Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi gecelerr
sadece ferda var galiba:26: birde hayalet üyee
2 saat önce serdiğim çamaşırlarımı kupkuru topladımyağmur yağdım yağıcam dio ama süper bir rüzgar var rüzgar kuruttu çamaşırları

eminem camasir olayi cok uyuz ya ne guzel kurumus hemencecik.

ya bende hem canim cok agir seyler yemek istemiyor. az once kendimi kaybettim yedim biseler hala yemek istiyorum doymadim sanki ya napcam ben

eminem camasir olayi cok uyuz ya ne guzel kurumus hemencecik.

ya bende hem canim cok agir seyler yemek istemiyor. az once kendimi kaybettim yedim biseler hala yemek istiyorum doymadim sanki ya napcam ben

evet canım ya valla kışın çamaşırları yıkamak ayrı kurutmak ayrı bir dertama çok kolay oldu benimki güneşte sersem bile bukadar kolay kurumuyo çok kolay oldu
sen gebesin ye canım ne canın istiyosa ye :125: az önce eşimde bana yemem için çok ısrar etti ama yenilmedimakşam çok fazla yedim onu bile sindiremedim henüz

Son düzenleme:
arabamız kuruldu koydk salonumuza
maşallah hiç bi kusuru yok çok da kaliteli geldi bana kumaşı dikişleri falan
gayet haff tekerleklerinin manevrası da çok ii duruo sürüşü çok rahat
sadece kociş biraz inceleye inceleye kurdu biraz zorlandı anakucagı falan takıp çıkarmakla biraz zor gibi dıo ama bence alşıcaz dedm videodaki adam takır takır yapıo biz de yaparız
bu arada özelcan bebe benden tam not aldı kısa zamanda yolladılar hiç bi problem de yok ürünler de hem de uygun ürünleri mesela dger sitelerde 80 tl olan tavan lambasını 50 tlye aldm o da çok cici onu sonra kurcak kociş

güle güle iyi günlerde kullansın ececik arabasını duygum

gece gece kafama taktım,yahu bu ferda ve elis alınmamışlardır inşallah lafıma..
hani çocuğumun adını güneybatı koyucam dedim ya :2:
yemin ederim çok üzülürüm yanlış anlaşıldıysam..
ben komiklik yapmak istedimdi sadece..

pizza ağacı çıkacak içimizden gamze ya nolacaz biz böyle bende 2 günde bir pizza yapıyorum,çok kolay geliyor..
afiyet olsun

canım yağmur felaket çıkamadım evden abur cubur almaya sofrada rüzgara yedirirken doyuyorum hemen acıkıyorum bende gece mece demedim attım ocağa 7:30da kocam gelecek sabah hem kahvaltıdada yeriz ben 2 dilim indirdim mideye

eline sağlık gamzuşum
bende az önce irmik helvası yedimmm
pargalının helvasıydı

eline sağlık gamzuşum
bende az önce irmik helvası yedimmm
pargalının helvasıydı

kınasındanda dağıttıydı kazen ben senin içinde almıştım hemen vereyim pargalı kirpiği, ibrahim gözü,maktul gerdanı modellerinden birini yapalım hemen

doğu

kuzey

çınar

doğa

inci

rüzgar

deniz

topikçene anormallik var bizde isimlere bak hele

ve meg uyumaya gider
yarın görüşürüz

gunun ilk gunaydini benden olsun

meg cok alemsin be nesine alincaz deli

duygu gule gule kullanin
merak etmeyin kisa surede alisiliyo takip cikarma isine
ozelcan da cok iyidir biz cogu seyi onun magazasindan aldik

günaydınnnnn uyumuyo uyumuyo ama sinirlenmiyorum artık sabaha kadar oynaştık oğlumla

veeeeeee

babaaaa diyerek babasının avcuna kafasını koydu babası uyandı öpüştüler uyudu sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…