Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar pc kasıyo jetgiln kotası btmek üzere e okula grlmıo iki sınfım kaldı not vercek sizinle de konşma istıorm burda bi sıkştm kaldım sormayın
saol ferdammm ii ki dnlemşm seni kullanşlı bi arabaya benzıo kesnlkle inşş alşıcaz da takıp çıkarmaya falan haff olması çok onemli rengini de çok sevdm ben resmde gordgmden daha guzel geldi gozme
ozimm ne oldu kuzum tkrarladn mı kanı sonç ne zaman ii hberler olsun inşşş Allahımmmmmmmm
herkese de kocamannnnn bi opucukkkkkkk

oflucum ben yonca bambam beşik aldm gg de yaz çıkıo bak yatagı da içinde 160 hello babyde gordum orda 180 di çok ii sallanıo ve kullanşlıya benzıo bence hamaktan daha ii yne sen blrsn bak bi istersen

canım tulum yerine ayaklı alsanız daha iyi olur sizin için çabuk büyüdükleri için tulumu çok fazla kullanamıyorsun ama ayaklı biraz büyük gelse de üstüne patik giydirince oluyor 4-5 tulum yetiyor
zıbınıda 2 aylık oluncaya kadar giydirdim içinden

canım ben kırkım çıkana kadar kahve asitli içecek gaz yapacak içecekler vs içmedim hiç çünkü gaz sorunu vardı ecenin benden hemen alıyordu

canım ben kırkım çıkana kadar kahve asitli içecek gaz yapacak içecekler vs içmedim hiç çünkü gaz sorunu vardı ecenin benden hemen alıyordu

içmiyorum canım çorbayla besleniyorum resmen 15 kilo verdim doğumdan sonra
verdiğim linklerle bana yardımcı olursan çok sevinirim canım yaa kafam karıştı

bol bol ıhlamur iç kuşburnu iç içine kabuk tarçın karanfilde koyup kaynat zencefil bal karıştır iç günlük 2-3 tatlı kaşığı sabah 1 akşam 1 içebilirsin birde okaliptus aroması al kaynayan suyun içine 5-6 damla damlat çek içine ben ece ye de çektiriyorum bazen hem havada ki mikrobu kırıyor hem nefes açıyor çok iyi geliyor çok geçmiş olsun:2::2:

kızlar sanırım şu sepet beşiği alacağım..
bunlar sallanıyodur dimi
şunu düşündüm çünkü hamakta biraz büyüyünce içinden düşebilir gibi geldi bana..
ayy yorum yapın azıcık yaaaaaaaaa off kaldım böyleeeeeee

DAMLACMM ECE KIZINN ADI AYY ÜÇ TANE ECE OLCAK BNMKYLE TOPGMZN ÜÇ PRENSESİ

OFLUM BNM BEŞK TAM DA LAF USTUNE GELDİ VALLA AMA AÇMADK KOCİŞ AÇACAK KURMAK İÇİN ERKEN DAHA YER DE YOK NE YAPARZ BLEMEM AMA AÇP DA KURMAK LAZM AMA BEN CANLI CANLI GORDM BNM BEŞİĞİ ÇOK KULLANŞLI BENCE SEN DE ALL

içmiyorum canım çorbayla besleniyorum resmen 15 kilo verdim doğumdan sonra
verdiğim linklerle bana yardımcı olursan çok sevinirim canım yaa kafam karıştı

Ben ilk bir hafta günde iki fincan nescafe içtim dr söyledi anesteziyi vücuttan daha çabuk atıyormuş hatta cola falan da iç derim ama gaz yapabilir sana kalmış dedi

oflu cnm satıcıya iice bi sor bakalm sallanıo mu die fena durmuo bu da ama ne bleym küçük gibi sanki biraz :26:

duygum sen verdiğim linki gördün mü 79 lira kargoyla 90 liraya geliyor ne kadar ucuz
bundan alıcam sanırım bende..
bunu da içeri kurarım artıkk

duygum sen verdiğim linki gördün mü 79 lira kargoyla 90 liraya geliyor ne kadar ucuz
bundan alıcam sanırım bende..
bunu da içeri kurarım artıkk

cnm gordum de küçük gibi geldi o bana bi de yatagı yok yatak da 30 tutsa yne 120 edıo bi de bnmki tekerlekli tekerlek onemli bnm için otrma odasına falan da alrm ara ara die düşndm sen blrsn yne de sabit tutarım taşımam yatagı da ayarlarım dıosan al ...

özelliklerinde sallanır yatak yazıyo canım baksana sende bi. ben pek anlamıyorum bu online alışverişten falan

sallanıo sanrm cnm evt ama ayak plastkleri de yokmş o resmdekler mi yok acaba ee oyle çizmesn yeri gerçi altına bşey konulur ayaklarnn da sünger falan ....

sen şu linki göndersene bana canım ben bulamadım 120 lira mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…