nası oy veriyoz?
huysuzluk yoksabişey olduğunu sanmam AMA YİNE DE KAKA Tahlili yaptırırdım ben olsam
yeşil sümüksü kaka ateşle birlikte dediğim gibi amipli dizanteRİ BULGUSUDUR
TAKİP ET İSTERSEN BİRAZ DAHA
çok geçmiş olsun canım
amin canım inş
senin oğlunla aran nasıl?
bayadır görüşemedik
len ben gene telefonumdan takılırım buraya zor geldi laptop
İyi şükür biz de bi düzen oturtmaya çalışıyoruz sık besliyordum şimdi arayı açmaya çalışıyoruz
telefon daha zor değil mi be
iyi canım
umarım düzen oturtabilirsiniz
coook güzel ve anlamlı olmuş canımçok beğendiğm
çook güzel olmuş canım yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah
sebilem çok güzel olmuş
sesi dinleyemedim pc de ses yok:26:
[video=youtube;Gysc5RwqzjI]http://www.youtube.com/watch?v=Gysc5RwqzjI&feature=youtu.be[/video]
:103:
cook gzuel olmuş
sarkı da cok guzel uyum saglamıs bayıldım
çok güzel olmuş canım bende oğlumla açıp sürekli bu parçayı dinliyorummmm
sağlıkla gelsin senin oğluşundaaa
Ayy inşallah benim doğum yapacaım hastanede izin verirde hem eşim hem annem yanımda olur.kizlar sizi de dogum telasi sarmis hazirliklar baslamis
insallah sikintisizngecerndogumunuz
bende de esim ve kv kaldilar
ozellerde sikinti olmuyo geneld kim isterse kalir
ben yikama utuleme isine 33. hafta falan basladim hemen bitiyo zaten 3-5 gunluk is dinlene dinlene yapinca
acele etmeye gerek yok ben hevesimden yaptim
cantaminda 35. haftada falan hazirladim
canim bizim Amerikada hamilelik topiginde bir arkadas demistiki ne isiniz varsa 33. haftaya kadar halledin. simdi cok iyi anliyorum onu cok hakliymis. belki de ben cok kilo aldigimdan da olabilir ama cok agirlasmaya, cok cabuk yorulmaya, hamileligimi simdi hissetmeye basladim ve evet bebegin kiyafetlerini yikayip utulemek canima okudu diyebilirim. gerci ben 3 gun boyunca utu yapmistim butun biriken utulerimi o zaman yapmistim.
bilemiyorum sen bilirsin tabiki bence iki hafta sonra falan baslayabilirsin. ki benim esyalarim sadece burdan benim aldiklarim. daha annemin getirecegi bi ton sey var dusun yani. ama o TR de yikayip utuleyip oyle getirecek. seninkiler benim 2-3 katimdir. bence iki hafta falan sonra yavas yavas basla..
Allahım bana da o günleri göster inşaallah aminnnn :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?