megimmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın kuzum dün pizza yaptımda resim çektim eşime diyorum megimle yarış yapıcam malum seni yılın pizzacısı seçtik dedim bende notuma alabilecekmiyim sence nasıl olmuş canımEki Görüntüle 612055 Eki Görüntüle 612054 Eki Görüntüle 612053 Eki Görüntüle 612052
çok leziz görünüyor,ellerine sağlık elifcim
sağolsın megim dedim birde snein onayından geçeyim
estafirullah
selam kızlar herkez nasıl bakalımdoğa bebeğe çook geçmiş olsun emoşum sana ve kızınada tabiii gamzeemm kuzum onca işin arasında bide yarışmalara falan katıldın ya süpersin sen yaaa ozimm nerdeki umarım herşey yolundadır dün gece bebişleri anneme sattık sabaha kadarkocişle film izledik tatlı yaptık daha farklı şeylerde planlıyordsuk ama benim öküzz kocişim doğasına karşı koyamadı ve uyudu ferda o sallanan beşik güzelmişte acaba diyorum bebeğe elektrik yüklemezmi:26:
öyle ama megim şimdi doğruya doğru yani nasılsın megim gazmem nerelerde acep:26:
bak canım sıkkındı vallahi yüksek sesle güldüm şurasını okuyunca;
''sabaha kadarkocişle film izledik tatlı yaptık daha farklı şeylerde planlıyordsuk amabenim öküzz kocişim doğasına karşı koyamadı ve uyudu
gamze çorbasının başındadır elif
yarışma var ya
selam kızlar herkez nasıl bakalımdoğa bebeğe çook geçmiş olsun emoşum sana ve kızınada tabiii gamzeemm kuzum onca işin arasında bide yarışmalara falan katıldın ya süpersin sen yaaa ozimm nerdeki umarım herşey yolundadır dün gece bebişleri anneme sattık sabaha kadarkocişle film izledik tatlı yaptık daha farklı şeylerde planlıyordsuk ama benim öküzz kocişim doğasına karşı koyamadı ve uyudu ferda o sallanan beşik güzelmişte acaba diyorum bebeğe elektrik yüklemezmi:26:
walla gerçek bu anacım benim kocişim öküz değil süzme öküüüz mubarekseni güldürdüysem ne mutlu bana balımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?