Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağol teyzesi ...vallahi kardeş olmak tabiki bambaska bişey bide ne bilim ablamlar benim üzerime çok düşerler doğumda bile yanımdaydı hakkını asla ödeyemem ama ne yapalım yapacak bişi yok inşallah orda mutlu olabilir.birde sanırsam tekrar teyze olucam onun bile sevincini yaşayamıyoruz

nasılsın megim bende benim danayla malum konuyu tartısıyodum hangi çiçeği seviyorum diyorum sözde aldıgımız çiceği değilmi diyo bi adam mal olmasın yani

gamze iyi buldu lafı; 5. elementgiller..
giller de benden olsun

iyiyim rumuzum benim şükür..
ama sen kilo almalısın bence..
sıkıntılı zamanlar geçirdiğin için,yesen de yaramıyordur..
düzelicektir inşallah..

Kocam yanımda bile degil hangi çiçeği sevdigimi sorayımmmm

oy kıyamazlar

ben aslında orkıdeyı cok sevıyorum beyaz olandan ama hem adamdan sureklı ccıek almasını bekleyıp hemde orkıde beklemek ımkansız allah ne verdıyse artık gul karanfı kaktus yeter kı alsın yanı

kaktüs iyi fikirmiş

benım kaktus manyaklıgım var negatıf enerjıyı cekıyo hem

ben ılk dusuk yaptıgımda kaktusum vardı oda hamıleydı tam gobegınden dal vermıstı yusvuvarlak 2. Dusuk oldugu gun patladı kaktus o daldan 3 gun ıcınde curuyup yok oldu

emdiği kadar verim gerisinede verim smayı gitsin dediğin gibi sonra sürünecek oynayacak diş cıkaracak.senin kokarcadan birde ablamda var ömrümde böyle kokuyu ilk defa kokluyorum ceset gbi kokuyo evde kim varsa burnu düşüyo minibüsde falan pırtlatacak kaka yapacak diye kızın ödü kopuyo

ah megimmm sıkıntıları hiç sorma eşimle olanlardan sonra bi anda çöktüm bunun bende farkındayım iştahsız günlerime geri döndüm dediğin gibi insallah düzelir

Bende gıdıyom adam benı barut gıbı gorunce ruzgar gece uyanırsa ben bakacam dedı uykuya teslım olayım bu gece ısallah

piki madim..
öpüyorum sizi,iyi geceler kızlar

kız sabah sabah guldurdun beni niye ustune alındın sen du arkadaş ekliyeyim senide özel albümdekilerede bak ama masallah de

Dedim :) Dememmi.. Maşallah Demekten yoruldum Vallahi. Ya ne bilim Tam o gün oğluşun çok tatlı falan yazdım seninde msjını görünce nazar değdi falan aman dedim benden değildir :) Çünkü öyle kötü kem gözle bakmadım. :) Tşkr Ederim yaa gerçekten sevindim Düşüncen için.

Bu arada Herkese Selam.. Ya hani kimieriniz yapmış ya şunla Şu kadar gün önce evlendi :)) Bu nasıl yapılıo Gebiş değilim bebişte yok bari kocişimle ne zaman evlendim onu yazim DD

Ayyy Biraz kurcalayınca buldummm :))) 596 gün olmuş :) Canıma Can Geleli:) Rabbim Bebeğimizede (bebeklerimizede) Kavuştursun inşallahhh AMİN. smile Kaldı öğrenmem gereken sanırım :)

Hepinizee günaydınn hanımlarr izne ayrıldım şükür evdeyimm geçmiş çok birikmişş biraz okumaya çalışayımm

Günaydın
Benim kotagil sorunum mevcut..
Ara ara gelip gidiciim sanırım

bi gunaydin da benden
haftaya iyi ve enerjik basladim insallah tum haftamiz guzel gecer
hepiminize de guzel bir hafta diliyorum

duygu arabaniz hayirli olsun
ozelcan ankara firmasi cok guvenilirdir icin rahat olsun
ben bicok seyi hem online hem de kendi magazasindan ozelcandan aldim

bu arada biz 7 aylik olduk ve kuzeyin odasini ayirdim dun geceden beri
insallah iyivolur artik

kızlarr

merhaba ii haftalarrr
biz ana kız yataktan çıkmadık bugün
kızım şarkılar söölüyo yanımda
dün millet bizdeydi sabahtan akşama kadar yoruldummmm
canım çıktı

güzel haber : yarın annem geliyooo
sürekli uyucammmmmmmmm rekor kırmayı düşünğyorum

veee diş çıkarıyoruz
2 gündür ishal kızım ilk defa ,sürekli kaşımak istiyo dişlerşi elim ağzında masaj yapıyorum
iştah azaldı zor içiriyorum mamasını
aklımı kaçırmak üzereyim :111:

ferda canım taşınmışsın Allah kolaylık versin yeni bi şehir yeni insanlarrr

megg yeni tarifler versene bizee şööle en pratiğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…