Zaten çok uyuyorum günün yarısını uyuyarak geçiriyorumki günler çabuk geçsin kızım gelsinde ben razıyım uykusuzluğa
Oflum sezeryan dikiş yeri ağrıların ne zaman geçti eve geldikten sonra bebeğini yardımsız kucağına alman kaç gün sürdü bunları çok merak ediyorum.
Gece bebeğini emzirmek için kendin kucağına alabiliyormuydun yoksa brinin yardımına ihtiyaç duydunmu.Evin diğer işleri hiç önemli değil ama sadece bebeğimin herşeyini ne zaman kendim yapabilecek durumda olurum onu merak ediyorum.
slm canlarrr ben fena faranjtm bogazımı sanki rendelıolar şu anferdam sebi buldgm ii oldu kuzum ya bzm memurla konştk da dun dogum sonrası iznini 35. haftada alrsn dıo şimdi de düşnmş 32 çalşablr de al ki tatle ble denk gelse sonrasına aktarırız dıo kafam karştı e tatl gelıo verr mi dr şimdi bana çalşablr raporu :44:
uyu canım uyu :) çok ararsın o günlerini. Bende diyordum uykusuzluğa razıyım diye. Çok şükür bana kaynanam yardımcı oldu. Sezeryandan sonra ilk iki gün yardımsız emziremedim. Kucağıma almak istesemde dikişlerm çok acıdı. Yardımsız olarak bir hafta falan geçmedi sanırım.. Sonrası zor sezeryanın ya en çok zorlandığm lavman ve sonda işlemiydi. Lavman neyse anlık geçiyor da o sonda işlemi nerdeyse sezeryandan sonra bir haftadan sonra bile zor geçti resmen yanıp tutuşuyordu.. Bol su içmeseydim geçmezdi çabuk :) şimdiden geçmiş olsun canım.. Ben zor geçirdiğm için korkunçtu yani :-D ama unutuluyor :)
Ben uyku konusunda anneme güveniyorum biraz sanırım.Altlı üstlüyüzya gece uykusuz geçerse gündüz sadece emzirip uyuyabilirim annem bakar.
Eşim bir hafta izin kullanacak annemde yanımda ama yinede herşeyini kendim yapmak istediğim için merak etmiştim sanırım herkeste ortalama bir hafta ağrılı geçiyor.
Kızlar sezeryan doğum olursa hastanede kullanmak için pijamamı daha uygun olur yoksa gecelikmi?
aynen öyle canım benim dikişler zaten estetik de bir karış bile yok. Iki tane serçe parmağmin uzunluğu kadar da yok :) doktor bile dedi hatta çok az açmışim nasıl çıkartmısz emir beyi burdan diye :-D
Kızlar sezeryan doğum olursa hastanede kullanmak için pijamamı daha uygun olur yoksa gecelikmi?
kızzlar sanırım sütüm bitti yaaaa ne yapıcam bennnnbiri yardım etsin banaaaaa
ben normal pijama takımı kullandım canım. Kış mevsiminde gecelikler pek kullanışlı olmaz. Bir de hasta bezi kullandım ilk 2 gün. Gerçekten çok ise yaradı. Zaten ameliyattan sonra bana hemşireler bağlamıştı altıma :)
Selammm ben geldimmm
gelir gelmez ovu yaptım gene aynı kafayı yiycem sogudum resmen bu işten beeee
Bende kışın hiç gecelik kullanamam ama dedim dikiş yerinden dolayı pijama rahatsız edermi acaba aa sen kullandıysan bende pijama alayım.
Canım süt arttırıcı içebileceğin herşeyi denediysen sanırım artık mamaya başlamaktan başka çare yok gibi bebişlerde iki tane olunca zaten kim olsa sütü yetmezdi kendi kötü hissetme en azından hiç emmemiş olmalarından iyi.
aynen öyle canım benim dikişler zaten estetik de bir karış bile yok. Iki tane serçe parmağmin uzunluğu kadar da yok :) doktor bile dedi hatta çok az açmışim nasıl çıkartmısz emir beyi burdan diye :-D
takıldığın bi yer olursa yardımcı olayımaslında yorumlar cok guzel de ben teknolojı özürlüym bıraz çözemedım
kullandım canım ben rahattı çok sıkmayacak şekilde olursa daha rahat edersin :)
ya zaten zoraki veriyordum iyce bıraktılar memeyi az önce sağıpta veriyim dedim resmen gelmedi bi damla bile sadece elimle sıkınca geliyor süt:26:daha çok küçükler ya biraz daha emselerdi...oflucum sütüm başlarda iyiydi ama şimdi bana göre hiç yokkkk diyorum ya sağmaya çalıştım gelmedi hiçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?