Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Evet insan düşünmeden edemiyor sanki bir karar vermek zorundaymış gibi bir hisse kapılıyor ama hayırlısıyla son aya girince belli olur Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Aslında iki doğum şeklininde zorlukları var artıları eksileri var ama ben başından beri sezeryan istiyorum sanırım bu fikrim değişmeyecek ve sezeryan olacak.
Arada kasılmalarım oluyor benim ve zor oluyor o anlarda kesinlikle sezeryan diyorum bebeğim benimleyken bir tel saçım kopsa abartıyorum acısına dayanamıyorum cesaretim yok ama bebeğim yanımdayken sezeryanın ağrısına dayanırım gibi geliyor.:44:

Birde panik atağım var normal doğumu o yüzdende düşünemiyorum çok strese girerim ben.

Son düzenleme:
Kızlar
pizza yaptım hamurun ustune 1 kat kalın kalın kasar dosedım onun ustune domates ve bıber onun ustune sucuk onun ustune sosıs en son yıne kalın kalın kasarla kapladım cok heycanlıyım yemek ıcın

Kızlar
pizza yaptım hamurun ustune 1 kat kalın kalın kasar dosedım onun ustune domates ve bıber onun ustune sucuk onun ustune sosıs en son yıne kalın kalın kasarla kapladım cok heycanlıyım yemek ıcın

oh afiyet olsun be

Kızlar ben panik atak gibi bişey oldum galibaa hiç iyi değilimm yüreğim pır pır atıyorr kötü hissediyorum kendimiii

Son düzenleme:
lovely
birsye merak ettim
simdi benim bebegim tekme atarken vururken ben onu karnimda da goruyorum 10 gundur falan sanirsam
orda karinda yukselme oluyor hafiften
simdi senin haftan ilerledi baya boyle belirgin dirsegini farkedecek sekilde yukselmeler oluyor mu karninda

kızlar eşim ilaç kullanıyor vertigo var kendisinde yani orta kulak denge sıvısıyla ilgili ilaç kullanıyo fakat bebek yapsak acaba bi etkisi olurmu bi fikriniz varmı ...

Kızlar ben panik atak gibi bişey oldum galibaa hiç iyi değilimm yüreğim pır pır atıyorr kötü hissediyorum kendimiii

şekercim ben çok uzunca bir süre panik atak yaşamıştım vaktiyle..
bana doktor, o sırada odanın duvarındaki saati göstererek demişti ki,'duvardaki saatin tik tak sesini duyuyor musun?'
'yoo' dedimdi tabii..
'peki şimdi istersen duyabilir misin?'
'ee evett' dedim..
adam da demşti ki,'o zaman kendini dinlemeyeceksin!'
(oturup kalbim hızlı mı çarpıyor,çarpıntım mı var acaba,neyim var demeyeceksin..)
bu bana anahtar, bir yol gösterici olmuştu..
rahat bırak kendini canım benim..derin nefesler al ve başka şeyler düşünmeye çalış..

Son düzenleme:
Halvet gırısımınde bulunduk gırs var gelısme var sonuc yok ruzgar efendı sonuca baglatmadı ısı

Haklısın belkide megim ama kendimi dinlemeden oluyor sankiii bu araa takıntılar oluştu bende burda toz fırtınası falan çıktı doğa olaylarından ben çok çabuk etkileniyorummm bilmiyorum megim inşallah geçerr.Çok bunaldım tatile ihtiyacımm var ama malesef tatile gidemiycem sıkıldım çok belkide ondandır bu durumumAma dediğin gibi yapmaya çalışıcamm yinede
Halvet gırısımınde bulunduk gırs var gelısme var sonuc yok ruzgar efendı sonuca baglatmadı ısı
,,,

gamze sen çok yaşa emi alemsinn valla...

Son düzenleme:
ben yatayım artık iyi geceler herkese malum yarın okul var erkenciyimmm 6da uyanmam lazımmm

Canım mesajını yeni gördüm evet bendede oluyor oYeri daraldıkça sanırım daha çok farkedilecek.Hareket halindeyken dönerken karnımı açtığımda dışarıdan belli oluyor hareketleri karın yükseliyor hatta bazen kafasını dayıyor orası sertleşip geriliyor hissediyorum kafasını dayadığını.

Bazen sert tekmeler attığında kıyafetin üzerindende görülüyor

kızlar eşim ilaç kullanıyor vertigo var kendisinde yani orta kulak denge sıvısıyla ilgili ilaç kullanıyo fakat bebek yapsak acaba bi etkisi olurmu bi fikriniz varmı ...

Canım yardımcı olmak isterdim ama bu konuda hiç bilgim yok kızlardan bilen olursa mutlaka cevap yazacaktır.Allah gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…