Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar sizlere bir sorum var ben 5.5günlük hamileyim ve 3gündür fena üsütvm kardan dolayı özellikle ayaklarımi ve 3gündür de karnında hafif bir sizi var ara ara ama kalıcı değil çok hafif cir cir olursunda hafif ağrır ya ışte öyle sizce bu normal mi birax endişeliyim de bu bebek baya kiymetli
gerçi her bebek öyle ama bu benim 4. Hamilelikim ve 3de düştü

Kaderin cilvesi nickli arkadasım öncelikle hosgeldin kafandaki soruları cok iyi anlayabiliyorum bende 2 düşük yaptım ,öncelikle kadın dogumcuna her kafana takılanı sor hiç çekinme hatta bulundugun yerde varsa perinataloga gitmeni tavsiye ederim,sonra bol bol dua et ve hep olumlu düşünmeye çalış herşey güzel olcak inş.

seni çok iyi anlıyorum
benim de oğlumdan önce bir düşüğüm olmuştu
ve hamileliğim boyunca hep sancım vardı
5 aya kadar progestan kullandım
eğer kullanmıyorsan kullan derim
düşüğü de önlüyor

Prensesim selam bi ben varım heralde nolsun işte halvet var ona hazırlık yaptım ,zati şurda kaç kişi kaldık bizde dogursakta foto koysak
dün gece rüyamda emzirdigimi gördüm yaşadım resmen

Progestan kullanıyorum ayrıca tedbir amaçlı innehop da fakat bu hafif ağrıları ne olduğunu merak ediyorum sütten ağzı yanan misali yarın doktora gideceğim zaten de yine de korku ışte

Canım ya per inatalo ne bilmiyorum da

Cnm çok normal bende herşeyi burda zamanla öğrendim
perinatalog yada riskli gebelik uzmanı yine kadın dogumcu ama bu konuda uzmanlık egitimi almış kişi bizim gibi düşük yapanlar veya ileri yaştaki gebelr ekstra ekstra özen istediginden genelde onlar daha detaycı oluyor genelde her hastanede oluyor

aklına ne takılırsa bize sorabilirsin

Birde yarın kese görünür mu sen hamile misin bu arada

Birde yarın kese görünür mu sen hamile misin bu arada

yok cnm hamile degilim tekrardan kalmaya calısıyorum,en son yaptırdıgında beta hcgen kaçtı yaklaşık 3000 lerde rahat gözükür
daha önce 6.haftada hem kese hem kalp atısı duymuştum inş sende yarın güzel güzel görürsün ama görmezsende endişe etme digerini 9.haftada görmüştüm

bide konuya abone olursan mesajları takip etmen daha kolay olur

en son adetim bir gun gacince baktım 154 du yani bu ayın 3de

Cnm şöyle oluyor ayın 3 de 150
yaklasık 48 saat 2 katına cıkıyor 5 de 300,7 de 600,9 da 1200 11 de 2400 civarı bizide haberdar et muhtemelen görürsün biraz doktorun marifetinede kalmış bu işler kimi bugün git haftaya gel diyo kimide cok cmn harcıyo

sen kaç yasındasın kaç yıllık evlisin birde hangi şehirdesin

yine mi kimsecikleri göremicem göreydimde azıcık başınızı şişireydim
Gamze sen çiçek aldın heralde

Hiloşum bol şans hadi rastgele

Oooo perim sorma ya adam işten cıkarsa kolay gelcekte :)
ayın 21 ni umutla bekliyoruz aklımda sen unut ama biz sana hatırlatırız heç düsünme

Aksummm hoşgeldin nolsun işte kritik günlere geldik ama benim bey işte onu bekliyorum:)
senin nasıl gidiyor hazırlıklar valla ne çok alıncak şey var dimi?

Aksummm hoşgeldin nolsun işte kritik günlere geldik ama benim bey işte onu bekliyorum:)
senin nasıl gidiyor hazırlıklar valla ne çok alıncak şey var dimi?

Hayirlisi olur ins canım gönlüne gore saglikla.bendede ne olsun ya canım sikkin biraz benimkide şirketin partisi var oraya gitti cok canım sıkılıyor moralim bozuk... son bıkac bisey kaldı onları tamamlarsak bitiyor yarın mobilyalari gelecek ama suan moralim bozukya hic heyecanım falan yok(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…