Günaydın kızlar beste sabah 6 da uyandı bana biraz sıcak gibi geldi ateşinî ölçtüm 38.1 durduğu yerde neden ateşlendi anlamadım soğuk kompreks yapıyorum duş aldırdım calpol verdim şu an 37.1ne oldu çocuğuma
Canım çok geçmiş olsun korkma normal bitanemm ateşini sık sık ölç üstünü giydirme fazlaa olabilir çocuk buuuGünaydın kızlar beste sabah 6 da uyandı bana biraz sıcak gibi geldi ateşinî ölçtüm 38.1 durduğu yerde neden ateşlendi anlamadım soğuk kompreks yapıyorum duş aldırdım calpol verdim şu an 37.1ne oldu çocuğuma
Ya tüm gun catlattiniz bizi
Biz de istiyoruz
meg çıbık topik genel kurulu yap :13:
bencedee neyse kızlar yazın bizde istanbul geneli buluşuruz olmamııı hülya var sen varsın ben varım kim varsa herkes gelir süper olur o zamannn
Ya tüm gun catlattiniz bizi
Biz de istiyoruz
meg çıbık topik genel kurulu yap :13:
Günaydın kızlar beste sabah 6 da uyandı bana biraz sıcak gibi geldi ateşinî ölçtüm 38.1 durduğu yerde neden ateşlendi anlamadım soğuk kompreks yapıyorum duş aldırdım calpol verdim şu an 37.1ne oldu çocuğuma
Gunaydin herkese
Kizlar bir bebegin 2 ay da bir kilo almasi normal mi
süper olurr canım yazın gidebilirim bende inşallahh o zaman buluşuruz kızlarlaa huzurla yakınız zaten :) Diğer kızlar nerdeler blimiyorum ama yer mekan farketmez buluşuruz inşallahevett siz de buluşn bak yazın aysun da gelıo istanbula birsen var ozlem var hulya huzur daha da vardır su an hatrlayamadm
esra falan da ordaydı galba :44:
Gunaydin herkese
Kizlar bir bebegin 2 ay da bir kilo almasi normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?