Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin prensesine:26::26:

Rumuzcum çook geçmiş olsun canım benim...Allah şifa versin kuzucuğunaa..

Çok geçmiş olsun canım çabuk atlatır inşallah

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin prensesine:26::26:

geçmiş olsun canım çok üzüldüm

Rumuzcum çook geçmiş olsun canım benim...Allah şifa versin kuzucuğunaa..

Çok geçmiş olsun canım çabuk atlatır inşallah

teşekkürler kızlar ne yapacagımı şaşırdım ne yapsamda su gaz sancısını bitirsem bilmiyorum 2 günde zayıfladı çocuk dün poposuna hortum gibi bişi soktular öyle cıkardılar gazını hergün hergünde onu yaptıramam ya çaresizlik bu olsa gerek elimden hiç bişi gelmiyo ne emiyo ne mama alıyo ne emzik alıyo

Selammmmmm kızlarr
biz hala istanbuldayız annemleri arkadaşlarımı cok özlemisim günler cok çabuk ve yorucu geçiyor salı yola cıkıcaz anca çarsambaya rahat rahat yazarım

ama simdi merak ediyorum yeni haberler varmı?mesela gülbebek ve peri adet oldumu
ozim den haberler nasıl?doguran varmı?

Birde beni özlediniz mi?:)

Ya bişi sorucam size. Benim göbek deliğimin etrafında çok şiddetli vurur gibi atma var. Çok rahatsız edici. Böyle bişey yaşayan varmı aranızda neden olabilir. Çözemedim. Bide ben hala Adet olmadım :S Yinemi sorun var acaba :S ÇArşambayı bekliyorum izin günüm doktora çıkıcam artık. Adet sancım vardı ama oda kesildi. Ara sıra vuruyo sadece sancı.

kızlar jetglmn kotası bu gece btcek buyuk ihtmal 26snda doncem tkrar aranza bi yerlerde fırsat bulrsm girerm yne grmezsem mrk etmeyn tmm mı
ozim inşşşşşş deger katlanacakkkk yarınn da bu hafta da kese goruncek inşşşşşşşş
perimm ve gülümmm gelmesnnn o kırmızılarrrrrrrr
rumuzcum geçmiş olsn çokk bu son sıkntınız olsn inşşşşşşşşşş
hilalim ozledkk seniii ben de geri doneym de akşamları sohbet edelm heppberaberr yneee
optmmmmmm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın hanımlar, gamze o çorbadan istiyom ben sirkeli sarımsaklı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…