itiraf ediyorum ki bende bu buluşmayı çok kıskandımmbütün gün resimlerin yüklenmesini bekledimmmm
ne güzel bi araya gelip sohbett etmişsiniz tatlı olarak da rüzgarı yiyip bitirmişe benziyorsunuzzzz
ahh hülyamm ya oyle istıorm ki soyle sennle de buluşayım belli de olmaz yollarmz bi araya düşer belki bi gunnn
evt çok guzel geldi bugun gerçekten
rüzgara doyamadm kiii
cnmm gamzemm bnmmm valla ben de üçünüze de ayrı ayrı bayldmm
Allah hep boyle dvm ettrsn dostlugumuzu nice nice bulşmalara inşş amaaa bu sefer megsiz olmaz da olmazz
itiraf ediyorum ki bende bu buluşmayı çok kıskandımmbütün gün resimlerin yüklenmesini bekledimmmm
ne güzel bi araya gelip sohbett etmişsiniz tatlı olarak da rüzgarı yiyip bitirmişe benziyorsunuzzzz
ne güzel olur canım belki izmire tatile falan gelirsek yada siz istanbula gelirseniz mutlaka buluşuruzzzz
biz de inşallah bu yaz aysun gelince aysun ben ve birsen buluşucazzzz
ya kızlar tam eşim geldi hevesli hevesli anlatıyordum buluşmamızı
ama tel geldi müdürünün kardeşi kalpkrizi geçirmiş adam ağlıya ağlıya aradı
bizim tatil yattı aman adam iyi olsunda çok üzüldüm yaaa
ya kızlar tam eşim geldi hevesli hevesli anlatıyordum buluşmamızı
ne güzel olur canım belki izmire tatile falan gelirsek yada siz istanbula gelirseniz mutlaka buluşuruzzzz
biz de inşallah bu yaz aysun gelince aysun ben ve birsen buluşucazzzz
hastaydı ya canım ondan keyifsizdi demekki :26::26:yinede güzel bir gün geçirmişsinizzz artık sık sık tekrarlarsınızzzişallah canım valla hala sırıtıyorum ben cok sevdim sizleri
evet megsiz olmazvalla dükkanını basarım haaaa
rüzgar pek gününde değildi canım hasta olduğu için valla arkamı kızlar topladı hepbide rüzgar ishal oldu kakası belinden çıktı yanımda alt ve çıtçıtlı yoktu sonra aldık ama giydircek yer yoktu oda aklıma düştü saf saf gezindim ama çok güzeldi ya vallahi süperdi
senide andık hülyam
çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallahhhhya kızlar tam eşim geldi hevesli hevesli anlatıyordum buluşmamızı
inşallah görüşürüz canım biz en olmadı senin hastanede olduğun saatte oraya geliriz oğlumda doktor teyzesini görmüş olurevet hulyam çok istiyorum bende inan..
inşallah kısmet olur..
sagolun kızlar ya bende üzüldüm ama her işte bi hayır var annemde diyo karda yollarda merak edicektim sizi diyor
inş.adam da iyileşir
gamze gızzz ne durgunlugu bir balık burcu ancak bu kadar konuşur
istanbula gelince ordakilerle de bulaşabiliri
gamze ayrıca iltifatların için çoooooook sagol cnm bnm
iltifat değil ki kız
kızlar hilali görün 18den büyük değil dersiniz masallahhh
hani nerden görcez fotoları peki merak ettim kızlar haaaa
Hilalim her şerde bi hayır vardır adama geçmiş olsun sende o dönemde rahat rahat yumurtlucaksın bide burdan bak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?