Cnm şöyle oluyor ayın 3 de 150
yaklasık 48 saat 2 katına cıkıyor 5 de 300,7 de 600,9 da 1200 11 de 2400 civarı bizide haberdar et muhtemelen görürsün biraz doktorun marifetinede kalmış bu işler kimi bugün git haftaya gel diyo kimide cok cmn harcıyo
sen kaç yasındasın kaç yıllık evlisin birde hangi şehirdesin
Vallahi oyle ama canım sikkin hic heyacan falan kalmadı.esime bozuldum iste swiss otel de parti var şirketin eğlenmeye gittiler iste cok canım sıkıldı moralim bozuk esler yok saçma sapan eğlence programı bilmiyorum sinir oldum iste(neden eşsiz diye kıl oldum gitmicekti normalde ekibinizle katılmanız gerekir demişler gitti iste (
Bende aynen böyle şeylere gıcık oluyorum o kadar organizasyon yapmışlar yapsalar ya eşli
bizde de sürekli yemekler oluyor bende en son kızdım her yemege gitme diye,tam foçaya gitmiştik baş başa keyif yapcaz diye bu seferde müdürü arıyo gel balık yiyelim diyo yok dedl ertesi gün trip yedi .yahu bu adamların karısı yokmu yani,alsaydı karısını giderdik birlikte
Gerçekten de çok sinir bozucu bir durum bu ya neyse ben fazla karışmış olmayım
Kaderincilevesi senin adın ne cnm böyle cok uzun oluyor
bende 28 yasındayım eski istanbullu yeni izmirliyim 3yıllık evliyim
senin düşükler ne zmn oldu kaç haftalıktı,birde genetik arastırmaya gittimi 2 ve fazlasında yapıyorlarya ondan
bide hangi hastane yada doktora gidiyorsun
Sİmdide aramış hayatım biz geldik girmeden arayım defim diyor kor şeytan diyor atla annelere git
Aksum sen cok iyi yapmışsın tavrını koymuşsun hamilelik hassasiyeti ayrı tabi ama bendee aynı şeyi yapardım ya peki bayanların eşleri ses etmiyormu bu işe?yok sen el at bu işe bir dahaki mutlaka eşli olsun
hem birde sen hamilesin aynı bnm gibi yalnızsın ne demek gelmek zorumlu ya belki senin ona ihtiyacın var,o da gidip ugrayıp kalksın hemen bişey derlersede eeee eşim evde yalnız beni bekliyor ,bir dahakini eşli yaparsanız daha cok kalırız desin
Sİmdide aramış hayatım biz geldik girmeden arayım defim diyor kor şeytan diyor atla annelere git
Hilal seninki geldi sanırım hadi boş gun geçirme Sakin birde stres yapma . Allah gönlüne öre verir ins.tum isteyenlere ins.
Kader sorun olmaz isim falan endişe etme zamanla daha iyi görürsün gerçi devamlı girersen biz kızlarla buluştuk bile hilal mrs who suesue izmirdensin biz. Gecen hafta bulusup tanisdik.zamanla tanİrsin kizlar oldukça iyi niyetlidir.ins seninde sorunun biran once çözülür ve bebegine kavuşursun.
Cankırıli diyelim peki
ama sunu da ekliyim biz adlarımızı biliyoruz hatta gectigimiz pazartesi aksu ,mr.who,sue buluştuk tanısıyoruz cogumuz kardeş gibi olduk burda sende zamanla anlarsın
bende biri 7 ,biri 11 haftalık yaptım yani hastanede kürtaj olmak zorunda kaldım .ilkinde kalp atısı durdu,digeri hiç atmadı
bize 6 ay korunma ve biton tahlil verdi korunma daha 1 ay oldu biteli bende kan pıtılaşması cıktı gebelikte iğne olcam
Aksum sen cok iyi yapmışsın tavrını koymuşsun hamilelik hassasiyeti ayrı tabi ama bendee aynı şeyi yapardım ya peki bayanların eşleri ses etmiyormu bu işe?yok sen el at bu işe bir dahaki mutlaka eşli olsun
hem birde sen hamilesin aynı bnm gibi yalnızsın ne demek gelmek zorumlu ya belki senin ona ihtiyacın var,o da gidip ugrayıp kalksın hemen bişey derlersede eeee eşim evde yalnız beni bekliyor ,bir dahakini eşli yaparsanız daha cok kalırız desin
Canım sen ne kadarlık hamile sin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?