Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Oğlum uyudu, şimdi gidip en sevdiğim yemeklerden birini yapacam kıymalı pırasa allam akşam olsun

günaydın:2::2:
similidende anlaşıldığı gibi çok fena grip oldum :2:yatakta omam gerekirken işteyim
dün pikniğe gittik grip felan hiçbişey yoktu:26:kızımla bol bol koştuk akşam eve gelince biden başladı bütün kemiklerim sızladı yatmaıyorumda
neyse kocam sağolsun gece bri yarısına kadar uyumadı bekledi başımda her saat başı uynıyorum hatta yarım ssatte bir saat 3.30 gibi kızımın ağlama sesine kalktım yawrum onunda boğazı kulağı ağrıdı kalkıp acile gittik gece bir yarısı :2:kızımaantibiyotik yazdı banada öyle ama birde iğne yedim off hala yeri acıyoneyse işte 2-3 saatlik uykuyla geldim işe kızım canım benim akşam nasıl üzülüyo anne seni ben koşturdum benim yüzümden hastalandın die söylendi durdu
sonra kendide hasta oldu

gecmiş olsun kuzu ya. oglene kadar calısta kotuyum dıye geç eve dinlen be kuzu izin vermezmı kalleş patronun. kıyamam ya kız cocugu işte daha bi ince düşünceli oluyolar yerim ben onu.
hava esintilimiydi kuzu cıkmasaydınız piknige eyiydi. ilaçlarını ıhmal etme bol bol lımon prtakal yi gülüm.

geçmiş olsun emoş çok üzüldüm:26::26:

sağol melisam evde olsam iyi olcaktı sabah arayıp izin alayım dedim sonra vazgeçtim izin istesem gönlü olmaya olmaya verir izni ama arkamdan konuşmasın die istemdimde
neyse bugünü böyle geçiricez mecmur
geçmiş olsun emoş çok üzüldüm:26::26:

gamzemmm canım çok sağol
ya sen neden kendi çorbana oy vermedinkikendine oyverebiliyomuşsun :26:

gecmiş olsun cnm
kendıne ıyı bak dinlen iyileş kızının eşinin sana ihtiyacı var
evin annesi hastalanınca sistem duruyo

gecmiş olsun cnm
kendıne ıyı bak dinlen iyileş kızının eşinin sana ihtiyacı var
evin annesi hastalanınca sistem duruyo

aynen eşimde öyle diyo ya sen hasta olma ben olayım diyo ( ALLAH KORUSUN) senin yüzün gülmeyince ev buz gibi oluyo diyo canımm benimm
hele kızımı bir görsen gelip ateşimi kontrol ediyo ölçüyo felan sonra hemen babasına rapor veriyo baba annemin ateşi 37.5 yani baba doktor kızım hemşire oldu ALLAH ONLARI BAŞIMDAN EKSİK ETMESİN 2 SİDE AŞKIM BENİ AŞKIMM

Eminem çok geçmiş olsun okurken kemiklerime kadar sızladı valla 1-2 saat erken kaçsan ne güzel olur

Eminem çok geçmiş olsun okurken kemiklerime kadar sızladı valla 1-2 saat erken kaçsan ne güzel olur

Canım elisimmmmALLAH razı olsun canım benim çok sağol
erken kaçsam iyi olur ama biraz zor aslında sabah telefon açıp gelemiyorum deseydim daha iyi olucaktı işlerde durgun zaten ama şimdi gidemiyorumda:2:

geçmiş olsun emoşum ıhlamur falan iç bari işteyken,boğazın yumuşar..

Merhaba kızçeler
eminem gecmis olsun
annemler gittiler
bizdikla başbasa kaldık
kizlar pisigimiz var
bacak ve popo kıvrımında
desitin zeytinyağı ise yaramadı
hametan aldım umarım ise yarar
anacim rahat yüzü göremedi çocum

slm herkese eminem geçmiş olsun kuzum boş boş c vitamini almaya bak limon sık iç vallaha hemen geçiriyo bak:26:

geçmiş olsun emoşum ıhlamur falan iç bari işteyken,boğazın yumuşar..
içiyorum megim çok sağoll
sağol huzurummm
slm herkese eminem geçmiş olsun kuzum boş boş c vitamini almaya bak limon sık iç vallaha hemen geçiriyo bak:26:

elifimm canım çok sağol akşam yaptım içtim 1 aspirin bir limon sıcak su bunları karıştırıp içtim

içiyorum megim çok sağoll

sağol huzurummm

elifimm canım çok sağol akşam yaptım içtim 1 aspirin bir limon sıcak su bunları karıştırıp içtim

olsun eminem sen yine iç bendede kaçkere başlangıcı oldu ilaç alamdığımdan limonla atlattım kesip atıyo kuzum

bak bak kendine oy vermiş demesinler diye vermedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…