Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

uyu canım uyu :) çok ararsın o günlerini. Bende diyordum uykusuzluğa razıyım diye. Çok şükür bana kaynanam yardımcı oldu. Sezeryandan sonra ilk iki gün yardımsız emziremedim. Kucağıma almak istesemde dikişlerm çok acıdı. Yardımsız olarak bir hafta falan geçmedi sanırım.. Sonrası zor sezeryanın ya en çok zorlandığm lavman ve sonda işlemiydi. Lavman neyse anlık geçiyor da o sonda işlemi nerdeyse sezeryandan sonra bir haftadan sonra bile zor geçti resmen yanıp tutuşuyordu.. Bol su içmeseydim geçmezdi çabuk :) şimdiden geçmiş olsun canım.. Ben zor geçirdiğm için korkunçtu yani :-D ama unutuluyor :)

Canım hoşgeldin geçmiş olsun.

Ben uyku konusunda anneme güveniyorum biraz sanırım.Altlı üstlüyüzya gece uykusuz geçerse gündüz sadece emzirip uyuyabilirim annem bakar.
Eşim bir hafta izin kullanacak annemde yanımda ama yinede herşeyini kendim yapmak istediğim için merak etmiştim sanırım herkeste ortalama bir hafta ağrılı geçiyor.

aynen öyle canım benim dikişler zaten estetik de bir karış bile yok. Iki tane serçe parmağmin uzunluğu kadar da yok :) doktor bile dedi hatta çok az açmışim nasıl çıkartmısz emir beyi burdan diye :-D

Kızlar sezeryan doğum olursa hastanede kullanmak için pijamamı daha uygun olur yoksa gecelikmi?

ben normal pijama takımı kullandım canım. Kış mevsiminde gecelikler pek kullanışlı olmaz. Bir de hasta bezi kullandım ilk 2 gün. Gerçekten çok ise yaradı. Zaten ameliyattan sonra bana hemşireler bağlamıştı altıma :)

aynen öyle canım benim dikişler zaten estetik de bir karış bile yok. Iki tane serçe parmağmin uzunluğu kadar da yok :) doktor bile dedi hatta çok az açmışim nasıl çıkartmısz emir beyi burdan diye :-D

Tam bilmiyorum ama sanırım karın bölgesinde fazla yağ yoksa ve birinci sezeryansa estetik dikiş oluyor benimde karın bölgemde yağ fazlalığı yok gibi inşallah estetik dikiş olur.
Peki hastaneede gecelikmi pijamamı daha rahat oluyor?

Kızlar sezeryan doğum olursa hastanede kullanmak için pijamamı daha uygun olur yoksa gecelikmi?

kızzlar sanırım sütüm bitti yaaaa ne yapıcam bennnnbiri yardım etsin banaaaaa

bitti mi azaldı mi ? Benim ilk başta sütüm gelmediği için hemşireler bana hipp marka anne sütü artırıcı çay aldırdılar. Eve gelince kaynanam sağolsun elma kompostosu yaptı bunlar baya cogaltti. Bildiğimiz petibör bisküvi bile süt yapıyormus. Inşallah çoğalır sütun

Selammm ben geldimmm
gelir gelmez ovu yaptım gene aynı kafayı yiycem sogudum resmen bu işten beeee

Bende kışın hiç gecelik kullanamam ama dedim dikiş yerinden dolayı pijama rahatsız edermi acaba aa sen kullandıysan bende pijama alayım.

kızzlar sanırım sütüm bitti yaaaa ne yapıcam bennnnbiri yardım etsin banaaaaa

Canım süt arttırıcı içebileceğin herşeyi denediysen sanırım artık mamaya başlamaktan başka çare yok gibi bebişlerde iki tane olunca zaten kim olsa sütü yetmezdi kendi kötü hissetme en azından hiç emmemiş olmalarından iyi.

ya zaten zoraki veriyordum iyce bıraktılar memeyi az önce sağıpta veriyim dedim resmen gelmedi bi damla bile sadece elimle sıkınca geliyor süt:26:daha çok küçükler ya biraz daha emselerdi...oflucum sütüm başlarda iyiydi ama şimdi bana göre hiç yokkkk diyorum ya sağmaya çalıştım gelmedi hiçç

sezeryanin nasildi canim spinal genel epidural?

bir de ameliyat sonrasi acisi cok oluyor mu:44:
ben yavas yavas sezeryana kayiyorum sanirim en azindan olanlardan fikir edinmis olurum zaman yaklasana kadar

kullandım canım ben rahattı çok sıkmayacak şekilde olursa daha rahat edersin :)

bana da sezeryanda pijama giyilmiyor diyorlar hep
seni zorlamadi demek

baska ne gerekiyor kizlar ya hic bilgim yok
hastane icin bebegin cantasini hazirliycaz bir de kendimiz icin neler gerekiyor
daha zaman cok ama ben 28. haftamdan sonra yavas yavas hazirlamak istiyorum

canım sağınca gelmeyebilir bebeklere emzir gelir korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…