aynen sallanmadan uyumuyo benimkide..
afedersiniz çişe gidemiyorum
yazdıktan sonra düştü jetonn
ben gece kızımı hasat halimle gel seni ayağımda sallıyım dedim kulağı ağrıyodu ya kıyamadım yavruma 7 yaşını dolduracak nerdeyse ama o benim hala bebeğim
ne güzel bende çok seviyorum kedileri ama ecde besleyecek yürek yok bende alıpta sonrasında günahına girmek istemiyorum :26:
amin canım rabbim yawrularımızla sevdiklerimizle sınamasın bizi annelik çokk güzel bir okadarda endişe verici bir duygu rabbim herkese hayırlısıyla tatırsın bu güzel duyguyu inşallahgeçmiş olsun cnm ne olsun melek onlar büyüsede yavrular :)))) evlendik gene annemizini kuzusuyuz .rabbim onların tırnaklarını taşa değdirmesin:)) kaynanam hep öyle der güzelbir lafi varmış:))bende şimdi oğluma diyorum.
selam evribadi
bu aralar pek issiz topik yahuuuuuu
aktarda mı satılıyor bu papatya suyu ?
denerimm..
çok emiyo ve düzensiz emiyo evet..
normal olmasına sevindim endişlenmiştim bir an için
amin canım rabbim yawrularımızla sevdiklerimizle sınamasın bizi annelik çokk güzel bir okadarda endişe verici bir duygu rabbim herkese hayırlısıyla tatırsın bu güzel duyguyu inşallah
hoşgeldin ztarımm
sahi senin adın neydi adınla hitap etsek:26:
mesala moon un adınıda bilmiyorum ama ona ben kedicik diyorum seninkini bulamadım
amin canım rabbim yawrularımızla sevdiklerimizle sınamasın bizi annelik çokk güzel bir okadarda endişe verici bir duygu rabbim herkese hayırlısıyla tatırsın bu güzel duyguyu inşallah
hoşgeldin ztarımm
sahi senin adın neydi adınla hitap etsek:26:
mesala moon un adınıda bilmiyorum ama ona ben kedicik diyorum seninkini bulamadım
aminnnnnnnnnnnnnn benimkide aslı ama sen bana kedicik de odaha güzel oluyor:)))
hoşgeldin ztarcım nasısınız??????
azracım sesin çıkmıyor neyapıyorsun.
:)) valla ben bayılıyorum hep besledim, evde bir ara kuş balık kedi vardı balıklar gitti şimdi kedi kuş var mutlaka beslemeli diye düşünüyorum birde çok seviyorum stres attyoz onla . yok zaten öyle bakamama gibi endişen varsa hiç alma cnm sonrası daha kötü oluyor .:çünkü aynı insan gibi onlarda alışıyor şimdi pisim beni annesi sanıyor ya ona eski zamanı ayıramıyorum diye suçluluk bile hissetiğim oluyor .
gecelerin adamı teyzesi halen devam ediyor bende kabullendim zaten stres yapmıyorumbencede ztar daha kolay
cok sukur iyiyiz ya napalim pisicim gunleri dolsun diye bekliyoruz..
sen naptin duzene girdiniz mi yoksa oglun hala kafasina gore mi uyuyor
hosbulduk eminem
adim zeynep daha once soylemistim slinda ama topikin yogun gunleriydi arada kaynamis olabilir
hosbulduk eminem
adim zeynep daha once soylemistim slinda ama topikin yogun gunleriydi arada kaynamis olabilir
yok yavrum evde sallama papatya çayı varya onun üstüne içme suyu kaynat demini alınca birkısmını içi bir kısmını sakla soğuyunca pamukla sür hem yüzünede sür güzel oluyor:))))) cilde faydası var .bende öyleydimde araştırdım dr sordum yeşil kaka tabi sümüksü olmayacak normal kıvamda yeşil olunca çok emdiği için düzensiz emdiği için olur dedi.
dikkat et ozaman yanlız kalma kuş ile:)benimde bekarken kedim vardı sevgisi nasıl birşeydir bilirim ama şimdi evde beslesem sorun yaşarım gibi geliyo temizliği vs alıştırana kadar benim sabrım tükenir
evde kuşum ve balıklarım var çokta seviyorum hele kuşum çok fena bişey benden başka kimseye gitmiyo dönüp dolaşıp gelip başıma konuyosesimi duyunca birde hapşurduğum zaman basıyo feryadı ötmeye başlıyo he birde sabah kalktığımı görünce eşim dio sen bununla çok yalnız kalmamya bak diyo niyeti pek yi değil diyo
anladım canım sağollllllllll
birde lohusayken saç kesilir mi::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?