Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sac diplerlmden tırnaklarıma kadar agrım var nereye dokunsam acıyo atesım 38 aglıyorum acıdan ayakta duramıyorum yuruyemıyorum

Gunaydın kızlar gece cok agrım vardı sımdı ıyıyım agrı sag kasıgıma attı sol omzum bıde belımde yogunlastı eve yakın dra gıtcektım ama benımkı unıye gıdelım dedı bakayım neyyım var olcemdır belkı 3 aylık fılan omur blcerlerse tam olur

gamzeeee
git baksınlar apandisit olmasın gı geç kalma :26:

gec kalmadan gidin he
didoşun dediği gibi olabılır :26:

slm kızlar ayy hiç halim yok benim yaa
normalmi sizce uyanasım glmiyor sabahları canım bişe yemekde istemiyor

normal cnm 4. aydan sonra daha enerjık oluyosun

inşlh canım sanki bana hiç geçmicekmiş gibi geliyor Allahtan annem vaar o yapıyor saolsun herşeyi ama yarın gidiyor malesef babam çağrıyor artık kardeşim var hepsinin anneme ihtiyacı var
ama benimde varr

slm kızlar ayy hiç halim yok benim yaa
normalmi sizce uyanasım glmiyor sabahları canım bişe yemekde istemiyor

ben ılk 3 ay hep uyuyarak gecırdım ama sonra kendımı hep gezmeye verdım gunde 4 saat dolasarak gecırdımö cok hareketlı gecıyordu. simdi de her gece 12de uyuyp sabah 8de uyaniyorum uyku hic istemiyor canim bundan baska

ben ılk 3 ay hep uyuyarak gecırdım ama sonra kendımı hep gezmeye verdım gunde 4 saat dolasarak gecırdımö cok hareketlı gecıyordu. simdi de her gece 12de uyuyp sabah 8de uyaniyorum uyku hic istemiyor canim bundan baska

bende normal hayatta çok aktif olduğum için şimdi böyle yatmak çok canımı sıkıyor kendimi kötü hissediyorum ruhen
ama neyse geçici bişeymiş ilerleyen zamanlarda.. şimdi 9 haftalığım bu aylarda mesela ateş kaç oluyyor normalde gebelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…