Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam herkese
esli nooldu canim ya neyin var
gecmis olsun
gamze size de gecmis olsun rabbim sifa versin vermicekse de dedigin gibi cektirmesin insallah
ve ozim coook sevindim belliydi zaten saglikli oldugu
kucagina almayi da nasip etsin rabbim

selam kızlar yorgunlukdan ölücem heralde daha dayanacak gücüm kalmadı doğanın bitmek bilmeyen gaz sancısından bıktım artık kollarımı kaldıramıyorum yarında yegenimin ilk dogum günü neler hazırlasak acep diger ablamda yarın elazıga komple gidiyo hamişliğinde yanında olamıcam eniştem olacak uyuz göndermez

Tesekkur ederım kızlar guzel dıleklerınız ıcın bırda bı kadın dogumcuya ılaclarımı yazdırmaya gıttım degerın dusuk bence yukselmiş ama saglıklı bı gebelıkmi soru işaretı dedi moralim bozuldu uff rabbım ol derse olucak ıns ben ona sıgındım ıns sua edın cuma saglıklı kese gozuksun opuyorum hepınızı

Aslm hosgeldin cnm
Kac aylik oldu rumuzum kizin
Allah kavustursun cnm insallah.
Kek borek kisir sarma
Makarnali yogurt salatasi havucla karisik aslinds olabilir cnm

Cnm sen herkesin dedigine bakma olumlu dusun bosver

Sigara icmiyorum kizlar iki gündür paketi bitirdim ve daha da almadim hamileyken nasil icmediysem simdide icmeyecegim

takma kafana sen rabbim nasip ettikden sonra hayırlısı neyse o olsun canım cuma günü keseyide görüp hayırlı haberlerle gelicen inşallah

Aslm hosgeldin cnm
Kac aylik oldu rumuzum kizin
Allah kavustursun cnm insallah.
Kek borek kisir sarma
Makarnali yogurt salatasi havucla karisik aslinds olabilir cnm

hoşbulduk azracım nasılsın doğa 3 aylık oldu bana göre 4.ayından gün aldı doktora göre 3 aylık hergece acile gidiyorum karnı davul gbi oluyo yazdıklarını liste yapım zilli durursa ben yaparım yoksa ablama sölim o yapsın

olumsuz düşünme cnm oyle böyle büyüyecekler
baska saglık sorunu olmasın da bosver gazı olsun canısağolsun
Allah caresiz dert vermesin

Iyiyim cnm saolasin kizla ugrasiyorum gunduz uykusu yapmiyor cok deli ediyor
Off cnm benim birde o yavrucagi dusun rumuzum neler hissediyordur yavrucak
Olmassa milfoy hamurundan yapiver cnm borekleri ya da hazir yufkadan yapiver

Cnm ben cekirdek yiyorum aklima geldikce ama emzirmeyi kesince ben baslarim yine bunu adim gibi biliyorum

bende sakız çiğniyorum tek göğsümü emiyo hep içmicem daha diyorum elim ayagım titriyo

olumsuz düşünme cnm oyle böyle büyüyecekler
baska saglık sorunu olmasın da bosver gazı olsun canısağolsun
Allah caresiz dert vermesin

gazı hiç bitimiyo birde reflüsü var emdiğini hep geri çıkarıyo iki gram alıyo onuda geri veriyo şimdi mamada almıyo emmiyoda gazdan yer yok ki çocugun karnında

Cnm hemen emzirme sigara ictiginde en az 2 saati bekle aklinda bulunsun
Keske alismasaymisiz

selam kizlar

rumuzum gecmis olsun gazli bebegin cok zor oldugunu duymusumdur hep.

peki senin hamilelikte gaz problemin oluyor muydu?

annemin tezine gore hamileyken gaz problemin varsa bebe de gazli olurmus..

Iyiyim cnm saolasin kizla ugrasiyorum gunduz uykusu yapmiyor cok deli ediyor
Off cnm benim birde o yavrucagi dusun rumuzum neler hissediyordur yavrucak
Olmassa milfoy hamurundan yapiver cnm borekleri ya da hazir yufkadan yapiver

bizimkide gündüz uyumayı bırakıyo e artık büyüyolar uyanık olup bişeyleri artık öğrenmeleri gerekiyo biz yorulucaz ama napalım anne olmak gerçekden çok zormuşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…