pooooooofffffffffffffffff
Merhaba kızlar... Nasılsınız.. Ne zamandır giremedm. Emir bey beni çok yoruyo tuvalete bile gidemiYOrum :) neyse çarşamba günü akşamı gene fenalaştım ben doktor bile anlam veremiyo artık :-D antibiyotik verdi bi tane bi de buscopan. Içinde emzirırken kullanılmaz yazıyo gene de şüphe düştü içime. Doktorlara bile güvenmiyorum bendeki akıl ışte :) bir de bişey soracam ya emzirırken nescafe falan içebiliyo muyuz ? Kırkımız da çıksaydı bi :)
Geçmiş olsun canım neyin var
Lovely canım tulum çok almasaydin. Aldıklarında inşallah büyüktür biraz. Ben iki tane aldım da giydiremedim. Aldıklarımi bile bi kere giydirdim küçük gelmeye başladılar.
sağol canım. Geçen cumartesi acillik oldum gene hamilelikte de olmuştu mide ağrısı gibi bişey ama fena dayanılmaz bi ağrı. Sırt bölgem falan. Meğerse fena üşütmsm ciğerlerm iltihaplanmis. 14 tane iğne vuruldum. Ilaçlar falan da o biçim :) şimdi yeni ilaçlara başlayacağım. Iyi olamıyorum bi türlü deli olcm
Kızlar ben eksikleri hemen hemen bitirdim.
Eksiklerimi yazayım bana yardımcıolurmusunuz bunların marka ve çeşitleri ile ilgili fikir istiyorum.
çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı
pişik kremi
pudra
burun aspratörü
biberon
emzik
tırnak makası
emzirme sütyeni
Göğüs pedi ve çatlak olursa krem
hastanede giymek için terlik
Bunlar son eksiklerim sanırım.Geri kalan herşey tamam:44:
Şimdi mesela tırnak makası ben çıtçıt makasla tırnak kesemiyorum diğer makas türü olandan almak istiyorum ama gördüklerimin metali çok kalındı kullışlı oluyormu bebeğin tırnaklarını kesmek hangisiyle daha kolay oluyor.
pişik kremi içinde marka tavsiyesi istiyorum.
emzirme sütyeni nasıl olmalı klasik kapaklı olanlardanmı alayım yoksa normal sütyenin açma kapaması önden olan bir sütyenmi tercih edeyim.
Hastane için nasıl bir terlik alayım:44:
lovely canım ben de bugün bunları kafamdan geçiriyordum adres yazsana özelden
Lovely canım tulum çok almasaydin. Aldıklarında inşallah büyüktür biraz. Ben iki tane aldım da giydiremedim. Aldıklarımi bile bi kere giydirdim küçük gelmeye başladılar.
yumusatici en azindan ilk 6 ay kullanmani onermem
ben hala kullanmiyorum
ama illa kullanacaksan dalinin bebekler icin olani var
ben deterjan olarak hala hacisakir granul sabun kullaniyorum gayet memnunum
dalin sivi da almistim ama o lekelri cikarmiyor sadece kokusu guzel
bi de daha ilerde ek gida lekeleri icin omo baby var onu da lekelilerde kullaniyorum memnunum
pisik kremi ben cok farkli kullandim
mustela ve desitin kullaniyorum
su siralar hicbiseyvkullanmiyoeum artik
sudocrem de iyidir
en temizi zyagi ama bence
pudra hic kullanmadim kullanilmamasi da gerek zaten
bebegin nem dengesini bozup cildi kurutuyor tavsiye etmem
burun aspiratoru kesinlikle otri bebe
gerisi fasa fiso
biberon emzik bebegin kisisel tercihine kalmis bisey
ben avent dr browns almistim ama benimki hicbirini almiyor
yine de en iyi iki marka bu
damakli sevecek olursa da nuk alirsin
icinden birini sec bitane al bebegin sevmezse degistirirsin
tirnak makasini ben citcitli kullaniyorum o yuzden senin tercihinde yorum yapamicam
emzirme sutyeni ilk zamanlar icin ve evde giymek icin mutlaka oenye emzirme sutyeni al
ben disarisi icin onden acmali kullaniyorum
gerci artik normal sutyenlere dondum yavas yavas
disarisi icin bi tane alsan yeter onden klipsli
gogus pedi jelli alirsan iyi olur
benimki chiccoydu
pek de kullandigim soylenemez
krem zaten fikstir lansinoh alinir hep
sağol canım. Geçen cumartesi acillik oldum gene hamilelikte de olmuştu mide ağrısı gibi bişey ama fena dayanılmaz bi ağrı. Sırt bölgem falan. Meğerse fena üşütmsm ciğerlerm iltihaplanmis. 14 tane iğne vuruldum. Ilaçlar falan da o biçim :) şimdi yeni ilaçlara başlayacağım. Iyi olamıyorum bi türlü deli olcm
kaçıncı kez bilmiyorum ama testereyi izliycez biz
selam kızlar
canım sıkılıyor. yağmurdan dolayı alışverişe gidemedik
ferda ben de görebiler miyim kuzey beyin fotolarını
bence de tulum pek kullanışlı olmuyor. ben de özenerek aldım ama pek giydiremedim bebişler hemen büyüyor. en iyisi alt-üst takım ve bolca çıtçıtlı badi. yok terledi,yok kaka yaptı, bayağı bir lazım oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?