Kızlar gunaydın dua edın bızım için kanımızı verdık geldık inş hayırlı sonuclar alurız mınıgım tutunmustur annesıne dua edınlutfenbizim için:26:
Kızlar gunaydın dua edın bızım için kanımızı verdık geldık inş hayırlı sonuclar alurız mınıgım tutunmustur annesıne dua edınlutfenbizim için:26:
inşallah herşey yolundadır canımmmm sımsıkı tutunmuştur meleğin sana
sabahtan beri aklımdasınnnn ne zaman çıkacak sonuç:26:
Kızlar ben eksikleri hemen hemen bitirdim.
Eksiklerimi yazayım bana yardımcıolurmusunuz bunların marka ve çeşitleri ile ilgili fikir istiyorum.
çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı
pişik kremi
pudra
burun aspratörü
biberon
emzik
tırnak makası
emzirme sütyeni
Göğüs pedi ve çatlak olursa krem
hastanede giymek için terlik
Bunlar son eksiklerim sanırım.Geri kalan herşey tamam:44:
Şimdi mesela tırnak makası ben çıtçıt makasla tırnak kesemiyorum diğer makas türü olandan almak istiyorum ama gördüklerimin metali çok kalındı kullışlı oluyormu bebeğin tırnaklarını kesmek hangisiyle daha kolay oluyor.
pişik kremi içinde marka tavsiyesi istiyorum.
emzirme sütyeni nasıl olmalı klasik kapaklı olanlardanmı alayım yoksa normal sütyenin açma kapaması önden olan bir sütyenmi tercih edeyim.
Hastane için nasıl bir terlik alayım:44:
doğu
kuzey
çınar
doğa
inci
rüzgar
deniz
topikçene anormallik var bizde isimlere bak hele
1 bucukta canım ına guzel haberler verırım allah razı olaın hepınızden dua edıyorum elımden baska bişey gelmiyo:26::26:
oflum benim oğlum sallanark uyumaz oyüzden bişye diyemicem ama ileriye dönük kullancaksan hamağın boyu küçük geldi bana sanki:26:
kızlar hemen acil cevap istiyorummmm..
malum ben gittim park yatak aldım salonumda yer olmadığı için yatak odasında.
ama bizim yatak odası pek sıcak olmadığı için salonda yatıyoruz oğluşumla.
bende düşündüm şu hamak beşikler varya ondan alayım diyorum...
LEVENT BEBE HAMAK SALINCAK NİNNİ BEŞİK-İND.KARGO GittiGidiyor'da 67775408
link bu 3 yaşına kadar kullanımı varmış...
diğerlerine baktım çoğu 18 ay kullanım yazıyor.
25 kg kapasitesi var.
kullanan varsa yorumlarıı bekliyorum..
çünkü ayağımda sallamaktan ayaklarım kopuyo artık(
mehmet ali barnd ın ölümüne ben çok üzüldüm ama ya
çok sempatik bir insandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?