Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hani ben 13.gün yumurtlamıştım bugün de koyu çıktı acaba bal tarçın çörek otundan dolayı mı oldu

senin hamileyim dedğinide birkaçgüne kadar duyucaz inşallah umut var canım inşallahh meleğin annesine sımsıkı tutunur ve kucağına alırsın

yazdıklarını okurken bastırdığım duygularım kabardı sanki
bende tekrar yaşamak istiyorum rabbim nasip ederse gebeliği:26:
bazen bende uzaklaşmak istiyorum konunun içinde oldukça daha çok takıyorum galiba

kaçmış gitmiş bi de dimi pis ildacan

hilalim canım bende seni seviyorum ıns ole olur yuregı guzel arkaslarım benim duanda unutma ıns guzel haberler verebılırım
Ozim,
inşallah bebeğin sımsıkı tutunur annesine..
İnşallah gönlündeki gerçekleşir..
Seviyoruz seni güzel arkadaşım..
inş megim inş sağlın iyki varsınız

hulyam canım ya ben en ıyı sen anlarsın resmen on ıkı gunun sınır boşalmasını yaşıyorum şu an içimde umudum var oda duam rabbim isterse olucak biliyorum yukselen olmusmu hiç sence varmı umut doktor 50 ustu ıstıyoruz ama umut var genee ılaclara devam dedı dua et benım için

ozim simdi ablamla konustum
bi arkadasinin tupbebekten sonra degeri 18mis ve hamileymis
umidini yitirme sakin

hilalsenin ikinci yumurta da gelmis

Eki Görüntüle 604148

hani ben 13.gün yumurtlamıştım bugün de koyu çıktı acaba bal tarçın çörek otundan dolayı mı oldu

hilall pek anlamıyorum bu ovucanlardan ama son yaptığın baya kızarık yani
bal tarçın sana faydası dokunur inşallah
ben yapamadım bu ay ne güzel çörek otunuda çektirmiştim :44:eşim izin vermedi kullanma dedi çıktı işin içinden midem ağrıdığı için:26:
neyse isyana vurmayayım kendimi olacağı varsa olur inşallah

ferdaaa yakında ben çatlıycam amayoruldummm ya

ozim bütün dualarımız seninle ve isteyen herkesle bak ferda da yazmış yükselme olabiliyormuş
sen şimdi hep olumlu düşünn

ozim simdi ablamla konustum
bi arkadasinin tupbebekten sonra degeri 18mis ve hamileymis
umidini yitirme sakin

hilalsenin ikinci yumurta da gelmis

ferdam canım saol hayırlısı inş benim içinde ole bi mucize olur iyiki varsınız gene yazarım

inş.megim inş.
emine ben anlıyordum ovudan ama bunlar benide böle yaptı
bal tarçın kullanıp ovu yapanlara sormam lazım böyle bi etkisi varmı die
15 olanı yeni yaptım bugün 1.30 da evt çk kızarık,ama 13.gün olanda öyleydi üstünden zmn geçince biraz rengi soluyor tabi

yrn arabayı servise götürcem sabah 10 dan akşam 5 e kadar sürcekmiş,parasıda cabası

meggg bu senin kedin mi çok tatlı yaaa

kızlar ben evi süpürcem silcem şöyle bir üstünden toparlama yapayım
shovmax de saba tümerin tekararı var sevindim sabah güzelmiş sanırım burda yazmışsınız
ama cuma ki programı veriyolar pofff

he benim dadlu bızdığım o
teşekkürler
kolay gelsin sana şekercim

Dualarımız seninle canim

Kızlarr ben geldimm işlerimi yaptım,üstüne mercimek köftesi yaptım yedim
neden kimse yokkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…