cnm sabahları yeşil çay içiyorum içmeden de denedim su yada sıvı içmeden durabiliyorum
ama çiş tutma çok zor patlıycak gibi oluyorum 2 saat anca
bende şöyle yaptım 13.gün sabah eşim giderken girdim wc ye 7 de,sonra 11 de kalkınca yaptım
ama acaba o da uykudan kalkınca die yanıltıcı mı oldu
bu ovulasyonun benim işimi kolaylaştırması gerekmiyormu?
işte kafamı karıştıran ovucanlarEki Görüntüle 603846
bilemedim ben onunuuuu eşimi işten aradılar arıza varmış gitti
artık çok geç yarına kaldı:26:
kızlar valla evt hergün garanti oluyorda benim eşim çok agır çalışıyor çok uzun saatleri
sabah imkansız gibi bişey saat 6da ,akşamda çok yorgun geliyor
bi şikayet yok ama ben kıyamıyorum..bide bize doktor gün aşırı demişti spermler için
Hılal yemısım drunu sen bızı dınle hergun yap adam uyusun 3-4 saat sonra bın tepesıne al sana sabah halvetı
kız ruzgar cok hareketlı tamam buna lafım yok ama herseyden cabuk sıkılıyo degısık seyler yapmak ıstıyo oyna oyna bı yere kadar oyunca verıyorum yıyecek verıyorum onlarda kesmıyo en fazla 10 dk enerjı patlaması var cocukta off valla heryerım agrıyo uyumak ıstıyorum bıde bende vıtamın eksıkklıgı var sanırım agzımda aft cıkmıs saclarım avuc avuc dokuluyo tırnaklarım uzamadan ayrılıyo vs bunlarda ıyıce yorgunluk yapıyo katlanamıyorum yaaa tobe yarebbım
Hılal yemısım drunu sen bızı dınle hergun yap adam uyusun 3-4 saat sonra bın tepesıne al sana sabah halvetı
kız ruzgar cok hareketlı tamam buna lafım yok ama herseyden cabuk sıkılıyo degısık seyler yapmak ıstıyo oyna oyna bı yere kadar oyunca verıyorum yıyecek verıyorum onlarda kesmıyo en fazla 10 dk enerjı patlaması var cocukta off valla heryerım agrıyo uyumak ıstıyorum bıde bende vıtamın eksıkklıgı var sanırım agzımda aft cıkmıs saclarım avuc avuc dokuluyo tırnaklarım uzamadan ayrılıyo vs bunlarda ıyıce yorgunluk yapıyo katlanamıyorum yaaa tobe yarebbım
gamze gozum korktu zor di mi cocuk dogduktan sonra
guzellikleri sana unuttur
yarin sana bir gulumser tum yorgunlugunu unutturur ruzgar bebek
tatlum evt bende öyle düşünüyorum ondan bizde genelde üst üste yaptım ama bugün pilimiz bitti
yani benim bitti temiz hava yürüyüş alışveriş en son yemek ağırlık çöktü
cnm bide bu dönemde de vitamin kullanılıyor diye biliyorum hem emzirsende emzirmesende biton yoruluyorsun
hamilelik vit .olan elevite kan hapına fln hep devam ediyo görürmcem dr.vermiş
sende aiile hekimine yazdırsana,kolaymı cnm yaa valla hep diyorum allah yardımcınız olsun her an ilgi istiyorlar
Megggg ne zaman ekliyim resimleri ne diyon zaten isim gizli olmucak :26: gizli olsaydı heycanlı olurdu
işte kafamı karıştıran ovucanlarEki Görüntüle 603846
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?