Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlzr bu topkte olup da albumu gormek isteyen arkdaslar beni ekleyblrler bu arada çok alakam olmayan topkle çok alakası olmayanları sldm listemden

hem bir sonraki buluşmaya bende 2 kişi gelirim belki belli mi olurr

rüzgarın bi çok resmini görmüştüm hatta anne karnından beri ama nasıl tatlı yolda gelen geçen sarkıyor
bide çok sempatik böyle sıkıştırıyorsun yanaklarını sıkıyosun hiç ses etmiyo bu çocuk çok can yakıcak gamze

fotoları görünce içim gitti. çok tatlı , çok samimi görünüyorsunuz.
rüzgaaaarrrrr bi havalar bi pozlar. çapkın olacak bu çocuk.

kız seç begen al bak bi sürü kız bebiş gelcek diorm nasl güldü bi gor blıomş gibi gorsenz yakndan gülmesini btersnz vallaa

Kızlar meg hala gelmedl tlfonuda kapalı malzeme almaya gidiyoz demişti bana tlfonda aklım onda kaldı :26:

gamze bir depo nerde bulabiliriz acaba eğer sonuç bu kadar tatlıysa bu riski almaya değer beee

gamze bir depo nerde bulabiliriz acaba eğer sonuç bu kadar tatlıysa bu riski almaya değer beee

depo tasındığımız yerde vardı ama burda yok :26: evin garajı var kız biz 2. Düşünürsek orda yaparız diyodu kocam

Maşallah kızlarr sizeee çok beğendim hepiniziii ne güzel buluşmayı gerçekleştirdiniz...Keşke hepimiz buluşabilseydikk ama inşallah bir gün oda olurr.Rüzgara bayıldımmmmmmmmmmm maşallahhh oğluşaa

inşşş cnm inşşş seni de beklıorz yaza gel bulşçz Allahın iziniyle ...

fotolara baktim ne guzel yaaaa...

cok imrendim hakikaten cok degisik bisey hep birbirimizi sanal olarak biliyoruz ama canli canli hic de birbirnizi ilk defa goruyor gibi degilsiniz kizlar..

herbiseyimizi biliyoruz valla konusacak ne cok sey vardir.. bende olmak isterdim..

bebisler, gobusler, gebe adaylari oh masallah bereketli bi bulusma olmus.

ruzgara ba-yil-dim..

hanımlar maaşallah hepinize bayıldım...hepinizin yüreğinin güzelliği yüzünüze yansımış..
duygu gamze büyükaksu ve hilal özellikle hilal ve büyükaksu size ayrıca bayıldım gamze ve duyguyu görmüştüm zaten..
maaşallah da maaşallah...mege diyelimde topiğe şöyle koccamaaaaaaaaaaan bi nazarlık assın

ben rüzgarı beğenmedim..anası kızımı almıyo zaten içgüveyside getiremem eve...
ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca

rabbim hepinizi yavrularınıza ve kocalarınıza bağışlasın.......AMİNNNNNNNNNNN

bi de oyle çok şey anlatmşz ki bşey dıorz mesela aa evt blıorm bunu falan oluorz gerçekten çok farklı ztarm bi de ne var blıomsn şu yazı var ya çok şey anlatıo aslnda ne ise gönlde o dokluomş kalemden de onu anladm ben hiç hislermde yanlmamşm emnm her birinizi de gördgmde aynı şeyi hissedicem bunu blıormm

blumm valla bence rüzgar alır senn kızı da bi çapkın gülşmz var ki sorma secip begenp alcak kızlardan bir mi alır bi kaçını mı blemem

çaaatttttttt
çatıırrrrrrrrrr çuturrrrrrrr

çatlama sesi mi onlar ay benden mi geliyu yoksa :2:

duygu doğruyu söyle bende geldimmi aklına:44:
ama cidden resimleri görünce içtenliğiniz belli oluyor..kıskandım valla

neyse bu seferlk bşey demıoz da bi dahakine bascz tukkanı gamze çetebaşı

yaw adam yanımdayken diyo gamze bi de,işte şu semtte,yanında şu tükan var diye
benimki de dedi ki,koordinatlarını da verseydin bari
çok kızgınım ona ama

blumm valla bence rüzgar alır senn kızı da bi çapkın gülşmz var ki sorma secip begenp alcak kızlardan bir mi alır bi kaçını mı blemem
hayır illa rüzgarda gözüm olduğundan değil canımda
kızıma başka talipler var onları değerlendirip değerlendirmemek için söylüyorum yani
biliyosun beşikler kertilince geri dönüşü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…