Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim evlilik tıcırı kafayı yedi herhalde yazılana bakın ile 43 yıl 13 gün oldu :)

bende de aynısı yazıyo eminem hadi inş hep beraber görelim okadar uzun senelerı mutlu mutlu inşşş yaşlanıncada ağrılarımız yazar gelinlei damatları çekiştiririz beraber

neyse ben kaçarrr
bu arada kızım okumayı öğrendi yazdıklarımı okuyo 007 ajan cadıı

bende de aynısı yazıyo eminem hadi inş hep beraber görelim okadar uzun senelerı mutlu mutlu inşşş yaşlanıncada ağrılarımız yazar gelinlei damatları çekiştiririz beraber

inşallahhhh canım benimmmm
kızım bana ajan deme die bağırıooo

Kızlar ben dra gittim rahim ağzında büyük bi yara varmış ağrılarda kistten değil dedi sezeryan dikişlerinde yapışıklıl vardır o yapıyodur dedi bl daha dogumda açılırmış ancak yani çaresi yok yarın smear verıcem duruma göre biyopsi bi dahaki adet bitimindede dondurtucam ayrıyeten yasmin verdi kistler için ama prezervatif daha iyiymiş onuda kullanın her ilişkide olmasada dedi biton ilaç verdi smearden sonra başlıcam

Herkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım.. 6 haftalık taze anne adayı olarak hepinize selamlar..
Hayatım en güzel günlerini geçirdiğim şu günlerde, dilerim Yaradan'ım isteyen herhese nasip eder bu duyguyu...

Herkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım.. 6 haftalık taze anne adayı olarak hepinize selamlar..
Hayatım en güzel günlerini geçirdiğim şu günlerde, dilerim Yaradan'ım isteyen herhese nasip eder bu duyguyu...

Canım öncelikle hoşgeldin sana bir kaç soru sorabilimıyım ne bu acele diyeceksin ama bende 6haftalık hamile yim de

Kızçeler cok giremedim
anamlar geldi
istemiyordum ama ii oldu
sirt ağrım azaldı
torun sevdasına
bir iyiler bir iyiler
psikolojim düzeldi biraz
tabi ara ara megin verdigi huniyi
sessizce çantamdan çıkarıp takiyorum
sonra yine sessizce yerine koyuyorum
cok okuyamadım gecmisi
herkesler iyidir umarim

Canım bebeğin hayırlı olsun. İşallah sımsıkı tutunsun sana. Kendini üzme beste 0.1 bhcg bebeği ve kocaman oldu bile
eveli gün meg, hilal ve ozim erkek anası olacaklar diye aklımdan geçti ama belki bir işarettir senin için.
Dualarım seninle. Sen hakettin bu bebeği rabbimde mükafat etsin sana işallah o meleği.

Uykusuz geceler, gazlar, sütüm yetiyo mu kaygıları seni bekler hazırlan

Son düzenleme:

Ah canım benim ağzın bal yesin gamzem inş rabbim kabul eder dualarımızı inş hayırlı olucaksa nasip olur degerım yukselir işte sanırım tup bebiş için biraz az deger ama eabbime zorlukmu var haşa duaetmeye devam etmem için inanıyorum inş bırakmıycak kuzum beni duanda unutma

Gamzeeeee ya ben böyle seyler duyunca çok mutlu oluyorum senin hislerine de cok güveniyorum hayde hayırlısı
yrn foruma gelsene ben orda takılcam

huzur huniye cok güldümmm ya
fırsatını bulmusken dinlenmeye calış bırak kızını annanelere esinle biraz hava alın

Ozimmmmm ne zmn tam belli olcak 2ye katlayıncamı?ne zmn tekrarlıycan testti
bide sen hangi sehirdeydin

Merve cok gecmiş olsun bende bel agrısına hiç dayanamam sıcak su koysan bide eşin voltaren gibi krem sürsün 1 gece zorlamamaya calış,ertesi güne gecer inş

Canım şimdi gördüm çok sevindim içim içime sığmıyorrrr.Allah a şükürler olsun Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.İnşalalh değerin artar çok düşük bir değer değil tarnsferin 12. günümü bugün crinone jel yada progestan kullanıyormusun kullanmıyorsan mutlaka iste dr undan dikkat et kendine.

Canım hic yardım almayı sevmeyen ben
tutturuyorum kucaklarına
islerimi hallediyorum

Hilal Gamze'ye güven
bana erkek dediler
gamze inatla kız didi
veeee kizcem geldi
ayrica gelecek diyorsa gelir
bosuna psikologa gitmiyor
boyle hissi kuvvetli insanların
azicik tahtaları eksik olur
keşkem bizde de olsa bu beceri

Huzurum iste yardım tabi bide herşeye yetismeye calışma bu da insanı cok yoruyor
gamzenin hislerine bende güveniyorum bakalım görcez hep birlikte,gamze bu kız sana tahtası eksik dedi o dedi ben demedim
hani bi kücük kız videosu vardıya popo dedi ben demedimmm:)

merve bu agrı dinlenmeden gecmez,bide zorlarsan allah korusun kitlenir kalırsın dursun besikte bebe 1günden bişey olmaz müzik fln aç onada takılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…