz
biz de inşallah bu yaz aysun gelince aysun ben ve birsen buluşucazzzz

cnmm gamzemm bnmmm valla ben de üçünüze de ayrı ayrı bayldmm
Allah hep boyle dvm ettrsn dostlugumuzu nice nice bulşmalara inşş amaaa bu sefer megsiz olmaz da olmazz

işallah canım valla hala sırıtıyorum ben cok sevdim sizleri
evet megsiz olmaz valla dükkanını basarım haaaa

rüzgar pek gününde değildi canım hasta olduğu için valla arkamı kızlar topladı hep bide rüzgar ishal oldu kakası belinden çıktı yanımda alt ve çıtçıtlı yoktu sonra aldık ama giydircek yer yoktu oda aklıma düştü saf saf gezindim ama çok güzeldi ya vallahi süperdi
senide andık hülyam

ya kızlar tam eşim geldi hevesli hevesli anlatıyordum buluşmamızı
ama tel geldi müdürünün kardeşi kalpkrizi geçirmiş adam ağlıya ağlıya aradı
bizim tatil yattı aman adam iyi olsunda çok üzüldüm yaaa

ne güzel olur canım belki izmire tatile falan gelirsek yada siz istanbula gelirseniz mutlaka buluşuruzzzz

ne guzell yaa o zaman biz de sizi kıskancazzz
evtt günn bi yerlerde denk gelelimm inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

allah acil şifalar versin..zor hastalık..:26:

kıyamam ya geçmiş olsn inşş kurtulur adamcagızz
olsn hilalim ya kar da var bak daha ii havalarda içinz huzur dolu gtceksnz inşşşşş
ben de anlatmm anneme babama annem çok mutlu oldu guzel gun geçrdiğimize
eşim gelcek şimdi o zaman anlatcm ona da

evet hulyam çok istiyorum bende inan..

inşallah kısmet olur..

hastaydı ya canım ondan keyifsizdi demekki :26::26:yinede güzel bir gün geçirmişsinizzz artık sık sık tekrarlarsınızzz
kulaklarım bi ara çınlamıştı demek sizdinizzz oooo
çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallahhhh
evet hulyam çok istiyorum bende inan..

inşallah kısmet olur..
inşallah görüşürüz canım biz en olmadı senin hastanede olduğun saatte oraya geliriz oğlumda doktor teyzesini görmüş olur

sagolun kızlar ya bende üzüldüm ama her işte bi hayır var annemde diyo karda yollarda merak edicektim sizi diyor
inş.adam da iyileşir

gamze gızzz ne durgunlugu bir balık burcu ancak bu kadar konuşur

istanbula gelince ordakilerle de bulaşabiliri

gamze ayrıca iltifatların için çoooooook sagol cnm bnm

Hilalim her şerde bi hayır vardır adama geçmiş olsun sende o dönemde rahat rahat yumurtlucaksın bide burdan bak bence

kızlar zonguldaka gelin..

olmazsa ankarada olur her yaz oradayız

oda olmadı bu temmuzda istanbulda olacağız..hamilelik olumşazsa ozamana kadar orda buluşalım

daha ne yapayım bilmem ki..

Son düzenleme:

iltifat değil ki kız
kızlar hilali görün 18den büyük değil dersiniz masallahhh

Hilalim her şerde bi hayır vardır adama geçmiş olsun sende o dönemde rahat rahat yumurtlucaksın bide burdan bak bence

evetttttttttttttt bak bunu düşnmemştmm bennn belki de o ay bu aydırrrrrrrrrr inşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…