kızlar biz geldik şükürller oldun rabbime çarsamba 45 olan degerim bugun 163 olmus hamd olsun doktorla gorustum cok guzel ama genede ben gormek istıyorum dedı allah korusun dıs gebelık rıskı olmasın deger cok dusuk basladık dedı olmıycak ıns rabbımın ıznıyle ıns guzel haberler verır pazartesıde dualarınız cok onemlı buzım için allah razı olsun hepınızden ıykı varsınız benım nazlı kuzum yavas yavas yapısıyo inş bana
Ozimmm çok şükür bence değerlerin çok normall yavrun sıkı sıkı tutunacak Allahın izniyle maşallah onaakızlar biz geldik şükürller oldun rabbime çarsamba 45 olan degerim bugun 163 olmus hamd olsun doktorla gorustum cok guzel ama genede ben gormek istıyorum dedı allah korusun dıs gebelık rıskı olmasın deger cok dusuk basladık dedı olmıycak ıns rabbımın ıznıyle ıns guzel haberler verır pazartesıde dualarınız cok onemlı buzım için allah razı olsun hepınızden ıykı varsınız benım nazlı kuzum yavas yavas yapısıyo inş bana
Azracım çok üzüldüm bu duruma inşallah iyileşir inşallah hiç bişeyi kalmazda yavrularına kavuşur yüce Rabbim şafi adıyla şifalar versin inşallahhh...Kizlar
Eski is yerimden bir arkadas vardi anaokulunda kizi vardi
Hamileydi kadin sezeryanla dogum etti bir hafta sonraa fenalasmis komalik olmus kadin suanda koma da
Sezeryan sirasinda yanlis yerine mudahale etmisler bobreginde tas varmis nasil olmus anlasilmamis
3 yasinda ve bir haftalik kizi var durumu agirmis
Dualarinizi eksik etmeyin allah cocuklarina bagislasin insallah
selam kızlar kimsecikler yok dün geceden beri hastanedeyiz doğa hanımın gaz sancısından mahvoldu yavrum yine kan aldılar enfeksiyonumu yeniledi diye bakıldı ne beni emiyo nede mama alıyo yine çok kusuyo artık delirmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?