canlarım yoldaşalarım güzel arkadaşalrım ben geldım aslında hep burdayım ama bomba gıbı donmek istedım aranıza bunu hayalını kurdum uzun zamandır tam on ıkı gundur bugunu beklıyodum evet yanlış duymadınız 2 ocakta tup bebek transferım oldu bugun buyuk gundu aranıza donucem ben hamıleyım dıye mujde verıcektım tedavı surecını paylasmadım cunku konusup stres yapmak ıstemedım gelelım sadate hersry yolunda gıttı tedavımde umutluydum ama ıkı gundur umutlarım gıttı agrıalar başaladı olmadı dedım bugun sabah elım ayagım tıtrıye tıtrıye gıttım kanımı vardım zaman durdu sankı cok zor cok beklemek degıl aslında zor olan sonucu gormek neyse aldım arada derede bısey ne yok ne var degerım 22 aslında hamılesın ama cok dusuk dedı ıkı gun sonra tekrarlanıcak umudum yok demek ıstemıyorum duam tek umudum sızde benım için dua edın ne olur buna cok ihtiyacım var rabbim kimseyı evlat hasretıyle sınamasın hayalım bu degıldı ama nasıp ıns guzel olur kendınıze ıyı bakın ne olur kucugume dua edın tutunabılsın bana bılıyorum bu degerle hepını okuyunca zor dıycaksınız ama umut işteee......
Kızlarr ben geldimm işlerimi yaptım,üstüne mercimek köftesi yaptım yedim
neden kimse yokkii
Emine sende selam söle gülbebege
aksum iyilik senden nbr?evi süpürdüm fln sonra cnm cekti yaptım canın cektiyse buyur cnm
yrn arabayı servise götürcem sonra forumda oyalancam gelmek isteyen olursa gezeriz öyle
ovucanlar bana bu ay kafayı yedirtti umarım sonu güzel olur ama dermanım kalmadı yoruldum bu tempodan valla
Aksuuu bak getiririm heee kapına bırakırım
Cnm 10 da getirin dediler orda işim evrak fln 1 saat sürse taş çatlasan ordan foruma gecicem akşam 5 te hazır olcakmış
magazalara bakarız ikea indirimdeymiş bide hava da bugünkü gibi güzel olursa,bu arada ben yeni bi kadın buldum örnekköyde oturuyor hani derin tem,fln gelir istersen veririm numarasını
Neslihan valla kusra bakma yakın olsan getirirdim ama cok kolay ya az yap hem besleyicide cok güzel ara ögün olur sanada
İlk bakımı cnm ondan heralde bide kapının önünde yan camın bi kısmını kırmışlar onada baktırcam
bide şehir dışına gitcez ya bakılsın istedim
tmm cnm gelirsen ararsın yorma sende kendini
ozimmmmm bak 3.3le gebe neslihan,okudun mu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?