hepinize teşekkür ediyorum kızlar. dayım 65 yaşını geçti şizofren zaten bayağıdır çekiyo en ileri safhasında zaten şizofrenin. kanserde kurtulma şansıda pek yok açıkçası. rabbim gecinde versin ama çektirmeden versin diye dua ediyorum ben
geçmiş olsun canım allah şifa versinnnkızlar moralim çok bozuk dayıma akciğer kanseri teşhisi konmuş. hastane yapacak birşeyimiz yok üniversite hastanesine sevk demiş. izmire gelsinler istiyorum ama dayım kendini zatürre sanıyomuş aydında yatacam diyomuş
kızlar biz geldikk degerimiz 477 olmuş cok şükür doktor guzel dedı herhangı bi dıs gebelık bulgusu goremedı cok şükür inş cuma keseyı gormeye cagırdı olucak allhın izniyle ve sizin dualarınızla ıyıkı varsınız
Gecmis olsun canimhepinize teşekkür ediyorum kızlar. dayım 65 yaşını geçti şizofren zaten bayağıdır çekiyo en ileri safhasında zaten şizofrenin. kanserde kurtulma şansıda pek yok açıkçası. rabbim gecinde versin ama çektirmeden versin diye dua ediyorum ben
Maasallah canımkızlar biz geldikk degerimiz 477 olmuş cok şükür doktor guzel dedı herhangı bi dıs gebelık bulgusu goremedı cok şükür inş cuma keseyı gormeye cagırdı olucak allhın izniyle ve sizin dualarınızla ıyıkı varsınız
kızlar biz geldikk degerimiz 477 olmuş cok şükür doktor guzel dedı herhangı bi dıs gebelık bulgusu goremedı cok şükür inş cuma keseyı gormeye cagırdı olucak allhın izniyle ve sizin dualarınızla ıyıkı varsınız
Ozim degerin guzel yukselmis canim
Allahim tamamina erdirsin insallah.
selam herkese
esli nooldu canim ya neyin var
gecmis olsun
gamze size de gecmis olsun rabbim sifa versin vermicekse de dedigin gibi cektirmesin insallah
ve ozim coook sevindim belliydi zaten saglikli oldugu
kucagina almayi da nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?