Çankirili ben 7 aylık hamileyim canim
iyi akşamlar kızlar
kocamla kavga ettik gitti yattı
ve sorun tabi ki anası babasıonlar söz konusu olunca sevdığım adam sankı yabancı oluyo tanıyamıyorum
dayananmıyorum artık ya agzımdan geri dönüşü olmayan bi söz cıkacak diye korkuyorum
canım erkekler genelde aynı her zaman durumu idare etmek bize düşüyo ben eşimle tartısınca 2 dk konusmasak dünya basıma yıkıldı sanıyorum ne olursa olsun agzından cıkanlara dikkat et herkes eskiye dönsede söylenenler malesef geri alınamıyo
elimden gelenin fazlasını yaptığıma ınanıyorum ya artık yoruldum
Oooo perim sorma ya adam işten cıkarsa kolay gelcekte :)
ayın 21 ni umutla bekliyoruz aklımda sen unut ama biz sana hatırlatırız heç düsünme
selam kızlar nasılsınız bakalım mervecim bu erkeklerin hepsi aynı diycem çok klişe olucak ama gerçek busen en iyisi üç maymunu oyna yoksa en çok incinen kendin olursun misal benim öküz kocam bugün yola çıkıcak oturup bizle vakit geçirmek yerine bi arkadaşına kız ayarlamakla meşgul gelde boğma bu adamı dimi
Kizlar hepinize iyi aksamlar dilerim rabbim hepimizin yuvalarina huzur bersin ahh su buyukler benimde esimle tek tartisma sebebim ailesi ve hicbir tartismamiz sonuca varamiyor malesef hepsi ayni iste ama sizin cok guzel tesellileriniz var evlatlariniza sikica sarilin
Ketenhvam ikiz anneligi nasil gidiyor
Esim rahatsiz azicik ilgileniyim hepinizi opuyorum iyi aksamalr
Eki Görüntüle 602468
arkadaşlar şimdi test yaptım sizce durum nedir? batıma 3 gün var????merak içindeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?