Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Noolduki aksum biri canınımı sıktı ?o mobilyalarda bebişin yatcak ne muzurluklar yapcak size güzel günler cok yakındaaaaa

Vallahi oyle ama canım sikkin hic heyacan falan kalmadı.esime bozuldum iste swiss otel de parti var şirketin eğlenmeye gittiler iste cok canım sıkıldı moralim bozuk esler yok saçma sapan eğlence programı bilmiyorum sinir oldum iste (neden eşsiz diye kıl oldum gitmicekti normalde ekibinizle katılmanız gerekir demişler gitti iste(

İnşallah görürüz canım ya 2yıllık evliyim 22yaşındayim ıstanbul dayım ya sen canım

Bende aynen böyle şeylere gıcık oluyorum o kadar organizasyon yapmışlar yapsalar ya eşli
bizde de sürekli yemekler oluyor bende en son kızdım her yemege gitme diye,tam foçaya gitmiştik baş başa keyif yapcaz diye bu seferde müdürü arıyo gel balık yiyelim diyo yok dedl ertesi gün trip yedi .yahu bu adamların karısı yokmu yani,alsaydı karısını giderdik birlikte

Gerçekten de çok sinir bozucu bir durum bu ya neyse ben fazla karışmış olmayım

Kaderincilevesi senin adın ne cnm böyle cok uzun oluyor
bende 28 yasındayım eski istanbullu yeni izmirliyim 3yıllık evliyim
senin düşükler ne zmn oldu kaç haftalıktı,birde genetik arastırmaya gittimi 2 ve fazlasında yapıyorlarya ondan
bide hangi hastane yada doktora gidiyorsun

Aynen iste madem bisey yapıyorsunuz eski yapın ne ısı var evli barkı adamın eğlence alkollü ortamda tek basına bir sürüde bayanda var çalışan sonuçta hem katılımı mecbur tutuyorsun hem eşsiz diyorsun böyle saçmalık yok bende dedim bugun buna bir cozum bul konusun organizasyonu yapanlar ile ya eski olur yada katılımı zorunlu tutmazlar huzurumuzu bozma lütfen askım bı kac saat icin diyor dedi. Böyle devam ederse cok bozulur konus o zaman bı cozum bul bir daha bana böyle bişeyler Sakin gelme dedim.Desem nolcak moralim sıfır canım cok sıkılıyor zaten aksama kadar dört gözle eve gelmesini bekliyorum yalnızlık dip durumda birde böyle olunca cok üzülüyorum offf offf ne bilim yaa hamileliktenmi ne cok takiyorum herseyi cokk

Canım adımi söylemem burada doğru olur mu bilmem 3tane düşügüm oldu 8ay arayla genetik sonuçları da daha çıkmadı onlar çıkmadan hamile kaldım 2tane si 1.5aylık bir tanesi de 2.5aylık tı kalbi hiç birinin de atmadi ama hepsi de benim yavrum du ve öyle kalacaklar kaç çocuğum olursa olsun tahlilleri devlet te yaptırdım kontrolörleri hem özelde hem devlette yaptırıyorum tedbir için şimdilik öyle ya senin düşüklerin bu arada adım daha kısa olsun çankırıli olabilir mesela

Aksum sen cok iyi yapmışsın tavrını koymuşsun hamilelik hassasiyeti ayrı tabi ama bendee aynı şeyi yapardım ya peki bayanların eşleri ses etmiyormu bu işe?yok sen el at bu işe bir dahaki mutlaka eşli olsun
hem birde sen hamilesin aynı bnm gibi yalnızsın ne demek gelmek zorumlu ya belki senin ona ihtiyacın var,o da gidip ugrayıp kalksın hemen bişey derlersede eeee eşim evde yalnız beni bekliyor ,bir dahakini eşli yaparsanız daha cok kalırız desin

Çok haklısın canım

Cankırıli diyelim peki
ama sunu da ekliyim biz adlarımızı biliyoruz hatta gectigimiz pazartesi aksu ,mr.who,sue buluştuk tanısıyoruz cogumuz kardeş gibi olduk burda sende zamanla anlarsın

bende biri 7 ,biri 11 haftalık yaptım yani hastanede kürtaj olmak zorunda kaldım .ilkinde kalp atısı durdu,digeri hiç atmadı
bize 6 ay korunma ve biton tahlil verdi korunma daha 1 ay oldu biteli bende kan pıtılaşması cıktı gebelikte iğne olcam

Hilal seninki geldi sanırım hadi boş gun geçirme Sakin birde stres yapma . Allah gönlüne öre verir ins.tum isteyenlere ins.
Kader sorun olmaz isim falan endişe etme zamanla daha iyi görürsün gerçi devamlı girersen biz kızlarla buluştuk bile hilal mrs who suesue izmirdensin biz. Gecen hafta bulusup tanisdik.zamanla tanİrsin kizlar oldukça iyi niyetlidir.ins seninde sorunun biran once çözülür ve bebegine kavuşursun.

Çok sağol canım hepimizin isteği bu allahvan

Canım beni yanlış anlama siz tanışıyormu ssunuz ben daha yeniyim ama sizi çok sevdim adım neslihan tatlım bende innehop kullanıyorum

Onu diyorum ya dedim erken kalkarsın 11 gibi evde olurum zaten diyor gitmeden,hayatım bayanların cogu bekar zaten evli olanlarda bisey demiyor herhalde nasil oluyorsa.hemen uğrayıp çıkarasın diyorum plaket töreni falan olacakmış birde bu tarafdan tek araba gidiyoruz park sorunu falan yasamayalım diye diyor en cok ona sinir oldum zaten sen neden milleti bekliyorsun karım hamile der erkenden kaçarsın diyorum oyle planladık simdi nasil değiştireyim bir daha söyleriz eski oldun yoksa katılmıcaz diyeecekmiş aman sıkıldım yaa.neyse ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…