Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım benim kurban olduğum allah için zor birşey yok kalbini temiz tut benim adetime 5güm kala kanda yaptırdım 3.3çıktı ama içinden bir ses hamile olduğumu söylüyordu rabbime sigindim oda boş bırakmadı şimdi 6haftalık hamileyim rabbim emegini boşa çıkarmasın

Emine sende selam söle gülbebege

aksum iyilik senden nbr?evi süpürdüm fln sonra cnm cekti yaptım canın cektiyse buyur cnm
yrn arabayı servise götürcem sonra forumda oyalancam gelmek isteyen olursa gezeriz öyle

ovucanlar bana bu ay kafayı yedirtti umarım sonu güzel olur ama dermanım kalmadı yoruldum bu tempodan valla

Vallahi aynen cok canım çekti söyle marul koyacaksın üzerinde bol limon immm Imm yemeğim olmasaydı yapacaktım ama var (

Neslihan valla kusra bakma yakın olsan getirirdim ama cok kolay ya az yap hem besleyicide cok güzel ara ögün olur sanada

Hilal cim kacta gidiceksin forum a.bende yarın temizlik yapicam erken biterse uğrarım belkim:)

Ayy o gunleri hatiliyorumda aman gun kaçmasın zamani kaçırmayalım cisin gelir tuvalete gidemezsin off off ne heyecan :))yaşarken zor oluyor gercekten zoraki oluyormuş gibi olunca biraz sıkıntı oluyor:)ins gönlüne gore olur stres yapma canım.ama hamilelik döneminde de o yakınlığı özlüyorsun demedi demep

Cnm 10 da getirin dediler orda işim evrak fln 1 saat sürse taş çatlasan ordan foruma gecicem akşam 5 te hazır olcakmış
magazalara bakarız ikea indirimdeymiş bide hava da bugünkü gibi güzel olursa,bu arada ben yeni bi kadın buldum örnekköyde oturuyor hani derin tem,fln gelir istersen veririm numarasını

Derdimi seviyorum, biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor. Seven,sevdiğinin nazını ölçüyor.Sevilen çekmesin de neylesin...
Hz. Mevlana

Kac bin bakimi ki bu kadar uzun sürüyor?haberlesiriz o zaman hilalcim.ararim seni gelecek olursam.Tembellik etmezsem gelirim :))

Hilalcim kaçıyorum ben 6 ya kadar yuruyus sonra duş yaglanma:) sonrada mutfak 6:45 gibi gelir benim ki.erken biterse uğrarım tekrar.

İlk bakımı cnm ondan heralde bide kapının önünde yan camın bi kısmını kırmışlar onada baktırcam
bide şehir dışına gitcez ya bakılsın istedim
tmm cnm gelirsen ararsın yorma sende kendini

ozimmmmm bak 3.3le gebe neslihan,okudun mu cnm

gördüm hialaim inş rabbimden ümit kesilmez dua edıyorum saglıklı olucaksa sonradan uzulmıceksem nasıp eder ıns rabbım saglıkla kucagımıza alıcagımız evlatlar nasıp etsın ıns diğrede cok zor oyuzden hayırlısını istiyorum

benim evlilik tıcırı kafayı yedi herhalde yazılana bakın ile 43 yıl 13 gün oldu :)

neden böyle yazıyoki 43 yıl 13 güm oldu dio rabbim o yıllarıda görmeyi nasip etsin inşallah sağlık sıhatle

hahhh şimdi daha güzel oldu şimdide böyle yazıyo yani doğru olanı
aşkımmmmmm ile evleneli 11 yıl 3 ay 3 gün oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…