ahhh canim sorma dogum var:18: bazen korkar gibi oluyor
ama hep dua ediyrum hayirlisi neyse o sekilde saglikla dogurayim bebegimi diye
bir ara cok dusundum normal mi sezeryan mi diye ama zaten sartlar ne gosterirse simdiden dusunmenin anlami yok
zamnai gelince kolayca gecer bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz umarim
cok merak ediyorum oglumu
herkese günaydınlarrrrrrrrrrr :)))))))) tabi size ii akşamlar demem lazım biz yeni kalktıkkk[/QUOTE
AH CANIIIIIIM sende bendensin desene..maaşallah bi saat sabahın 5-6 sı olmadan uyumuyoruz...
yakında vampirgillere katılıcaz
aynen vampirr olduk çıktık cnm
Kızlar
pizza yaptım hamurun ustune 1 kat kalın kalın kasar dosedım onun ustune domates ve bıber onun ustune sucuk onun ustune sosıs en son yıne kalın kalın kasarla kapladım cok heycanlıyım yemek ıcın
Kızlar
pizza yaptım hamurun ustune 1 kat kalın kalın kasar dosedım onun ustune domates ve bıber onun ustune sucuk onun ustune sosıs en son yıne kalın kalın kasarla kapladım cok heycanlıyım yemek ıcın
Kızlar ben panik atak gibi bişey oldum galibaa hiç iyi değilimm yüreğim pır pır atıyorr kötü hissediyorum kendimiii
galibaa kuzummm sürekli daralıyorummm amaa dua ediyorum bir yandan geçiyor kafayı yedim gibi bişeyGülbebekim yüksek ihtimalle panik atak.Çok sevinmeyede çok üzülmeyede gelmiyor kalbin sıkışıyor gibi oluyor
Kızlar
Kızlar ben panik atak gibi bişey oldum galibaa hiç iyi değilimm yüreğim pır pır atıyorr kötü hissediyorum kendimiii
Haklısın belkide megim ama kendimi dinlemeden oluyor sankiii bu araa takıntılar oluştu bende burda toz fırtınası falan çıktı doğa olaylarından ben çok çabuk etkileniyorummm bilmiyorum megim inşallah geçerr.Çok bunaldım tatile ihtiyacımm var ama malesef tatile gidemiycem sıkıldım çok belkide ondandır bu durumumşekercim ben çok uzunca bir süre panik atak yaşamıştım vaktiyle..
bana doktor demişti ki,'duvardaki saatin tik tak sesini duyuyor musun?'
'yoo' dedimdi tabii..
'peki şimdi istersen duyabilir misin?'
'ee evett' dedim..
adam da demşti ki,'o zaman kendini dinlemeyeceksin!'
(oturup kalbim hızlı mı çarpıyor,çarpıntım mı var acaba,neyim var demeyeceksin..)
bu bana anahtar, bir yol gösterici olmuştu..
rahat bırak kendini canım benim..derin nefesler al ve başka şeyler düşünmeye çalış..
,,,Halvet gırısımınde bulunduk gırs var gelısme var sonuc yok ruzgar efendı sonuca baglatmadı ısı
lovely
birsye merak ettim
simdi benim bebegim tekme atarken vururken ben onu karnimda da goruyorum 10 gundur falan sanirsam
orda karinda yukselme oluyor hafiften
simdi senin haftan ilerledi baya boyle belirgin dirsegini farkedecek sekilde yukselmeler oluyor mu karninda
Selam kızlar nasılsınız?
kızlar eşim ilaç kullanıyor vertigo var kendisinde yani orta kulak denge sıvısıyla ilgili ilaç kullanıyo fakat bebek yapsak acaba bi etkisi olurmu bi fikriniz varmı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?