Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu saba tümere artık tahammülüm yok sanırım
sanki zorla program yptırıyolarrr

sürekli alaycı bi gülme

bu saba tümere artık tahammülüm yok sanırım
sanki zorla program yptırıyolarrr

sürekli alaycı bi gülme

aynen kadın program yapmaktan çok gülecek yer arıyor bazende zorla gülüyo sanki soru sormak ya cevap almak yerine hiç olmadık bir yerde basıyo kahkayı

sağol canım
ben hiç takmıyorum sağlıklı olsun da
benim sütüm az valla emzirrince bile çoğu zaman yetmiyo
birşeyleri karıştırınca zaten yemiyo
diğer türlüde 3-4 kaşık yiyo sonra öğürmeye başlıyo
zorlamıyorum ben de

valla şu patronu arad bir iyice dövesim geliyo
yarım yamalak konuşuyo sonra anlamamı bekliyo patron değil bulmaca sayfası

Gülbebekim,

senin daha önceden ceza puanın var mıydı?:26:
bu seferki 10 ceza puanı ve 1 gün uzaklaştırmaya karşılık geliyor..
lakin,
şayet daha önceden de ceza puanın vardıysa,bu seferki 10'a ekleniyor ve uzaklaştırma gününde artış oluyor..

Son düzenleme:
gamze bence iyi etmissin psikolog randevusuyla
dok icini rahatla insallah biraz

ilda cok sevimli olmuslar ellerine saglik

kuzey uyudu sonunda yaa cok sukur
o uyuyunca ne yapacagimi sasiriyorum ben
ama su an hicbisey yapmicam ayaklarimi seril uzanip nette takilcam
komsuya indim yarin bana gelmdemeye evde yokmus
burda kimseyi tanimiyorum alt komsu hosgeldin diye gelmis corba falan getirmisti
ben de onu cagirayim dedim tanisiriz hem onun da 3 aylik bebegi var
bakalim yarin bulurum belki

Kızlar ben ildacanın profiline eklenmiş doğa albümü göremedim,göreniniz var mı?

canlarım yoldaşalarım güzel arkadaşalrım ben geldım aslında hep burdayım ama bomba gıbı donmek istedım aranıza bunu hayalını kurdum uzun zamandır tam on ıkı gundur bugunu beklıyodum evet yanlış duymadınız 2 ocakta tup bebek transferım oldu bugun buyuk gundu aranıza donucem ben hamıleyım dıye mujde verıcektım tedavı surecını paylasmadım cunku konusup stres yapmak ıstemedım gelelım sadate hersry yolunda gıttı tedavımde umutluydum ama ıkı gundur umutlarım gıttı agrıalar başaladı olmadı dedım bugun sabah elım ayagım tıtrıye tıtrıye gıttım kanımı vardım zaman durdu sankı cok zor cok beklemek degıl aslında zor olan sonucu gormek neyse aldım arada derede bısey ne yok ne var degerım 22 aslında hamılesın ama cok dusuk dedı ıkı gun sonra tekrarlanıcak umudum yok demek ıstemıyorum duam tek umudum sızde benım için dua edın ne olur buna cok ihtiyacım var rabbim kimseyı evlat hasretıyle sınamasın hayalım bu degıldı ama nasıp ıns guzel olur kendınıze ıyı bakın ne olur kucugume dua edın tutunabılsın bana bılıyorum bu degerle hepını okuyunca zor dıycaksınız ama umut işteee......

Gamze aferim Kendin için harika bişey yapıyorsun..

caniiim tabi ki umut var o nasil soz
henuz yumurtlamanin ustunden 12 gun gecmis
bence degerin yukselecek
ben cok inaniyorum canim
icinde sana tutunmayan calisan bi minik hatta belki minikler var
tabi ki dua edicem senin icin
rabbim yuzunu guldursun canim cok icten diliyorum bunu
mujdeli haberini bekliyorum

ozimm canım inşallah değerin katlanır ve yavrunu alırsın kucağına okurken duygulandım rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah

ozimm canım inşallah değerin katlanır ve yavrunu alırsın kucağına okurken duygulandım rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah

amin kızlar inş dıycek hıc bıseyım yok ferdam bu tup bebek oldugu için genelde 50 ustu deger beklıyoruz dedı ama genede umut var dedı ıns ıkı gun sonra katlanır kanamam baslamazsa tabı agrım var ama suan içimde oldugunu bılıyorum inş nasip eder allahım hepinizden allah razı olsun

Ozim,
inşallah bebeğin sımsıkı tutunur annesine..
İnşallah gönlündeki gerçekleşir..
Seviyoruz seni güzel arkadaşım..

ozimmmmmmm canım,ben burda ne değerler okudum yükseldi 4.73 ler gibi
rabbim göstercek o günleri inanıyorum yükselcek ve gelcek bebeğin yani o kadar içten istiyoruzki
bu kadar samimi duanın karşılığını elbet alcazz ben inanaıyorummm ve seni seviyorummmm

canım benim sakın umudunu kaybetme böyle olup değeri katlanan çok var biliyorsun kendini üzüp kurma sakın tek yapman gereken şey dua canımmm bizde senin için dua edicezzz allahım iki gün sonra güzel haberini almayı nasip etsin bizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…