gamze kız beşnci element ne oluo :)) aklma bşey geldi de blmıorm o mu
tahtaodunun kibarcası
ben drek kabacasını düşnmşm
yanlş anlama bnmki için de aynı şeyi düşndgm için drek aklma gelmiş olmalı
selam kızlar inşallah herkes iyidir.bugün ablamın evini toplamaya gittik =( iş dolayısı ile elazığa taşınıyorlar çok üzgünüm ...
gamzecim sana bişi sormak istiyorum doğa kilo kaybettiği için mamaya başladım aptamil denedim içmedi bebelac içti ama felaket gaz yaptı sonra onuda içmedi sma gold aldım buna bayıldı ne sıklıkta ve kaç cc içmeli yardımcı olabilirmisin emziriyorum tek göğsümün yarası geçtikden sonra süt gelmedi maleseftek göğsümle idare etmeye çalışıyoruz ama doymuyo aglıyo emdikden sonra 3 ölçek mama içiyo bazen 3 ölçekden fazla içmek istiyo 4 ölçek yapıyorum içiyo ayın 16sında 3.ayı bitiyo 4.aydan gün alıyoruz ferda beslenme konusunda senin daha iyi yardımcı olacagını söylediydi
az önce eklediğim karikatür var ya hani adam kadına 50 çeşit çiçek almış buket olarak vermiş de kadın diyor ki; hala öğrenemedi en sevdiğim çiçeği..
bende benimkine laf olsun diye sordum,benim en sevdiğim çiçek ne diye,bana orkide dedi malll koçoğlu ya
çiçekçi vitrininde görüp nasıl sever insan bir çiçeğitabii ki orkide değil.. olamaz... görmek koklamak lazım sevmek için!
onun kavgasını ettik az önce
alıyomuşuz arada hani..
sonradan anlaşıldı ki,nergis-sümbülü kastetmiş 5. element
diyo ki,hani kemeraltında tezgahta satılıyo ya,alıyoruz arada ya,o çiçenk işte; 'orkide' yani
orkide ve tezgahta satılan çiçek
nergisle orkide karışır mı ya
offff sinir oldum..gerildim..
anlatabildim mi bilmiyorum??????
benımkı 20 aydır bılmıyo sekerımsımdı bende cemkırdım hemencık bunu okuyunca
hah son dk golu beyaz gul dedı ve kazandı
canım 2 saatte bir içmek istiyo dimi bence sen 4 ölçek hazırla ama 120 yerıne 130 cc suya 4 olck at sma kabız yapaılır cunku canı ıstedıkce ver ben oyle yaptım hıc kısmadım sımdı 3 saatte bır 60 aptamıl ıcıyo zamanla oturur 5. Aydan sonra aralıklar uzar ama suan en hızlı gelısım zamanı ıcmek ıstıyosa ver ıcsın sma super bı mama ıcın rahat olsun
öptüm duyguuuu.
Megg kocam işe gitti artık çok gecccccc:)
rumuzum hosgeldin,ablanla yakın oturuyordunuz heralde,umarım kızın hep iştahla devam eder sma yı sevmiş ne güzel
çok sinirlendim ama bilemedi diye..
meğer isimleri karıştırmış B12 yoksulu adam
Kocam yanımda bile degil hangi çiçeği sevdigimi sorayımmmm
3 saatte bir içmek istiyo kabızlık suan için yok gaz sancımızıda yoluna koyduk gibi bişey ama olur olmadk anlarda o küçücük totosundan koccaman bi ses çıkarması çok komik oluyo.dediğin gibi mamayı kızmıyorum 1 hafta olmadan 400 gr mama bitti felaket bi gelişim var doğada yanakları çıktı yavrumun toparlandı beni korkutan beni bırakması 6 ay içsin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?