Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben hıc kullanmadım kı bılmıyorum bence hergun halvet en garantısı

Ben gıdıyorum

meggıl kocacıgına mal kocoğlum deyınce libido patlaması yasandı galıba kayboldu

meg

ne bilem gamze ya bu ovucanlarda sapıttı
rüzgar nie huysuz kii,kocadan çıkarma hırsını aferin telkine devammm

bide işin ilginci ben daha ge. yumurtlardım baya erkene geldi

bilemedim ben onunuuuu eşimi işten aradılar arıza varmış gitti
artık çok geç yarına kaldı:26:

kızlar valla evt hergün garanti oluyorda benim eşim çok agır çalışıyor çok uzun saatleri
sabah imkansız gibi bişey saat 6da ,akşamda çok yorgun geliyor
bi şikayet yok ama ben kıyamıyorum..bide bize doktor gün aşırı demişti spermler için

yarın çok kararlı bi şekilde tam 4 saat tutup yapmayı deniycem
bakalım nasıl çıkcak?
ıhlamur yaptım geldimm bu gece bana uzun eee anlatın bakiiim

doktor oyle dediyse tamam
sonucta gun asiri sperm sayisi acisindan daha onemli
cocuk dusunuyoruz diyenlere de doktor zaten hemen 10. 12. 14. ... gunler diye anlatiyor hep
her gun iliskide de hiz cok artiyormus

Hılal yemısım drunu sen bızı dınle hergun yap adam uyusun 3-4 saat sonra bın tepesıne al sana sabah halvetı

kız ruzgar cok hareketlı tamam buna lafım yok ama herseyden cabuk sıkılıyo degısık seyler yapmak ıstıyo oyna oyna bı yere kadar oyunca verıyorum yıyecek verıyorum onlarda kesmıyo en fazla 10 dk enerjı patlaması var cocukta off valla heryerım agrıyo uyumak ıstıyorum bıde bende vıtamın eksıkklıgı var sanırım agzımda aft cıkmıs saclarım avuc avuc dokuluyo tırnaklarım uzamadan ayrılıyo vs bunlarda ıyıce yorgunluk yapıyo katlanamıyorum yaaa tobe yarebbım

gamze gozum korktu zor di mi cocuk dogduktan sonra
guzellikleri sana unuttur
yarin sana bir gulumser tum yorgunlugunu unutturur ruzgar bebek

tatlum evt bende öyle düşünüyorum ondan bizde genelde üst üste yaptım ama bugün pilimiz bitti
yani benim bitti temiz hava yürüyüş alışveriş en son yemek ağırlık çöktü

cnm bide bu dönemde de vitamin kullanılıyor diye biliyorum hem emzirsende emzirmesende biton yoruluyorsun
hamilelik vit .olan elevite kan hapına fln hep devam ediyo görürmcem dr.vermiş
sende aiile hekimine yazdırsana,kolaymı cnm yaa valla hep diyorum allah yardımcınız olsun her an ilgi istiyorlar

slm fıstıklar nbersnz bakalm ben bugun netten aldm bebek arabımızı ferdann dedgni hem de 527 ye ozelcan bebe die bi siteden aldm baktım da kkden baya adı ii geçmiş köklu bi site inş bi sorun çıkmaz bu ay yne jetgili duzgun kullanamadım ben kota az kaldı not falan da grlcek son bi kaç gun kala artık kardesmden grerm grersem ....
herkes ii demi hilalim kasma çok kendini nasl taklmak istıosanz taklın inşş gelcek bu ay bebşin ...

amanınn otuzncu haftaya grmşiz be
göz aç kapa gelcek galba ece bebecik hayırlısyla saglıkla gelsn inşşşşşşşşş

herseyden sıkılıyo ben nasıl oyalıcam bılmıyorum hanı az aklı erse yapboz lego oyun hamuru vs alıp oyalıyayım ama sımdı anlamıyo ayyy ıcım daraldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…