ben geldim dün geceden öğlene kadar beni özlemişsinizdir dedim
Bu yağmurda üşenmedim gittim kargodan ovulasyonumu aldım dayanabilirsem 4 gibi yapcam
bubgün bal tarçın da da son gün ama azcık kalcak galiba bikaç gün unuttum yada az mı yedim:26:
hayırlısı olsn hilalimm cabalarınn sonunun alcan hayırlısyla inşşş allah hayırlı zamanda hayırlısyla nasip etck inşşşşben geldim dün geceden öğlene kadar beni özlemişsinizdir dedim
bu yağmurda üşenmedim gittim kargodan ovulasyonumu aldım dayanabilirsem 4 gibi yapcam
bubgün bal tarçın da da son gün ama azcık kalcak galiba bikaç gün unuttum yada az mı yedim:26:
eminemmmmmmmmmmm kuzucukummmSABAH BİR GÜNAYDINNN DİDİYDİMM DEMİİİİ
NEYSE FAZLA SİNİRLENMEYİM
YA BEN DÜN ÇÖREKOTUNA BAŞLAMIŞTIM YAA ÖĞLEDEN SONRDA MİDE AĞRIM BAŞLAMIŞTI
SAAT 4 GİBİ İYİCE ÇOĞALDI EVE GİTİM YATTIM SONRA İYİCE BİR KARIN AĞRISI YAPTI KIVRANDIM RESMENEŞİMDE ARTIK YEME DEDİ:26: BUGÜN ALMADIM
AMA BU KARIŞIMI KULLANIRKEN KENDİ KENDİME GELİN GÜVEY OLUYODUM ŞİMDİ ODA OLMAYACAK
ben de yapcamm şu tickerdann ben başmn tatlı belasıyla evleneli yazcammgeçmiş olsun canım
biraz ara ver sonra bi daha dene bakalım belki başka birşey ağrıtmıştır karnını
bu arada aramızdaki en eski evli sensin maşallahhhhhh 4110
hayırlısı olsn hilalimm cabalarınn sonunun alcan hayırlısyla inşşş allah hayırlı zamanda hayırlısyla nasip etck inşşşş
eminemmmmmmmmmmm kuzucukummm
ben de yapcamm şu tickerdann ben başmn tatlı belasıyla evleneli yazcamm
hayırlısı olsn hilalimm cabalarınn sonunun alcan hayırlısyla inşşş allah hayırlı zamanda hayırlısyla nasip etck inşşşş
ben de yapcamm şu tickerdann ben başmn tatlı belasıyla evleneli yazcamm
nasl yapczz :44:
sağol hülyamm geçen ayda kullandım ben bal tarçını ozamanda ilk gün ağrımıştı ama bukadar değil herşeye rağmen bugün yine yicem bakalım inşallah yine aynı etkiyi yapmaz:26: evet eski evli ben görünüyorumgeçmiş olsun canım
biraz ara ver sonra bi daha dene bakalım belki başka birşey ağrıtmıştır karnını
bu arada aramızdaki en eski evli sensin maşallahhhhhh 4110
eminem bizim batlarımız aynıydı bnm bitti tarçın sen yeni başlıyorsun
ya bu adet düzensizliği hep mi vardı sende yoksa arada bir mi oluyor
yani kaç günde bir oluyorsun?
gene saraçoğlunun adet düzensizliği için kürü var onu denedin mi
Merhaba evlenenler, evlenecek olanlar...
KK olarak özel gününüzü takip edebilmeniz için bir evlilik takvimi uygulması geliştirdik.
Uygulamayı kullanabilmek için :
öncelikle Kullanıcı Kontrol Paneline gidiyoruz .
Eki Görüntüle 600979
Gelen sayfada ayarlarım bölümünün altında profil düzenleye tıklıyoruz
Eki Görüntüle 600980
Gelen sayfada hitap şekliniz, özel gün türü, özel gün tarihi ve görsel alanlarını göreceksiniz.
Eki Görüntüle 600981
Hitap şeklinizi lütfen uzatmadan giriniz. Aşkımmmmmmmmm canımmmmmmm gibi girilen alanlar hoş gözükmemektedir.
Eki Görüntüle 600983
görselleri görebilmek için http://www.kadinlarkulubu.com/view.php?pg=wedding adresine tıklayarak hangi görseli kullanmak istiyorsanız onun numarasını seçmelisiniz.
Eki Görüntüle 600984
Allah bir yastıkta kocatsın
imza: Curly
çörek otu yapmıyo zaten bal yapıyooslm bız geldık
nadılsınız bakıyım
emoşşşş corekotu karın ahrısı yapmaz devam et bırakma sakın
Ben de yapcamm şu tickerdann ben başmn tatlı belasıyla evleneli yazcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?