Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben geldim

şu yemek yarışmasına gamzeden başka katılanınız yok mu?

Nerdesin bakimmm meggg
yarısmadan haberim bile yok yoksa güzel tariflerim vardır ama cepten zor oluyor yaw

hiloşşşşş

kocama az önce mal koçoğlummm didim

Megooom neden öyle didin
ne yaptı ki aceppp
bende kendi kendime konusuyodum :)üstte ovucanla ilgili yazdıgıma baksana kuzum bi fikir verin ya

Gamzecan ben burdayım,sen nerdesin?

hilal hani dün sabahki koyuydu da akşamki silikleşmişti?
nasıl oluyor ertesi gün gene koyu çift çizgi?
halvete devam şekerim,ne yapacan başka çaren var mı..
oy kıyamam

benimkine şakacıktan didim ööle,mutlu oldu ama benim içim gıdıklandı he

Son düzenleme:
Bu saatte sigara böreği sardım kızarttım topiğin cinsi geldi işte

Megggg ne zaman ekliyim resimleri ne diyon zaten isim gizli olmucak :26: gizli olsaydı heycanlı olurdu

bana da öyle geliyor gamze ama aynı gün akşam yaptıgım silikti,bugünde 1 den 3.30 a kadar tuttum bide su içmedim ama kahve içtim
acaba bugünde kırmızıydı da çok tutamayınca böylemi çıktı
4 saat çok uzun bi süre yaaa hele yeşil çay içen ve zırt pırt lavaboya giden biri için

hılal sabah ıılk ıdrarını yapsan ondan sonrakını beklesen 4 saat bısey ıcmeden nasıl olur kı :26:

hılal sabah ıılk ıdrarını yapsan ondan sonrakını beklesen 4 saat bısey ıcmeden nasıl olur kı :26:

cnm sabahları yeşil çay içiyorum içmeden de denedim su yada sıvı içmeden durabiliyorum
ama çiş tutma çok zor patlıycak gibi oluyorum 2 saat anca
bende şöyle yaptım 13.gün sabah eşim giderken girdim wc ye 7 de,sonra 11 de kalkınca yaptım
ama acaba o da uykudan kalkınca die yanıltıcı mı oldu

bu ovulasyonun benim işimi kolaylaştırması gerekmiyormu?

Ruzgar verem ettı benı en son saat 6da uyudu uykusu var uyumuyo bu yuzdende mızır mızır kafam sıstı doldukca doldum adam gelmek uzere az kendımı tutayımda ona patlamayayım dıye telkınlerdeyım suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…