Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Neslihan tekrar hoşgeldin
aksum sıkma sende canını
evt kocam gelmek üzere ben şimdi çıkmak zorundayım
byeeee

Hilal canım gelnedimi seninki yaa.seninkide baya geç geliyor yaa yemek ye topla derken saat 10 isleri ihmal etmede geç oldu diye:)

iyi akşamlar kızlar
kocamla kavga ettik gitti yattı
ve sorun tabi ki anası babası onlar söz konusu olunca sevdığım adam sankı yabancı oluyo tanıyamıyorum
dayananmıyorum artık ya agzımdan geri dönüşü olmayan bi söz cıkacak diye korkuyorum

canım beste nasıl oldu geçen yazdıklarını okudum mama vermekde çekinmiyorum söz konusu cocugum sonucda doymuyosa illaki emzirecem diye diretemem beslenme düzenini nasıl yapmalıyım kaç saatte bir mama vermeliyim yardımcı olabilirmisin

canım erkekler genelde aynı her zaman durumu idare etmek bize düşüyo ben eşimle tartısınca 2 dk konusmasak dünya basıma yıkıldı sanıyorum ne olursa olsun agzından cıkanlara dikkat et herkes eskiye dönsede söylenenler malesef geri alınamıyo

elimden gelenin fazlasını yaptığıma ınanıyorum ya artık yoruldum

elimden gelenin fazlasını yaptığıma ınanıyorum ya artık yoruldum

yinede boşver canım kendini ezdirme tabiki bn çocugum olmasaydı eşimi son yaptıgında iki dünya bir araya gelse affetmezdim ama sakin düşününce insan iki taraf içinde en dogru secimi yapıyo üzme sen kendini

Oooo perim sorma ya adam işten cıkarsa kolay gelcekte :)
ayın 21 ni umutla bekliyoruz aklımda sen unut ama biz sana hatırlatırız heç düsünme

Hilos hicbir sorun yok olmamasi icin hicbir neden yok no stres yes baby bu gece bebisinizin ilk tohumlari tutucak inaniyorum:26:

Bana gelince bir tatli telass heycan var Hilosum heycan ne yapicaz bu heycani hayirlisi olsun demek tek tesellim

selam kızlar nasılsınız bakalım mervecim bu erkeklerin hepsi aynı diycem çok klişe olucak ama gerçek busen en iyisi üç maymunu oyna yoksa en çok incinen kendin olursunmisal benim öküz kocam bugün yola çıkıcak oturup bizle vakit geçirmek yerine bi arkadaşına kız ayarlamakla meşgul gelde boğma bu adamı dimi

benim dana kocamda arkadaşı boşanıyo diye üzülüyo kendi evliliği b.ka battıgında benden baska dert eden yoktu ne yapsamda su adamı arkadaşlarından ayırsam diye düşünüyorum

Kizlar hepinize iyi aksamlar dilerim rabbim hepimizin yuvalarina huzur bersin ahh su buyukler benimde esimle tek tartisma sebebim ailesi ve hicbir tartismamiz sonuca varamiyor malesef hepsi ayni iste ama sizin cok guzel tesellileriniz var evlatlariniza sikica sarilin

Ketenhvam ikiz anneligi nasil gidiyor

Esim rahatsiz azicik ilgileniyim hepinizi opuyorum iyi aksamalr

iyi akşamlar canım keske bnm sıkıntım kaynanam kayınpederim olsa kızım olmasa eşime ilişkime verdiğim emekleri bir kalemde silerdim ama olmuyo

ayy kızlar ya alemsiniz he
kocalara kızdık tıcker daki canımlar askımlar öküze dönmüş
ben de tamamen kaldırdım
gün sayacamda ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…