Liste yapmıştım ama kaydetmedim aklımda yok şuan ama tahmini en az 10 tulum 10 da alt üst takım aldım sanırım.
Ayrıyetten 15 tane kadar alt ayaklı pijamam var içten giydirmek için.
Zıbın da aldım brkaç tane ama ben göbeği düşene kadar zıbın sonra çıtçıtlı atlet kullanıcam oda tahmini 15 tane aldım sanırım.
Ama benim aldıklarımın bir kısmı 0-3 ay bir kısmı 3-6 ay karışık aldım.
SEPET BEŞİK BEBEK KARYOLA PORTATİF YATAK HAMAK GittiGidiyor'da 74007402
bu baya ucuz fiyatı he 79 lira hemde
Merhaba kızlar... Nasılsınız.. Ne zamandır giremedm. Emir bey beni çok yoruyo tuvalete bile gidemiYOrum :) neyse çarşamba günü akşamı gene fenalaştım ben doktor bile anlam veremiyo artık :-D antibiyotik verdi bi tane bi de buscopan. Içinde emzirırken kullanılmaz yazıyo gene de şüphe düştü içime. Doktorlara bile güvenmiyorum bendeki akıl ışte :) bir de bişey soracam ya emzirırken nescafe falan içebiliyo muyuz ? Kırkımız da çıksaydı bi :)
canım ben kırkım çıkana kadar kahve asitli içecek gaz yapacak içecekler vs içmedim hiç çünkü gaz sorunu vardı ecenin benden hemen alıyordu
sağol canım. Geçen cumartesi acillik oldum gene hamilelikte de olmuştu mide ağrısı gibi bişey ama fena dayanılmaz bi ağrı. Sırt bölgem falan. Meğerse fena üşütmsm ciğerlerm iltihaplanmis. 14 tane iğne vuruldum. Ilaçlar falan da o biçim :) şimdi yeni ilaçlara başlayacağım. Iyi olamıyorum bi türlü deli olcm
DAMLACMM ECE KIZINN ADI AYY ÜÇ TANE ECE OLCAK BNMKYLE TOPGMZN ÜÇ PRENSESİbol bol ıhlamur iç kuşburnu iç içine kabuk tarçın karanfilde koyup kaynat zencefil bal karıştır iç günlük 2-3 tatlı kaşığı sabah 1 akşam 1 içebilirsin birde okaliptus aroması al kaynayan suyun içine 5-6 damla damlat çek içine ben ece ye de çektiriyorum bazen hem havada ki mikrobu kırıyor hem nefes açıyor çok iyi geliyor çok geçmiş olsun:2::2:
kızlar sanırım şu sepet beşiği alacağım..
bunlar sallanıyodur dimi
şunu düşündüm çünkü hamakta biraz büyüyünce içinden düşebilir gibi geldi bana..
ayy yorum yapın azıcık yaaaaaaaaa off kaldım böyleeeeeee
içmiyorum canım çorbayla besleniyorum resmen15 kilo verdim doğumdan sonra
verdiğim linklerle bana yardımcı olursan çok sevinirim canım yaa kafam karıştı
DAMLACMM ECE KIZINN ADI AYY ÜÇ TANE ECE OLCAK BNMKYLE TOPGMZN ÜÇ PRENSESİ
OFLUM BNM BEŞK TAM DA LAF USTUNE GELDİ VALLA AMA AÇMADK KOCİŞ AÇACAK KURMAK İÇİN ERKEN DAHA YER DE YOK NE YAPARZ BLEMEM AMA AÇP DA KURMAK LAZM AMA BEN CANLI CANLI GORDM BNM BEŞİĞİ ÇOK KULLANŞLI BENCE SEN DE ALL
oflu cnm satıcıya iice bi sor bakalm sallanıo mu die fena durmuo bu da ama ne bleym küçük gibi sanki biraz :26:
duygum sen verdiğim linki gördün mü 79 lira kargoyla 90 liraya geliyor ne kadar ucuz
bundan alıcam sanırım bende..
bunu da içeri kurarım artıkk
özelliklerinde sallanır yatak yazıyo canım baksana sende bi. ben pek anlamıyorum bu online alışverişten falan
cnm gordum de küçük gibi geldi o bana bi de yatagı yok yatak da 30 tutsa yne 120 edıo bi de bnmki tekerlekli tekerlek onemli bnm için otrma odasına falan da alrm ara ara die düşndm sen blrsn yne de sabit tutarım taşımam yatagı da ayarlarım dıosan al ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?