Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

süper olurr canım yazın gidebilirim bende inşallahh o zaman buluşuruz kızlarlaa huzurla yakınız zaten :) Diğer kızlar nerdeler blimiyorum ama yer mekan farketmez buluşuruz inşallah

biz temmuz yada agustos istanbuldayız gülbebekim..
bebiş doğal yoldan gelirse ozaman gelemeyiz sanırım..

birde eşimde bende istanbulu bilmiyoruz adamı kaybetmekten korkuyorum sadece...
biz kızlarla buluşucaz sen gez aşkım akşama buluşuruz desem yolu bulamaz garibim

olmazsa hastanenin kafeteryasında buluşuruz size yakın olursa

ama banaane çok isterim bende

okkudum ama dinleyemedimses ayrı bozuk pc nin birgün sinirle alıp fırlatıcam o olacak tabi arkasındanda patron beni fırlatır
ammaa çok güzel sözleri var hep kadınlarmı bukadar derinden sever :26:

Son düzenleme:
olur kuzummm sen merak etme neresi yakın olursa orası olurr inşallah denk geliriz .Uyarız birbirimizee
bu arada ben de istanbuldayım
Master ne tarafı istanbulun neresi gülümmmm

günaydın,buluşan hatunlar insan bu kadar mı güzel olur ve emine sen hangi ildeydin

okkudum ama dinleyemedimses ayrı bozuk pc nin birgün sinirle alıp fırlatıcam o olacak tabi arkasındanda patron beni fırlatır
ammaa çok güzel sözleri var hep kadınlarmı bukadar derinden sever :26:

galiba
algılayışımız farklı diğer türden..
sadakat duygumuz,bağlılığımız hatta bağımlılığımız..

günaydın,buluşan hatunlar insan bu kadar mı güzel olur ve emine sen hangi ildeydin
ben antalya dayım canım ya:26: ama merkez değil ilçesinde
dinlerken de ayrı bı dokundu
bende dinlemek istiyom ya bananeee atıyımmm pc yi nedersin
galiba
algılayışımız farklı diğer türden..
sadakat duygumuz,bağlılığımız hatta bağımlılığımız..

katılıyorum megimbazen benim gibi düşünmesini çok isterdimtabi oda diyoki keşke benim gibi düşünebilsen

söyledikleri lafın arkasında,önünde,üstünde,altında bişey var mı diye aramaktan yoruluyoruz çoğu zaman..
halbuki, ne söyledilerse,o!
fazlası yok..
derin değiller..tamamen yüzeyseller başka deyişle..
hiç yorucu değiller aslında..
biz karmaşığız..çünkü duyguluyuz..
onlar odun :26:
yaşayıp gidiyoruz işte

Dün çook sinirlendimmm kızlarr başıma bir olay geldi nerden geldi anlamış değilim olaylada ilgim alakam yok yaniiii.Eşimin iş arkadaşının hanımıyla tanışmıştım zamanında ve şimdi çook samimiyiz adam dolandırıcının tekiii(eşimin iş arkadaşı)neyse hatta atıldı ordudan bu sebepten atılmakla kalmadı arkadaşımda boşadı çocukları var.Her neyse arkadaş memleketine döndü benimde okuldan tanıdığım aynı yerde başka bir arkadaşım vardı dolandırıcı dediğim adamla iş yapmaya başlamışlar aradım böyle böyle dedi bende dedimki bak sen çok saf kalplisin dikkat et para pul verme dedim salak gibiiiioda dediki evet haklısın uyardığın için tşk ederim ben istese verirdim dedi neyse konuştuk kapattı 1 hafta sonra facede ne görsem beğenirsiniz evleniyoruzzzzzyuhh dedimm kendi kendime bu kadarmı tanıyamıyorum insanlarıı.eski eşi benim çok samimi arkadaşım ben nete beni kandırdı düşüncesiyle yazdım valla tencere kapak diye buda aradı beni ağlıyor ben hiç bir zaman kapak olmadım diyor halbuki o kadar inanmıştım ki o kadına şok etti beni resmen neyse işte sen benim canımı acıtıyorsunda senin çocuğun olması için ben dua ediyordumda bak Allahta senin canını acıtırda dedi sinirlerim tavan yaptı..Ne halin varsa gör dedimm kapattım.Neyse aradan 1 ay geçti yine aradı biz çok mutluyuz ee ne alaka beni mutluyuz diye arıyorsun insanlara bişey söyleme diyor töbe töbe ne halt yiyorlarsa yesinler habire bana bunu söylüyor niye evlendiği eşi dolandırıcı öyle böle değil 140 bin kadar dolandırdı insanları...Bu seferde dün yine msj atmış ee ben şahitlik edecekmişim arkadaşıma mahkeme varmış yazıkmış bana öteki dünyada soracakmış.Çattık dedim kendi kendime delimidir nedirr duruyo duruyo tuz kavuruyor işin garip tarafı benim hiç bişeyden haberim yok ruh hastası habire bana sarıyor aradım aradım açmadı bir açsa çok ağııırr konuşcam.Öbür dünyayı düşünen insan arkadaşımın eşyalrını kullanmazdı utanırdııı çocuklarının nafakasını göndertmemezlik yapmazdıı vs vs.Çook sinirliyim kızlar kusura bakmayın içimi döktümmm

gülbebeğim,allaha havale olayı..
sinir oldum yaw

Aynen Allaha havale ediyorumm zaten megim çattık gitti manyağa çekemiyor arkadaşımla samimi olmamı ben nasıl destek olabilirmki ona bana destek olacağını ummuştum diyor rezillik başka bişey değil...Masum tertemiz arkadaşımın üzerine basıpp dolandırıcıyla evlenmiş yolunu onunla çizmiş biriyle arkadaşlığımı devam ettirmemi istiyor peeehh diyorummmm

aradığında açma,selamı sabahı da kes gitsin..
senin ne işin olabilir dolandırıcıyla,vicdansızla bebekim..
sıkma canını..
arkadaşına da o adamdan kurtulduğu için şükretmesini hatırlat..

ne insanlar var Allahım..gerçektende sinir bzucu..arkadaşına da yazık olmuş..
arkadaşın çocuklarını yalnız büyütüyor tamamen o halde bakabilecek gücü vardır inş..üzüldüm ama o adamdan kurtulduğu çk iyi olmuş.:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…