Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

baktım ateşine 36,4

anammmmm kullanmaya kullanmaya laptopta 2 parmağa düşmüşüm be

[video=youtube;Gysc5RwqzjI]http://www.youtube.com/watch?v=Gysc5RwqzjI&feature=youtu.be[/video]
:103:

çook güzel olmuş canım yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Son düzenleme:
çook güzel olmuş canım yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah

sagol gülbebekim küçük bi ihtimal erkek dedi ama kendi doktorum demedi
ama ben yine de erkek hissediyorum ve öyle olduguna inanıyorum:))):2:

sebilem çok güzel olmuş
sesi dinleyemedim pc de ses yok:26:

aaaaaaaa olmaaaz
sesli de dinlee
şarkının sözleri ççooooooooooook güzelll

Doğum İzni Mücadelesi

Arkadaşlar,
facebook kullananlarınız oradaki "doğum İzni Mücadelesi" sayfasını Beğenebilir misiniz??? doğum izninin uzatılması ile ilgili bin kişi olmaya çalışıyoruz...
hepinize sevgiler... Allahım bize kuzularımızla uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin....

çok güzel olmuş canım bende oğlumla açıp sürekli bu parçayı dinliyorummmm
sağlıkla gelsin senin oğluşundaaa

cook gzuel olmuş
sarkı da cok guzel uyum saglamıs bayıldım

:))) şarkı mükemmel tam da benim duygularımı anlatıyooo

evlendikten sonra kısa süre sonra hep demiştim kocamdan bi tane daha yapıcam benim gibi bir şanslı daha olsun diye

Eğer yanlış değilse Oglum olacak ve Sanki içime doğmuşş gibi hiç kız ismi bulamDIM hep oglum oglum dedimm
Allah insana hissettiriyor mu neeee

bide ben hiç erkek cocuklarını sevmezdim
eşimde bugün diyo bende hiç erkek istemezdim son zamanlar bende hep erkek istiyorum diyo eger gercekten erkek olursa Allahgercekten içime sıcaklıgını vermiş olcak diyooo
Allah ın bir mucizesi yaa

benim için unutulmucak şeyler...

sizinle de paylaşmak istedim...

cok korkuyodum erkek olursa ya istemezsem diyee Allah da bana 2 sene cocuk vermedi o süre içinde erkek cocuklarına o kadar ısındım kiii
cok dua ediyorum

hemen olsaydı ve erkek olsaydı sevmesezsem diye cok korkuyodum

:26:

Ama şimdi cok mutluyum

çok güzel olmuş canım bende oğlumla açıp sürekli bu parçayı dinliyorummmm
sağlıkla gelsin senin oğluşundaaa

:)))) Amin canım doktor hersey cok güzel deedii Nazar degmesin bize kaç haftadır ben cok kötüydüm ama bebişin keyfi yerindeymiş maşallahh
süper süper bi şarkı Tam da zamanında geldi:))) hem şarkı hem oğluşlarrrr

Ayy inşallah benim doğum yapacaım hastanede izin verirde hem eşim hem annem yanımda olur.
Bende acele ediyorum aslında ama kendimi biraz frenliyorum bu ay çıksın öyle başlıcam yıkama ütüleme işlerine şimdi herşeyi tamamlarsam sanki beklemek daha zor olacak gibi önümüzdeki ayaa oyalanacak birşey olsun diye bıraktım o işleri.

Ben şimdiden ağırlaştım her dışarı çıktığımda daha da zorlanıyorum o yüzden dışarı çıktığımda aklıma gelen eksiklerinide biran önce tamamlamaya bakıyorum.
Banada annem yardım edecek ütü işine hatta sanırım hepsini o ütüleyecek bende yerlerine yerleştiririm.Zaten benim hangi çekmeceye ne koyucam neyi nereye yerleştiricem diye düşünmem bile bi hayli zaman alır.

Bugün dışarı çıktım ve hastanede giyilecek pijama işinide hallettim lcw da indirim vardı 3 takım pijama aldım ama inşallah bedenlerde hata yapmamaışımdır hamile kalmadan önce m giyiyordum şimdi doğumdan sonra eski kiloma hemen dönemem diye L beden aldım aldıklarım şuan üzerime oluyor sadece göbekleri sıkıyor inşallah doğumdan sonrada olur.

Birde bebişime alt nevresim aldım ikili yedek olsun diye nevresim takımının alt çarşafları çabuk kirlenir diye düşündüm.

Yine direk dalış yaptım herkese merhabaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…