Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ozim canim arkadasim
habrini okudum oyle mutlu oldum ki anlatamam
ama ben biliyordum zaten yavrunun seni birakmayacqgini
dis gebelik fakan kurma kafanda
degerin cok guzel yukselmis
rabbim sana bagislasin yuzunuz hep hulsun insallah

oflu sana gelince madem surekli sallayacaksin otomatik sallanan besik alsana
biz ondan kullandik bikac ay
otomatik sallanan besik diye arat gittigieiyorda cikiyor zaten onlar da 150tl civari
icinin yatagi falan da var
prize takiyosun calistiriyosun hiz ayari var 3 kademe muzik falan da var
sallanmayi seviyosa rahat edersin onla bence

Napıyosunuz kızlar

bu oğlum şirinliği babasına eziyeti bana yapıyo yav

kocam pcyle aşk yaşıyo bende cepten giriyorum yine

biz de eşimle ağustostan beri bebek için çok uğraşıyoruz.sanırım kafamız rahat olmadıgı için ben gebe kalamıyorum.yumurtlama dönemi
dahil tüm şanslı günleri denedik.olmuyo...cok mutsuzm.bu ay için o kadar heyecanlıydım ki .evet bu ay hamileyim diyordum.fakat yine adet belirtilerim başladı.adetime bir hafta var.yine ağlama nöbetlerim.çok yemek yeme isteğim.göğüslerde hassasiyet başladı.allah bebek bekleyen herkesin gönlüne göre versin.umarım en kısa zamanda bebeklerimizi kucagımıza alırız...

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım yaklaşık 2 hafta önce dış gebelik ameliyatı geçirdim laproskopi ile şuan 3 aylık korunma sürecindeyim, bende bebişime kavuşmak istiyorum hayırlı zamanlarda dualarınızı bekliyorum..

hastaneye kaldırılan arkadaşımızada acil şifalar diliyorum rabbim onu çocuklarına bağışlasın...

Selam kızlar ozim çok sevindim artık aklına kötü şeyler getirme her şey güzel olacak inşallah canım.

hayırlı olsun bitanem
hiçbir şeycik olmayacak
teyzeleri bekliyor onu

anaağğğmmm, bi tek ben varım
kızlar doğum sonrası ilk reglimi gördüm bugün
alışmışım aylardır temiz gezmeye, bir tuhaf geldi şimdi:120::120::120:
ben yakınırken kocam ne dese beğenirsiniz:
istersen bi on beş ay daha seni bu durumdan kurtarabilirim

Ozimmm çok şükür bence değerlerin çok normall yavrun sıkı sıkı tutunacak Allahın izniyle maşallah onaa Çok sevindimm değerlerine Hadi bakalım darısı keseyi görmeye pıt pıtlarını duymaya inşallah
Azracım çok üzüldüm bu duruma inşallah iyileşir inşallah hiç bişeyi kalmazda yavrularına kavuşur yüce Rabbim şafi adıyla şifalar versin inşallahhh...

bende gidiyorum şimdi eşim evdeydi doğal olarak ev savaş alanına dönmüş durumda ev iş güç çookk işim var çookkkk

Günaydın

Dün acayip yoğun bir gündü,neyse ki bugün ense yapabileceğiz

Ozim canım çok sevindimmm
Ben haberi ilk verdiğinde seni gibe listesine almıştım zaten

slm kızlar kimse yok ama hava çok güzel sanırım herkes dışarı attı kendini bebekleriyle
bizde koca hasta olduğu için evde pinekliyoruzzzzz

selam kızlar kimsecikler yok dün geceden beri hastanedeyiz doğa hanımın gaz sancısından mahvoldu yavrum yine kan aldılar enfeksiyonumu yeniledi diye bakıldı ne beni emiyo nede mama alıyo yine çok kusuyo artık delirmek üzereyim

geçmiş olsun canım çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…