Hoşgeldin elisim ben iyiyim çok şükür sen nasılsın.
bişey söyliyim mi şimdi benim face im yokya çogunuz resmini de görmedim
gamzeye ilk isimlerinizi sordum gamze hepsini söyledi ama bende nasıl çorba oldu
anlatamam isimler nickler birbirine girdiböyle oldum bi an
şimdik alttaki nickleri görünce aklıma geldi
elissss artık kimse sana cvp yazmıycak galiba
şaka yapıyorummm heeee
slm fıstıkklarr benn geldmmm gezenti gebiş geldii
annemn konşusuna gttk bi guzel otrdk dört yaşnda oglu var bana dıo ki burda kal bu gece :)) oyunlarla meyveler yedk ettk sormayınucakk gelıoo hammm
yok cnm 3 5 yaş sıkntı yok oyunlarla falan bakalm bebişte ne yapcam...
duygummmm
emin ol başka çocuklar gibi olmuyo kendi çocuğun başkasın bebeğine bakmak kolay olur çünkü en fazzla 2-3saat bakıyosun
cnm geçmiş olsn sadece ilacını kullan şimdlk bence kendlgnden gecer o , nazar degmiş olablr ben nas ile felak okuorm hemen cnm Allah nazarlardan korusun paşamızı yarına kadar bşey kalmaz bence alerji ilaçları genelde cabuk gecrıo cunkuKızlar ruzgarın heryerı kabardıege unıye gıttık saat 7de dr alerjı ne yedı ddı valla ekstra bısey vermedım sadece corbasına balkabagı koydum dedım tamam ona alerjısı var dedı surup yazdı alerjı ıcın
yok ya nazara geldı oglum yuzu fılan kıpkırmızı ogluma nazar duası okurmusunuz yarında camı hocasına goturcem bı okusun uflesın dr soy cocugu dedı soydum mıncırdı durdu ben bu cocuga pece takacam artık her goren sarkıyo bebabasıda kızıyo senın yuzunden nazar oluyo dr soy dedıyse soyman mı lazım demez mı
napım kızlar o kabaran yerlere ben uyuyo gercı ama fıkrı olan var mı
eheh drek çakmş durumuyok eminem senin adını hiiiç bilmiyorum
sabah çok erken kalktım çok uykum geldi benimmm
ben yavaştan kaçar kızlar
duygu bencede o yaşlar bebkliğe nazaran daha kolaydır en azından derdini söyler
yani en azından öyle olur diye düşünürüm
bu arada bir bomba varki anlatmadan gidemem şimdi bizim mutfak tezgahının üzerinde keçiboynuzu
pekmezi birde ,bal tarçın çörek otu,birde bal zencefil zerdeçal var
neyse kadın bana fal baktı bebek görüyorum fln dedi neyse sonra başladı tezgahı silmeye
ooooooohooo sen adama bunları yediriyorsan zor zapt edersin sonra dedi:26:
ne diydem bilemedim dondum kaldım yok onlar bağışıklık sistemi için hasta olmayalım diye fln dedim ama yerin dibine geçtim
çok alem kadın yaa böyle açık sözlü,bide ben bütün gün banyoya gircektim kadın ilk defa geldi diye çekindim bide herşeyin yerini göster fln,ayyy dedim banyya gircemde üşeniyorum fln akşam giderken bana demez mi sende banyonu yap hazır bekle:111:
Kızlar
pizza yaptım hamurun ustune 1 kat kalın kalın kasar dosedım onun ustune domates ve bıber onun ustune sucuk onun ustune sosıs en son yıne kalın kalın kasarla kapladım cok heycanlıyım yemek ıcın
Kızlar çok zor günler geçiriyoruz 3 gündür hastanelere taşınıyoruz durmadan en sonunda dün sabah 39 U gördü bestenin ateşi.
Neler yaptılar çocuğuma buzlu sulara soktular idrar tahlili için çiş yapmayınca sonda taktılar bileğinden kan aldılar morarana kadar ağladı
Hele o buzlu bezleri vücuduna sardıklarında yalvaran gözlerle bana bakışını hiç unutamıyorum idrar yolu enfeksiyonu olmuş yavrum
Besteye soğuk kompreks yaparken hep suları benim üstüme geldi sırılsıklam oldum montta yoktu üstümde bi de öyle karlı havada sokaklardaydım şu anda benim ateşim 39 gözümü açamadığım için dünden beri teyzemlerdeyiz sağolsunlar besteye bakıyorlar antibiyotik ve ateş düşürücü kullanıyo kızım sürekli takipteyiz ateşi 38 olursa gelin yatış vericem dedi Dr. Şu anda ateşi yok Allah'a şükür bugün bütün gün uyudu. Uyanık olduğu zamanda gülmüyor halsiz kahroluyorum ne olur dua edin iyileşsin yavrum
kızlar çok zor günler geçiriyoruz 3 gündür hastanelere taşınıyoruz durmadan en sonunda dün sabah 39 u gördü bestenin ateşi.
Neler yaptılar çocuğuma buzlu sulara soktular idrar tahlili için çiş yapmayınca sonda taktılar bileğinden kan aldılar morarana kadar ağladı
hele o buzlu bezleri vücuduna sardıklarında yalvaran gözlerle bana bakışını hiç unutamıyorum idrar yolu enfeksiyonu olmuş yavrum
besteye soğuk kompreks yaparken hep suları benim üstüme geldi sırılsıklam oldum montta yoktu üstümde bi de öyle karlı havada sokaklardaydım şu anda benim ateşim 39 gözümü açamadığım için dünden beri teyzemlerdeyiz sağolsunlar besteye bakıyorlar antibiyotik ve ateş düşürücü kullanıyo kızım sürekli takipteyiz ateşi 38 olursa gelin yatış vericem dedi dr. şu anda ateşi yok allah'a şükür bugün bütün gün uyudu. Uyanık olduğu zamanda gülmüyor halsiz kahroluyorum ne olur dua edin iyileşsin yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?