bu saba tümere artık tahammülüm yok sanırım
sanki zorla program yptırıyolarrr
sürekli alaycı bi gülme
bu saba tümere artık tahammülüm yok sanırım
sanki zorla program yptırıyolarrr
sürekli alaycı bi gülme
prenses sen de doktora gitmissin
masallah oglusuna
senin oglunda benimki gici cilizlardan
ben artik hic takmiyorum bi ara cok takiyodum da
artik cok sukur istahi da daha iyi
sutumu de sagip biseylere katip veriyorum bi sekilde
saglikli olsunlar da
ek gidayla araniz nasil
canlarım yoldaşalarım güzel arkadaşalrım ben geldım aslında hep burdayım ama bomba gıbı donmek istedım aranıza bunu hayalını kurdum uzun zamandır tam on ıkı gundur bugunu beklıyodum evet yanlış duymadınız 2 ocakta tup bebek transferım oldu bugun buyuk gundu aranıza donucem ben hamıleyım dıye mujde verıcektım tedavı surecını paylasmadım cunku konusup stres yapmak ıstemedım gelelım sadate hersry yolunda gıttı tedavımde umutluydum ama ıkı gundur umutlarım gıttı agrıalar başaladı olmadı dedım bugun sabah elım ayagım tıtrıye tıtrıye gıttım kanımı vardım zaman durdu sankı cok zor cok beklemek degıl aslında zor olan sonucu gormek neyse aldım arada derede bısey ne yok ne var degerım 22 aslında hamılesın ama cok dusuk dedı ıkı gun sonra tekrarlanıcak umudum yok demek ıstemıyorum duam tek umudum sızde benım için dua edın ne olur buna cok ihtiyacım var rabbim kimseyı evlat hasretıyle sınamasın hayalım bu degıldı ama nasıp ıns guzel olur kendınıze ıyı bakın ne olur kucugume dua edın tutunabılsın bana bılıyorum bu degerle hepını okuyunca zor dıycaksınız ama umut işteee......
Kızlar ben ildacanın profiline eklenmiş doğa albümü göremedim,göreniniz var mı?
caniiim tabi ki umut var o nasil soz
henuz yumurtlamanin ustunden 12 gun gecmis
bence degerin yukselecek
ben cok inaniyorum canim
icinde sana tutunmayan calisan bi minik hatta belki minikler var
tabi ki dua edicem senin icin
rabbim yuzunu guldursun canim cok icten diliyorum bunu
mujdeli haberini bekliyorum
ozimm canım inşallah değerin katlanır ve yavrunu alırsın kucağına okurken duygulandım rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah
canlarım yoldaşalarım güzel arkadaşalrım ben geldım aslında hep burdayım ama bomba gıbı donmek istedım aranıza bunu hayalını kurdum uzun zamandır tam on ıkı gundur bugunu beklıyodum evet yanlış duymadınız 2 ocakta tup bebek transferım oldu bugun buyuk gundu aranıza donucem ben hamıleyım dıye mujde verıcektım tedavı surecını paylasmadım cunku konusup stres yapmak ıstemedım gelelım sadate hersry yolunda gıttı tedavımde umutluydum ama ıkı gundur umutlarım gıttı agrıalar başaladı olmadı dedım bugun sabah elım ayagım tıtrıye tıtrıye gıttım kanımı vardım zaman durdu sankı cok zor cok beklemek degıl aslında zor olan sonucu gormek neyse aldım arada derede bısey ne yok ne var degerım 22 aslında hamılesın ama cok dusuk dedı ıkı gun sonra tekrarlanıcak umudum yok demek ıstemıyorum duam tek umudum sızde benım için dua edın ne olur buna cok ihtiyacım var rabbim kimseyı evlat hasretıyle sınamasın hayalım bu degıldı ama nasıp ıns guzel olur kendınıze ıyı bakın ne olur kucugume dua edın tutunabılsın bana bılıyorum bu degerle hepını okuyunca zor dıycaksınız ama umut işteee......
megg ilda albüm yapmamışki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?