kızlar moralim çok bozuk dayıma akciğer kanseri teşhisi konmuş. hastane yapacak birşeyimiz yok üniversite hastanesine sevk demiş. izmire gelsinler istiyorum ama dayım kendini zatürre sanıyomuş aydında yatacam diyomuş
Kizlar iyi aksamlar
Ben biraz tatsizim o yuzden uzak olamaya calisiyorum cogu zaman okuyorum ama yazicak derman bulamiyorum hayat biraz uzerime uzerime geliyor
Sizlerin iyi oldugunu bilmek beni cok mutlu ediyor
Hepinizin ayri ayri cok ozel yeri var bende benim sirdasim ve arkadaslarimsubjz sakin biraktim sanmayin
Suan Ozimden guzel haberi almak icin geldim henuz yazmamis sanirim insallah mutluluktandir insallah guzel gonlunun karsiligini almistir
Ztar canim dogumuna ne kadar az kalmis dayanamayip erken testten pozitifi aldigin gunu hatirliyorum
Aslinda zaman ne kadar cabuk geciyor
Hepimizin en kisa zamanda hayallerine kavusmasi dilegiyle opuyorum hepinizi
Hadi Ozim guzel haberler getir bize
çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerimkızlar moralim çok bozuk dayıma akciğer kanseri teşhisi konmuş. hastane yapacak birşeyimiz yok üniversite hastanesine sevk demiş. izmire gelsinler istiyorum ama dayım kendini zatürre sanıyomuş aydında yatacam diyomuş
kızlar moralim çok bozuk dayıma akciğer kanseri teşhisi konmuş. hastane yapacak birşeyimiz yok üniversite hastanesine sevk demiş. izmire gelsinler istiyorum ama dayım kendini zatürre sanıyomuş aydında yatacam diyomuş
canım tekrar takrar gözün aydın
ALLAH tamamına erdirsin inşallah
Kizlar iyi aksamlar
Ben biraz tatsizim o yuzden uzak olamaya calisiyorum cogu zaman okuyorum ama yazicak derman bulamiyorum hayat biraz uzerime uzerime geliyor
Sizlerin iyi oldugunu bilmek beni cok mutlu ediyor
Hepinizin ayri ayri cok ozel yeri var bende benim sirdasim ve arkadaslarimsubjz sakin biraktim sanmayin
Suan Ozimden guzel haberi almak icin geldim henuz yazmamis sanirim insallah mutluluktandir insallah guzel gonlunun karsiligini almistir
Ztar canim dogumuna ne kadar az kalmis dayanamayip erken testten pozitifi aldigin gunu hatirliyorum
Aslinda zaman ne kadar cabuk geciyor
Hepimizin en kisa zamanda hayallerine kavusmasi dilegiyle opuyorum hepinizi
Hadi Ozim guzel haberler getir bize
kızlar biz geldikk degerimiz 477 olmuş cok şükür doktor guzel dedı herhangı bi dıs gebelık bulgusu goremedı cok şükür inş cuma keseyı gormeye cagırdı olucak allhın izniyle ve sizin dualarınızla ıyıkı varsınız
Canım çoook geçmiş olsun Yüce Rabbim şifalar versin inşallah...kızlar moralim çok bozuk dayıma akciğer kanseri teşhisi konmuş. hastane yapacak birşeyimiz yok üniversite hastanesine sevk demiş. izmire gelsinler istiyorum ama dayım kendini zatürre sanıyomuş aydında yatacam diyomuş
Allah acil şifalar versin cnm çok üzüldümkızlar moralim çok bozuk dayıma akciğer kanseri teşhisi konmuş. hastane yapacak birşeyimiz yok üniversite hastanesine sevk demiş. izmire gelsinler istiyorum ama dayım kendini zatürre sanıyomuş aydında yatacam diyomuş
kızlar biz geldikk degerimiz 477 olmuş cok şükür doktor guzel dedı herhangı bi dıs gebelık bulgusu goremedı cok şükür inş cuma keseyı gormeye cagırdı olucak allhın izniyle ve sizin dualarınızla ıyıkı varsınız
Allah acil şifalar versin cnm çok üzüldüm
tekrar tebrik ederim ozim..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Canım çoook geçmiş olsun Yüce Rabbim şifalar versin inşallah...
Aminkızlar inş hala ınanamıyorum eşim de diyoki bugun şimdi sevinelim mi bekliyelimmi ikimizinde korkusu var ama caktırmıyoruz allahım korkularımızdan emin eylesın ona emanet ılk mutluluk yarım kalınca buda bole karamsar baslayınca kımseye sölemedik inş hayır haberlerını alırız doğana kadar allah hepinizden razı olsun gulbebıgım aysunum sıra sızde en hayırlı şekilde ıns. Hilal prenses yagmur hepınız arkamdan gelıyosunuz inş allahın izniyle
Ozimmm değerin çook güzel çook şükürrrrrrrrrrrrrrrrr
sabahtan beri sokaklarda surtuyorum suraya bak sadece 1 sayfa ilerlemis
canim iste biz onumuzde bizi nelerin bekledigini bilmeden sabirsizlaniyoruz.. istedigini hemen almak isteyen cocuk gibi ayaklarimizi inatla yere vurup bekliyoruz. aslinda dedigin gibi zaman ne kadar da hizli geciyor. bende anliyorum seni. ne diyeyim canim hepimiz icin hakkimizda hayirlisi. bak ben bile inanamiyorum ne kadar az zamanim kalmis insaallah. Rabbim hayirla saglikla kavustursun da insaallah..
zaman insaallah hepimize iyilikler getirir canim perim
gecmis olsun gamze..
hastaligini bilmemedi onun icin daha iyi emin olun benim dedeme de hic soylemediler baska rahatsizligi var saniyordu. bu guc veriyor onlara. Rabbim aci gostermesin ne diyelim.
yahu hepimiz dr gibi olmusuz
biz sana demedik mi kiz
Allah'in izniyle cuma gunu pitircigin kesesini de gorursunuz.. hep daha daha guzel haberlerini bekliyoruz canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?