Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

herkesin vucut isisi cok farkli
o yuzden onceden olcup kendi ortalamani bilsen daha iyi anlarsin canim
benim 36.4 hamilelik atesi mesela
ama bu cogu kisi icin cok dusuk bir ates seviyesi
ama senin olcmene gerek yok ki hamilesin zaten 12.haftadan sonra enerjin gelir merak etme sen

Evet masterim 4 aylik oldu zaman cabuk ilerliyor degil mi :)
Elisim nasilsin damadim nasil?

damadın iyi şükür, bugün biraz arıza çıkarıyor gibi ama yemesi daha iyi artık canım çok sağol ama nişanlısını görünce daha iyi olacağını söylüyorrümeysa kızım nasıl

günaydın kızlar

canım çok sıkkın
özellikle doğumdan bu yana evliliğimle ilgili gel-gitler yaşıyorum
aklıma kötü kötü şeyler geliyor

selam canım, valla hepimizin öyle oldu inan ki sanki başka adamla evli gibiyim daha gribi ben de başkası oldumgeçicidir emin ol yoksa kimsenin ikinci çocuğu olmazdı ilkinde ayrılırlardı.Bebişler azıcık toparlayınca düzelir sanıyorum,aklına kötü şeyler getirme bence

günaydın kızlar

canım çok sıkkın
özellikle doğumdan bu yana evliliğimle ilgili gel-gitler yaşıyorum
aklıma kötü kötü şeyler geliyor

cnm o kötü seyler benımde zmn zmn aklıma gelıyor
nıye boyle oldu anlamıyorum :26:
dogum mu cok etkiledi bebek bakımı fılan derken galıba tahammülsüz olduk
daha cok anlayış bekler olduk
ama nerdeeee

damadın iyi şükür, bugün biraz arıza çıkarıyor gibi ama yemesi daha iyi artık canım çok sağol ama nişanlısını görünce daha iyi olacağını söylüyorrümeysa kızım nasıl

Masallah diyeyim o zaman
Bizim kiz da nisanlisini takip ediyor galiba eskisi gibi istahli degil pek emmiyor doymasa aglardi aglamiyor da ustune dusmuyorum ben de

Masallah diyeyim o zaman
Bizim kiz da nisanlisini takip ediyor galiba eskisi gibi istahli degil pek emmiyor doymasa aglardi aglamiyor da ustune dusmuyorum ben de

Canım çocuklar büyüdükçe emme süreleri kısalıyor memeyi daha çabuk boşaltıyorlar.Hem ara ara iştahsızlık olurmuş ağlamıyorsa üstüne düşme bi sıkıntısı yoktur olsa emin ol ki anlardın

cnm o kötü seyler benımde zmn zmn aklıma gelıyor
nıye boyle oldu anlamıyorum :26:
dogum mu cok etkiledi bebek bakımı fılan derken galıba tahammülsüz olduk
daha cok anlayış bekler olduk
ama nerdeeee

biz normalde iyi anlaşırız. sorun sadece doğum sonrası ilgi açlığı değil. bazı ailevi sorunlar var yıllardır aşılamayan. ailesi söz konusu olunca duvar olup beni düşman belliyor. ben de haksızlıkları kaldıramıyorum. öyle çaresizim ki anlatamam. günün birinde gerçekten pat diye patlamaktan korkuyorum. hem doğum yapmak kolay mı. bir insanı her açıdan zorluyor ve yıpratıyor. bu zamanlarda bari biraz anlayış gösterse hiç de fena olmayacaktı

gunaydin herkese
biblo canim hepimizde gelgitler oluyor yalniz degilsin merak etme
bizim sabrimiz azaliyor biraz da
beklentimiz de artiyor

slm kızlar nasılsınız ay bende tiker yaptım bakıyım ne kadar olmus evleneli :)) ama ben bebek tikerı istiyorum artıkkkkkk

nber canlarrr biz iiz btrdk geldk okulu az kaldı okl bitıo artık zaten hassasm da batıo çocuklar iice bugun dedmj gidiyim de kurtulun üzüldüler yazık birisi geldi gozleri dolu dolu ogretmenm nie oyle soyluorsnz die blıorm cnm ben hassasım artık azcık küçük şeyi büyütmeye başladm çıkmam lazm artık tatle ama var ya tam zamannda çıkcam galba ki son aylarda emnm ki çok daha zorlancaktm hem daha ağrlşçaktm
bu ara bugun perdemizi begendk uzun yaptrcm perdeyi cunku yanalarna kanat istedm o uzun olursa guzel olur kısa olmaz dedi perdeci e ben de incesi de uzun olsn dedm
boyle küçük küçük pembiş pembiş noktalar var perdede çok şeker spor bi havası var yanları da şeker pembe fon bakalm nasl olcak
yarın da gdıorz hayırlısyla odayı ve arabayı almaya başka da alncak bşey kalmadı pek
hayırlısyla gelsn de ...

kıyamam az kaldı duygum tatılde bol bol dınlenıp bebısını karsılamaya hazırlanıcaksn ıns hayırlı olsun tulunuz perdenız yerım ben onun pembiş odasını saglıkla buyusun ıns odasında mıs gıbı esyalarıyla odasıda şimdiden haırlı olsun sectınızmı daha begenıcekmısınız ayy maşallah ne guzel telaşeler bunlar

cnmmm ozimmm bnmmmm guzel arkdasım Allah sana ve isteyen herkese tezz zamanda nasip etsn bu guzel telaşları inşşş
sectk sayılır cnm odasını gtcz alcz sadece de araba da belli kafamızda inşş bulurz o markdan onu da alrz bakalm nasipse ...

slm kızlar nasılsınız ay bende tiker yaptım bakıyım ne kadar olmus evleneli :)) ama ben bebek tikerı istiyorum artıkkkkkk

kız senn ticker ne degşk olmş boyle
çok guzel gozkuo inşş bebiş tickerı da yapacagn gunler gelcek hayırlsıyla cnmm bnmmm

selammmm...

duygum demek izne ayrılacaksın artık dinlen canım bol bol zaten...zaman ne çabuk geçmiş sanki dün gibi ama 7 ay geçmiş.
son hazırlıkları da az kalıyo bebişini kucağına alacaksın artık Allahın izniyle sağsalim..

darısı bizlere inşallah..

cnmm aysunmm bnm evt gerçeken zaman gecıo hızla sizin de az kaldı rabbim hepnzn yuzunu guldurcek inşşşş buna butun kalbmle inanıorm sonra sizin telaşlara yardm etcm siz sorcaksnz ben anlatcm inşşş zaten alşverş listem falan hazır hepsini vercm size netten nerelerden aldm hepsini aktarcam Allah razı olsn ferdalar gamzeler ve diger akrdaslar çok yardmcı oldu alşverş konusunda bana ben de sizlere yardmıcı olcam inşşşşşşşş

amin aysunum inş az kaldı ıns bızde listeler gonderıcez bırbırımıze sunu alıcaz bunu aldık su eksik dıye
kız senn ticker ne degşk olmş boyle
çok guzel gozkuo inşş bebiş tickerı da yapacagn gunler gelcek hayırlsıyla cnmm bnmmm

amın canım ıns dun meg paylasmıs bende baktım yapan kızlar var denıyım dedım guzel oldu bayada olmus ben evlenelı 1200 gun vay be ama bu tiker tek guzel degıl usune bı bebk takvımı lazıl bak sen yap senınkı daha guzel olucak

aminnnnnnnnnnn canım benim inşallah o günleri görürüz

inşallah ozimmm
tickerin süper olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…