benim evlilik tıcırı kafayı yedi herhalde yazılana bakınile 43 yıl 13 gün oldu :)
bende de aynısı yazıyo eminem hadi inş hep beraber görelim okadar uzun senelerı mutlu mutlu inşşş yaşlanıncada ağrılarımız yazar gelinlei damatları çekiştiririz beraber
Herkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım.. 6 haftalık taze anne adayı olarak hepinize selamlar..
Hayatım en güzel günlerini geçirdiğim şu günlerde, dilerim Yaradan'ım isteyen herhese nasip eder bu duyguyu...
Canım bebeğin hayırlı olsun. İşallah sımsıkı tutunsun sana. Kendini üzme beste 0.1 bhcg bebeği ve kocaman oldu bile
eveli gün meg, hilal ve ozim erkek anası olacaklar diye aklımdan geçti ama belki bir işarettir senin için.
Dualarım seninle. Sen hakettin bu bebeği rabbimde mükafat etsin sana işallah o meleği.
Uykusuz geceler, gazlar, sütüm yetiyo mu kaygıları seni bekler hazırlan
Gamzeeeee ya ben böyle seyler duyunca çok mutlu oluyorum senin hislerine de cok güveniyorum hayde hayırlısı
yrn foruma gelsene ben orda takılcam
huzur huniye cok güldümmm ya
fırsatını bulmusken dinlenmeye calış bırak kızını annanelere esinle biraz hava alın
Merve cok gecmiş olsun bende bel agrısına hiç dayanamam sıcak su koysan bide eşin voltaren gibi krem sürsün 1 gece zorlamamaya calış,ertesi güne gecer inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?