Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Biblocum ter dedin yaramı deştin dün gece doğu terlemişti uyku sersemi önemsemedim üzerini örtüp uyumaya devam ettim çok pişmanım

Olur öyle arada uykuya yenik düşmüşsün insan uykuluyken mantıklı karar veremiyor.
Ben tedavi görürken hastaneden zar zor randevu alıyordum sabah alarm çalıncada amannn boşver deyip uyuyordum uyanınca pişman oluyordum.

Yanlış hatırlamıyorsam görümcemde bebişi için aynı merhemi kullanıyordu çok çabuk etki ediyor.

Seninki de iyiymiş

elis bisey olmaz be nolcak
hem uyuyan bebek uyandirilmaz

biblo yediklerimizden etkilenmez aslinda pisikte ama cok hassastir belki
o krem de cok etkili ama 3 defadan fazla surme tehlikeli

oflu cok gecmis olsun sana da
ben uzunca icmedim nescafe
sadece starbucksa fln gidince kafeinsiz iciyodum
6 aydan sonra emmesi azaldigindan nadiren normal kahve genelde kafeinsiz ya da latte iciyorum

buaradavalbumdeki yorumlariniz icin tesekkurler

canım çok sıkılıyor kocayıda yolladım ruzgarda minika çocuk izliyo

Biblocum ter dedin yaramı deştin dün gece doğu terlemişti uyku sersemi önemsemedim üzerini örtüp uyumaya devam ettim çok pişmanım

neden eliscim bebiş hasta mı oldu. arada ben de yapıyorum, uyku tatlı geliyor. terli olduğunu bildiğim halde hemen emzirip yatırıyorum bazen. yeni doğduğu zamanlarda daha hassastım sanursam :26:

ferdacım dr bana günde 3 kez sür, iyileşince bırak diye tarif etmişti o kremi. ayrıca kuzey tam bir paşa olmuş maşallah bebişine

işe yolladım kız

Ayy özür gamzem ben işe girdiğini bilmiyordum sanırım kaçırmışım çok sevindim.

Kızlar bebişler için polar battaniyeler sağlıklımı sizce?
Ben penye polar ve kalın battaniye karışık aldım birde örgü battaniyeleri var.ama polardan şüpheliyim polar neden üretiliyor sağlıklımıdır?:44:

Son düzenleme:

kafani bulandirmak istemem ama madem sormussun cvp vereyim hic saglikli degil maalesef

Kızlar şimdi internette göz attımda polar kansorejen diyor petrolden üretiliyormuş
Polar battaniye kullanmamalımıyız bebişlerimize:44:

ferdam oğluşuna maşallah diyorumm Allah nazarlardan saklasın paşayı çok tatlı bişeyyy tam ısırmalıkk olsa yerdim onuuu şimdiii

gulbebeknsagol tatlim
daha guzeli senin olsun

gamze benim de var yun alerjim
o yuzden yun kuzeyde de hic kullanmadim
ama neyseki bana cekmemis babasina cekmis gibi
insallah boyle gider simdilik biseye alerjimiz cikmadi

gamze sen sebze verdiginde catalla mi eziyosun

evet canım hiç blendır kullanmadım çorbasını tel süzgeçten geçirdim ama ekmek dğradım içine pütür hep vardı çğniyoda maşallah

bugün karnıbaharla pirinç pilavı verdim hoşuna gitti yedi biraz

albumune baktim da ne kadar degismis kuzey yaaa ne kadar buyumus tabiiki daha da tatlilasmis masallah barekallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…