Insaallah canim..
Esitlikten bahsediliyorsa eger, herkes icin olmasi gerek aksi halde o esitlik olmuyor ne yazikki.
Hayirlisi olsun canim.
Dunyanin obur ucuna kacmak istediginde cekinme bacim bak burda seni bekleyen biri var
kesınlıkle
aklımda bulunsun belkı bi gün kapını çalarım
ayy ne guzel ya hem türkiyenın 4 bi yanından hemde dunyadan arkadaslarım var
kızlar selammm
içimde tuhaf bi heycan ve endişe var günler bazen çok hızlı bazende çok yavaş geçiyormuş gibi geliyor aslında çok kafama takmıyorum diyebilirim umutluyum galiba biraz allahım hayal kırıklığı yaşatmaz inşallah
sizde iyinisiniz inşallah bebekleri salın sokağa kar topu oynasınlar
valla kızlar foto bekliyorsunuz biliyorum ama ben çekmedim bnm telin
çözünürlüğü çok kötü,makina getirmeyi akıl edemedim duygu da vardı foto mak.
o çekti gelince koycak
ama hepinizin isimlerinizi andık keşke kk mahallesi olsa hep birlikte takılsak çok eglenceli olurdu
şu buluşma fotolarını bende öyle çok merak ediyorum ki...
aysunummm sendemi kıskandınnnmerhaba kızlar buluşlmuş konuşulmuş ne kadar güzel vallahi çok imrendim hatta azıcıkta kıskandım
bende görüşmeyi tanışmayı çok isterdim
albüm bekliyoruz..
zonguldaka da yolunuz düşer inşallah
iyi akşamlar herkese
inşallah bana yardımcı olacak birileri çıkar arkadaşlar aranızdan
1.5 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz
her türlü tahlilimiz yapıldı eşimde de bende de hiç bir sorun çıkmadı sadece yumurtlama tembelliği var demişti oda çok sorun yaratmaz size demişti
ben en son 23 kasım da adet gördüm 26 aralıkta adet görmem gerekiyordu ama olmadı
yaklaşık 13 gün geçti adetim bekledim kesin olucak dedim hastalanmadım
bu arada 3 kere evde idrar testi yaptım 3 üde negatif çıktı
son 3 gündür de kahverengi bir akıntı geliyor bazen pembe bazen kahverengi
tam adet olucam galiba diyorum ama kesiliyor
anladım başıma ilk kez böyle birşey geliyor gecen senede sadece bir ay 8 gün geçmişti
o yüzden beklemek kana gitmek istemedim yarın bir daha idrar testi yapıp öbür gün kana gidicem hala olmazsam
sizce bu durumda bile gebelik sansı varmıdır bu akıntı da neyin nesi anlayamadım hamile olabilirmiyim hala
cok istiyorum umutlanmak istemiyorum ama akıntı olup devamı olmayınca cokta merak ediyorum
yetttimmmmmmm albumee buyrunn kızlarrrr biraz geç oldu ama yemege kaynvaldeme falan gttk ancak geldm
bu arada bugun daha bi anladm da bizim topk başka yahu yazı yürekten dökülür derler gerçekten de oyle bugun bulştgm canm arkdaslarm da oyle altın gibi yurekleri var içten samimi burda herkesi çokk sevıorm ben keşke hep yakın olsak hepmz boyle devv bi buılşma yapsak yaşasın kk yaşasın topmzn gucuuuuuuuuu
aynen içimden geçenleri yazmışsın duygum
hilal ekstra çıtır
duygu ekstra sıcak
büyükaksu ekstra neşe saçan
birer hatunlardı
bunlar gözlemlerim
hilalimde bir durgunluk sezdim ama çözemedim :26:
bide megimiz eksiktİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?