Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Every im aklına ne takılırsa sorabilirsin hastane çıkışını yazmayı unuttum onu sadece bir takım aldım.Çünkü diğer takımlarındanda yanımda götürürüm diye düşündüm hastene çıkışının içinde bulunan herşey tek tek olarakta var zaten.

Merhaba kızlar... Nasılsınız.. Ne zamandır giremedm. Emir bey beni çok yoruyo tuvalete bile gidemiYOrum :) neyse çarşamba günü akşamı gene fenalaştım ben doktor bile anlam veremiyo artık :-D antibiyotik verdi bi tane bi de buscopan. Içinde emzirırken kullanılmaz yazıyo gene de şüphe düştü içime. Doktorlara bile güvenmiyorum bendeki akıl ışte :) bir de bişey soracam ya emzirırken nescafe falan içebiliyo muyuz ? Kırkımız da çıksaydı bi :)

Lovely canım tulum çok almasaydin. Aldıklarında inşallah büyüktür biraz. Ben iki tane aldım da giydiremedim. Aldıklarımi bile bi kere giydirdim küçük gelmeye başladılar.

Geçmiş olsun canım neyin var

Geçmiş olsun canım neyin var

sağol canım. Geçen cumartesi acillik oldum gene hamilelikte de olmuştu mide ağrısı gibi bişey ama fena dayanılmaz bi ağrı. Sırt bölgem falan. Meğerse fena üşütmsm ciğerlerm iltihaplanmis. 14 tane iğne vuruldum. Ilaçlar falan da o biçim :) şimdi yeni ilaçlara başlayacağım. Iyi olamıyorum bi türlü deli olcm

Lovely canım tulum çok almasaydin. Aldıklarında inşallah büyüktür biraz. Ben iki tane aldım da giydiremedim. Aldıklarımi bile bi kere giydirdim küçük gelmeye başladılar.

Hepsi küçük değil yanlış hatırlamıyorsam 4 tanesi 0-3 ay yeni doğduğunda giydirmelik.
4 tanesi de 3-6 ay bunlar set almıştım birkaç tanede tek aldıklarım var onlarda 2-3 aylıkken olabilecek gibi.
Ayaklı pijamalarıda boy boy inşalah çabucak küçülmezde giydiririm.Tulumu çok seviyorum tek parçaya

Oflum ağrı boşluğundan sırtına doğruysa böbrekte olabilir mutlaka baktır böbreklerinede benim dr lar anlayamamıştı aylarca çektim ağrısını tarfite edemiyordum ama çok berbat bir ağrıydı şimdi sende dayanılmaz bir ağrı deyince aklıma geldi uyarmak istedim.

yumusatici en azindan ilk 6 ay kullanmani onermem
ben hala kullanmiyorum
ama illa kullanacaksan dalinin bebekler icin olani var
ben deterjan olarak hala hacisakir granul sabun kullaniyorum gayet memnunum
dalin sivi da almistim ama o lekelri cikarmiyor sadece kokusu guzel
bi de daha ilerde ek gida lekeleri icin omo baby var onu da lekelilerde kullaniyorum memnunum

pisik kremi ben cok farkli kullandim
mustela ve desitin kullaniyorum
su siralar hicbiseyvkullanmiyoeum artik
sudocrem de iyidir
en temizi zyagi ama bence

pudra hic kullanmadim kullanilmamasi da gerek zaten
bebegin nem dengesini bozup cildi kurutuyor tavsiye etmem

burun aspiratoru kesinlikle otri bebe
gerisi fasa fiso

biberon emzik bebegin kisisel tercihine kalmis bisey
ben avent dr browns almistim ama benimki hicbirini almiyor
yine de en iyi iki marka bu
damakli sevecek olursa da nuk alirsin
icinden birini sec bitane al bebegin sevmezse degistirirsin

tirnak makasini ben citcitli kullaniyorum o yuzden senin tercihinde yorum yapamicam

emzirme sutyeni ilk zamanlar icin ve evde giymek icin mutlaka oenye emzirme sutyeni al
ben disarisi icin onden acmali kullaniyorum
gerci artik normal sutyenlere dondum yavas yavas
disarisi icin bi tane alsan yeter onden klipsli

gogus pedi jelli alirsan iyi olur
benimki chiccoydu
pek de kullandigim soylenemez
krem zaten fikstir lansinoh alinir hep

miyaba

oflum çok geçmiş olsun kuzucanım
bi de bişii diyim mi oğlum olursa,adını güneybatı koycem çok kıskanıyorum

Son düzenleme:
selam kızlar
canım sıkılıyor. yağmurdan dolayı alışverişe gidemedik
ferda ben de görebiler miyim kuzey beyin fotolarını

bence de tulum pek kullanışlı olmuyor. ben de özenerek aldım ama pek giydiremedim bebişler hemen büyüyor. en iyisi alt-üst takım ve bolca çıtçıtlı badi. yok terledi,yok kaka yaptı, bayağı bir lazım oluyor.

kaçıncı kez bilmiyorum ama testereyi izliycez biz

Ferdam teşekkür ederim tek tek yazmışsın hepsini.
Yumuşatıcıyı penyeler yıkana yıkana sertleşmesin diye kullanırım diye düşünmüştüm Ama gerçi düşük ısıda yıkanacak bende kullanmam o zaman.
Pudrada iptal o zaman
Diğerlerindede tavsiyelere uyarak alırım artık bir dışarı çıktığımdada bu kalanları alırım

üzülme canım geçer inşallah.emirin aylık kontrolünü yaptınız mı

Biblocum ter dedin yaramı deştin dün gece doğu terlemişti uyku sersemi önemsemedim üzerini örtüp uyumaya devam ettim çok pişmanım

kızlar bebişler bizim yediklerimizden dolayı pişik olur mu?
geçen akşam çiğköfteyi fazla kaçırdım ertesi gün bebişim birden pişik oldu
bu zamana kadar böyle bir sorun yaşamamıştık. hijyen kurallarına ve bakımına dikkat ediyorum.
dr. travocort merhem verdi. inş. çabucak geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…