Bende severim ekşiyi acıyı ama hamileliğimde canım çekmiyor çok şükür.
Benim göğüs uçlarımın siyah yeri genişledi ve simsiyah oldu onun haricindede göğsün geri kalan kısmında hep hareler lekeler çil çil oldu sendede oldumu böyle birşey acaba emzirme döneminden sonra eski haline dönermi?
Canım dikkat et kendine tansiyonuna benim çok düşük bu aralar ne yapmalı acaba
cnm bende gögsüm hafif kahverengi oldu ama azdı şimdide öyle bazı kişlrde baya koyu oluyor.emzirme bitince düzelir heralde .hiç bilmiyorum.
evet denk gelmedik hicCanım hoşgeldin özledim ben seni ne zamndır denk gelemedik.Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına mahşlalh bebişine.
Şeker yüklemesini mutlaka özelde yaptır kan verip bekliyorsun devlette uzanacak yer vermiyorlarmış oturarak beklemek çok zor olur.İnşallah ondada birşey çıkmaz.
Ne güzel ya sen baya sona gelmişsin darısı basima
Ne güzel ya sen baya sona gelmişsin darısı basima
Ben aynada görünce korkuyorumbayağı karardı ucu ve genişledi onun haricinde etrafındaki beyaz olan kısımda çillendi komple.
Sağol canım aslında mümkün olduğunca sıksık birşeyler atıştırıyorum ama bugün öyle oldu.
Benim tansiyonum pek oynamıyor aslında
Sanırım çok uzun süre aç kalmamak çözüm olur saat başı meyvede olsa birşeyler atıştırmak lazım açlık süresi uzayınca buantıda çok oluyor.
Sen yinede bir dr una danış tansiyon önemli
Sağol canım aslında mümkün olduğunca sıksık birşeyler atıştırıyorum ama bugün öyle oldu.
Benim tansiyonum pek oynamıyor aslında
Sanırım çok uzun süre aç kalmamak çözüm olur saat başı meyvede olsa birşeyler atıştırmak lazım açlık süresi uzayınca buantıda çok oluyor.
Sen yinede bir dr una danış tansiyon önemli
evet denk gelmedik hic
seni sordugumda tasinma telasin vardi internetin baglansin diye bekledin sanirim
ozele gidiyorum 3 hafta sonraya randevu verdi doktorum
o is zor olacak ben ac karnima 10 dk hareket etsem boyut fena oluyor, simdi kalkip haizlranip hastaneye gidicem yarim saat dusunmek istemiyorum
umarim bulantim olmaz diyorum surekli
geciyor aslinda zaman bir sekilde
ama icinde bulundugumuz zaman gecmiyor gibi
geri kalan zamanlarimiz da bir hizla gecse de dogursak bir an once
Benim zaten normalde de düşük dü hamile olunca iyice düştü geçen aksam başım döndü eşim ölçüt 10 a 6 baya zor oldu sen şu an kaç aylık tin canım
kzlar ben geldim ama yine sakin topik hepiizi öpyorum görüşmek üzere
eşimle taktık ikiz bebek diye Allahım bitane versinde ama halimzi görün ya Can Bade yi sıkıştırırsa içeride diyorum onun öyle yapıcağı belliydi diyor adet olana kadar hayallere devam inşallah olmamda gerçek olur :79::79::79:
Canım inşallah Allah gönlüne göre versin.Çifter çifter nasip etsin hepinize.kzlar ben geldim ama yine sakin topik hepiizi öpyorum görüşmek üzere
eşimle taktık ikiz bebek diye Allahım bitane versinde ama halimzi görün ya Can Bade yi sıkıştırırsa içeride diyorum onun öyle yapıcağı belliydi diyor adet olana kadar hayallere devam inşallah olmamda gerçek olur :79::79::79:
benim de cok buyudu gogusler
ama uclari daha buyumedi onlarda cok degisiklik yok
yalniz benim de kahverengilesti eskiden cok acik pembeydi simdi baya degisik
bakalim daha ne kadar degisecek son aylarda daha da farkli olur sanirim :)
Dr unala mutlaka paylaş o sana bir öneride bulunur benimde hamilelikten önce hep düşüktü tansiyonum ama hamilelikte normal gidiyor.
Benim 28. haftam.6 ay 10 günlük
aminn inşallah hepimiz için hayırlsı olsun çok saolHayirlisi olur hakkında canım
İnşallah Allah herkesin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Hepimizinkini korusun.Süper mis ya masallah rabbim korusun hepimizinki ni inşallah bende görürum o günleri
herkese günaydınlarrrrrrrrrrr :)))))))) tabi size ii akşamlar demem lazım biz yeni kalktıkkk[/QUOTE
AH CANIIIIIIM sende bendensin desene..maaşallah bi saat sabahın 5-6 sı olmadan uyumuyoruz...
yakında vampirgillere katılıcaz
Evet öyle oldu taşınma teleşı ardındanda internet bağlanmadı cep tel ile idare ediyoruz bağlamadılar hala.Yeni bina olduğu için türk telekomun kutusu yok.
Bende şeker yüklemesini geçen hafta yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı.
Bende çok gözümde büyüttüm aç kalamıycam kan verince aç karına bayılıcam midem bulanıcak vs dedim ama çok şükür yaptırdım atlattım.
Şekerli su gibi birşey içiriyorlarya onu birden kafana dikip içme yavaş iç çünkü boş mideye birden şekerli ağır gelip mideni kaldırmasın.Sonra bekleme sürecindede uzanma arkana yastık koyup ayağını uzatarak otur ben uzandım içtiğim ağzıma geldi sonra arkama yastık koyup oturdum.Yanında mutlaka biri olsun ayağa kalkınca hafif başa dönmesi oluyor.Allah yardım ediyor biz doğum yapıcaz daha bu neki dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?