Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

herkese selamlar öpücüklerrrrrrrrrr

slm kızlar
Gülbebek hamiilemii ayyy çok sevindim sağlıkla sıhhatle gelsin inşlhh çok mutlu oldum

Şu zayıflama topiklerine bakayım dedim de bi tanesini buldum onun da kuralları katı geldi kaçtım

sagolun kizlar

moon kaka msjini anlayamadim ne kakasi ya

sikici bi aksam tvde bisey yok kuzeye banyovyaptirdik oturuyoz artik
cuma gunu evde olmayi hic sevmiyorum yaa
siz napiyosunuz

sagolun kizlar

moon kaka msjini anlayamadim ne kakasi ya

sikici bi aksam tvde bisey yok kuzeye banyovyaptirdik oturuyoz artik
cuma gunu evde olmayi hic sevmiyorum yaa
siz napiyosunuz

Kaka fotoları çıkıyor moonun verdiği linke tıklayınca yani bebeişin kakasında bir anormallik olursa fotoya bakıp nedeninin öğrenebiliyorsun iğrenç gibi görünsede yararlı

Bende çok sıkılıyorum kk ya geldim ama topik kalabalık değil şöyle kalabalıklaşıp sayfalar akıp gitse sohbet koyulaşsaaaaa ne kadanda mikemmel olurdu

Kızlar ben eksikleri hemen hemen bitirdim.

Eksiklerimi yazayım bana yardımcıolurmusunuz bunların marka ve çeşitleri ile ilgili fikir istiyorum.

çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı
pişik kremi
pudra
burun aspratörü
biberon
emzik
tırnak makası
emzirme sütyeni
Göğüs pedi ve çatlak olursa krem
hastanede giymek için terlik

Bunlar son eksiklerim sanırım.Geri kalan herşey tamam:44:

Şimdi mesela tırnak makası ben çıtçıt makasla tırnak kesemiyorum diğer makas türü olandan almak istiyorum ama gördüklerimin metali çok kalındı kullışlı oluyormu bebeğin tırnaklarını kesmek hangisiyle daha kolay oluyor.

pişik kremi içinde marka tavsiyesi istiyorum.

emzirme sütyeni nasıl olmalı klasik kapaklı olanlardanmı alayım yoksa normal sütyenin açma kapaması önden olan bir sütyenmi tercih edeyim.

Hastane için nasıl bir terlik alayım:44:

Son düzenleme:
ferdacım bende kaka takıntısı var bebeğimin bezini iyice araştıryorum :) azıcık yeşil olsa evham yapıyorum araştırıken bu siteyi buldum bebek kakalarını koymuşlar nedenini de yanına yazmışlar.benim gibi takıntısı olanlar baksın okusun diye koydum

merhaba kizlar

lovely ne guzel ya bitirmissin nerdeyse cok az kalmis
sen de bana yardim eder misin kac tane zibin citcitli badi hastane cikisi aldin ?

merhaba kizlar

lovely ne guzel ya bitirmissin nerdeyse cok az kalmis
sen de bana yardim eder misin kac tane zibin citcitli badi hastane cikisi aldin ?

Liste yapmıştım ama kaydetmedim aklımda yok şuan ama tahmini en az 10 tulum 10 da alt üst takım aldım sanırım.
Ayrıyetten 15 tane kadar alt ayaklı pijamam var içten giydirmek için.

Zıbın da aldım brkaç tane ama ben göbeği düşene kadar zıbın sonra çıtçıtlı atlet kullanıcam oda tahmini 15 tane aldım sanırım.
Ama benim aldıklarımın bir kısmı 0-3 ay bir kısmı 3-6 ay karışık aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…