Eki Görüntüle 604148
hani ben 13.gün yumurtlamıştım bugün de koyu çıktı acaba bal tarçın çörek otundan dolayı mı oldu
senin hamileyim dedğinide birkaçgüne kadar duyucaz inşallah umut var canım inşallahh meleğin annesine sımsıkı tutunur ve kucağına alırsınamin kızlar inş dıycek hıc bıseyım yok ferdam bu tup bebek oldugu için genelde 50 ustu deger beklıyoruz dedı ama genede umut var dedı ıns ıkı gun sonra katlanır kanamam baslamazsa tabı agrım var ama suan içimde oldugunu bılıyorum inş nasip eder allahım hepinizden allah razı olsun
kaçmış gitmiş bi de dimipis ildacan
hilalim canım bende seni seviyorum ıns ole olur yuregı guzel arkaslarım benim duanda unutma ıns guzel haberler verebılırımozimmmmmmm canım,ben burda ne değerler okudum yükseldi 4.73 ler gibi
rabbim göstercek o günleri inanıyorum yükselcek ve gelcek bebeğin yani o kadar içten istiyoruzki
bu kadar samimi duanın karşılığını elbet alcazz ben inanaıyorummm ve seni seviyorummmm
inş megim inş sağlın iyki varsınızOzim,
inşallah bebeğin sımsıkı tutunur annesine..
İnşallah gönlündeki gerçekleşir..
Seviyoruz seni güzel arkadaşım..
canım benim sakın umudunu kaybetme böyle olup değeri katlanan çok var biliyorsun kendini üzüp kurma sakın tek yapman gereken şey dua canımmm bizde senin için dua edicezzz allahım iki gün sonra güzel haberini almayı nasip etsin bizee
Aaaaa hilal senin maşallahın var kuzum ya
benim de bu şekilde 5 gün sürmüştü 2 sefer..
inşallah tutacak
Eki Görüntüle 604148
hani ben 13.gün yumurtlamıştım bugün de koyu çıktı acaba bal tarçın çörek otundan dolayı mı oldu
megim bu ne yaw anlamadım gitti bi tuhaflık var ama:26:
hadi hayırlısı
senin hamileyim dedğinide birkaçgüne kadar duyucaz inşallah umut var canım inşallahh meleğin annesine sımsıkı tutunur ve kucağına alırsın
yazdıklarını okurken bastırdığım duygularım kabardı sanki
bende tekrar yaşamak istiyorum rabbim nasip ederse gebeliği:26:
bazen bende uzaklaşmak istiyorum konunun içinde oldukça daha çok takıyorum galiba
eminem canım ole deme umudunu hiç yıtırme olucak ınş rabbım hepımızın guldursun yuzunu
ozim simdi ablamla konustum
bi arkadasinin tupbebekten sonra degeri 18mis ve hamileymis
umidini yitirme sakin
hilalsenin ikinci yumurta da gelmis
meggg bu senin kedin mi çok tatlı yaaa
kızlar ben evi süpürcem silcem şöyle bir üstünden toparlama yapayım
shovmax de saba tümerin tekararı var sevindim sabah güzelmiş sanırım burda yazmışsınız
ama cuma ki programı veriyolar pofff
canlarım yoldaşalarım güzel arkadaşalrım ben geldım aslında hep burdayım ama bomba gıbı donmek istedım aranıza bunu hayalını kurdum uzun zamandır tam on ıkı gundur bugunu beklıyodum evet yanlış duymadınız 2 ocakta tup bebek transferım oldu bugun buyuk gundu aranıza donucem ben hamıleyım dıye mujde verıcektım tedavı surecını paylasmadım cunku konusup stres yapmak ıstemedım gelelım sadate hersry yolunda gıttı tedavımde umutluydum ama ıkı gundur umutlarım gıttı agrıalar başaladı olmadı dedım bugun sabah elım ayagım tıtrıye tıtrıye gıttım kanımı vardım zaman durdu sankı cok zor cok beklemek degıl aslında zor olan sonucu gormek neyse aldım arada derede bısey ne yok ne var degerım 22 aslında hamılesın ama cok dusuk dedı ıkı gun sonra tekrarlanıcak umudum yok demek ıstemıyorum duam tek umudum sızde benım için dua edın ne olur buna cok ihtiyacım var rabbim kimseyı evlat hasretıyle sınamasın hayalım bu degıldı ama nasıp ıns guzel olur kendınıze ıyı bakın ne olur kucugume dua edın tutunabılsın bana bılıyorum bu degerle hepını okuyunca zor dıycaksınız ama umut işteee......
Emoşum :102:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?