Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsun cnm ne olsun melek onlar büyüsede yavrular :)))) evlendik gene annemizini kuzusuyuz .rabbim onların tırnaklarını taşa değdirmesin:)) kaynanam hep öyle der güzelbir lafi varmış:))bende şimdi oğluma diyorum.

ne güzel bende çok seviyorum kedileri ama ecde besleyecek yürek yok bende alıpta sonrasında günahına girmek istemiyorum :26:

:)) valla ben bayılıyorum hep besledim, evde bir ara kuş balık kedi vardı balıklar gitti şimdi kedi kuş var mutlaka beslemeli diye düşünüyorum birde çok seviyorum stres attyoz onla . yok zaten öyle bakamama gibi endişen varsa hiç alma cnm sonrası daha kötü oluyor .:çünkü aynı insan gibi onlarda alışıyor şimdi pisim beni annesi sanıyor ya ona eski zamanı ayıramıyorum diye suçluluk bile hissetiğim oluyor .

amin canım rabbim yawrularımızla sevdiklerimizle sınamasın bizi annelik çokk güzel bir okadarda endişe verici bir duygu rabbim herkese hayırlısıyla tatırsın bu güzel duyguyu inşallah
selam evribadi

bu aralar pek issiz topik yahuuuuuu

hoşgeldin ztarımm
sahi senin adın neydi adınla hitap etsek:26:
mesala moon un adınıda bilmiyorum ama ona ben kedicik diyorum seninkini bulamadım

aktarda mı satılıyor bu papatya suyu ?
denerimm..
çok emiyo ve düzensiz emiyo evet..
normal olmasına sevindim endişlenmiştim bir an için

yok yavrum evde sallama papatya çayı varya onun üstüne içme suyu kaynat demini alınca birkısmını içi bir kısmını sakla soğuyunca pamukla sür hem yüzünede sür güzel oluyor:))))) cilde faydası var .bende öyleydimde araştırdım dr sordum yeşil kaka tabi sümüksü olmayacak normal kıvamda yeşil olunca çok emdiği için düzensiz emdiği için olur dedi.

hosbulduk eminem

adim zeynep daha once soylemistim slinda ama topikin yogun gunleriydi arada kaynamis olabilir

aminnnnnnnnnnnnnn benimkide aslı ama sen bana kedicik de odaha güzel oluyor:)))

hoşgeldin ztarcım nasısınız??????

azracım sesin çıkmıyor neyapıyorsun.

aminnnnnnnnnnnnnn benimkide aslı ama sen bana kedicik de odaha güzel oluyor:)))

hoşgeldin ztarcım nasısınız??????

azracım sesin çıkmıyor neyapıyorsun.

bencede ztar daha kolay

cok sukur iyiyiz ya napalim pisicim gunleri dolsun diye bekliyoruz..

sen naptin duzene girdiniz mi yoksa oglun hala kafasina gore mi uyuyor

benimde bekarken kedim vardı sevgisi nasıl birşeydir bilirim ama şimdi evde beslesem sorun yaşarım gibi geliyo temizliği vs alıştırana kadar benim sabrım tükenir
evde kuşum ve balıklarım var çokta seviyorum hele kuşum çok fena bişey benden başka kimseye gitmiyo dönüp dolaşıp gelip başıma konuyo sesimi duyunca birde hapşurduğum zaman basıyo feryadı ötmeye başlıyohe birde sabah kalktığımı görünce eşim dio sen bununla çok yalnız kalmamya bak diyo niyeti pek yi değil diyo

bencede ztar daha kolay

cok sukur iyiyiz ya napalim pisicim gunleri dolsun diye bekliyoruz..

sen naptin duzene girdiniz mi yoksa oglun hala kafasina gore mi uyuyor
gecelerin adamı teyzesi halen devam ediyor bende kabullendim zaten stres yapmıyorum çünkü o bildiğini yapıyo

anladım canım sağollllllllll

birde lohusayken saç kesilir mi::26:

[video=facebook;494462647262815]http://www.facebook.com/photo.php?v=494462647262815&set=vb.116401258407612&type=2&theater[/video]

babaya ilk bakış ve ilk tepki

Sabahtan berii dosyalar içinde boğuluyorummmmm..Dahada bir sürüüü bitirmem gereken dosyalar var dersler var ev işi var misafir gelcek birazdan puffffffffff varda var anlayacağınız öpüldünüz çok

dikkat et ozaman yanlız kalma kuş ile:)
anladım canım sağollllllllll

birde lohusayken saç kesilir mi::26:

ben gebeykende kestim lohusayken fırsatım olmadı hurafe boşver kestir cnm rahatlarsın.

yorgunum bitkinim sabahtan beri f5 e basıp basıp okuyorm yazacak mecalım yoktu
ruhum daraldı ya evde sıkıntı basıyo bana artık yaz gelsiiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…