manasini hatirlamiyorum ama soylemislerdi daha oncesinde ve cok hosuma gitmisti.
evet bende bebegimi bekliyorum insaallah asagida gordugun gibi bir aydan azcik daha fazla zamanimiz kaldi.
ztarım sen isme karar verdin mi :26: ben mi kacırdım acaba
evet gördümm az kalmış hayırlısıyla inşallah..:) eymenin türkçe anlamı talihli uğurlu arapça da da peygamberimizin süt kardeşinin adı annesinede ümmü eymen derlermiş eymen demek de yiğit mert insan cennette hiç günahsızların girdiği yer
verdik kuzum verdik..
Allah nasip ederse zehra olacak kizimizin ismi
Anaokuluna gidiyormu cnm
Insallah buyudukce duzelir esracim
gitmiyor şu anda canım ama yaza kadar gidiyordu çalışıyordum sonra zor oldu bıraktım ama yaklaşık 2 yıl gitti o yüzden aktif bi çocuk çok şükür aslında öyle yaramazlık dediğim kötü değil kıpır kıpır sadece heryere gönül rahatlığıyla giderim sorunlu değil ben sadece ona yetişmek için çok yoruluyorum bebekken doyur koy yerine al sev falan güzeldi :))
Cok guzel insallh adiyla yasasin kizimiz
Bende zehra,zeynep ve kübra dusunuyordum ama rümeysa oldu
Kulagina iki isim okundu ama nufusda tek isim yazili
Rümeysa Meryem aslinda :)
Cok guzel insallh adiyla yasasin kizimiz
Bende zehra,zeynep ve kübra dusunuyordum ama rümeysa oldu
Kulagina iki isim okundu ama nufusda tek isim yazili
Rümeysa Meryem aslinda :)
amin canım senin kızında inşallah zehra olcakmış çok güzel bi isim maşallah
Haha anladim cnm
Insan bazen sakinlik istiyor ama cocuk oldu mu olmuyor iste
Benim kiz seneye baslayacak insallah nasipse burda 2 yasindan 6 yasina kadar zorunlu anaokulu
iki ismi de cok guzel canim insaallah kuzular isimleri gibi guzel bir hayat yasarlar, o karakteri edinirler.
bir de benim ismime uyumlu ya. ve bir sure once bir kitap okumustum Hz. Fatma ile alakali onun ustune oldu . Biliyorsunuz Fatma annemizin lakabi zehra..
nur yuzlu, nur topagi olsun kizim isminin manasi gibi insaallah.. isim konusu buyuk vebal insaallah Rabbim utandirmasin ne diyelim..
aynenn istiyorda işte ancak gece oluyor güzndüz mümkün değil:) senin kız kaç yaşında nerde oturuyorsunuz ben izmirdeyim burda zorunlu değil ama ben istiyorum çok faydalı oluyor okul
Aynen cnm bende o yuzden hen karar veremedim
Öbür dünyada insallah sefaatci olucaklar tabiki hakki ile bir musluman olmussa insallah olurlar cnm
Amin cnm insallah
Benim bebe daha 4,5 aylik cnm
Almanya da yasiyorum ben sosyallesiyorlar oraya gittjklerinde cevreleri oluyor kendilerine ozguveni oluyor
amin canim benim
kiz sen evleneli ne kadar olmus bu arada gozume takildi kucucukmussun evlendigine pitircik seni
Subatta 7 yil olucak:))
18 nisan 19 dügün cnm
Derdim neymis artik evlenmisim haha
sana diyorum da o kadar da farkli degilmisiz aslinda bende 20 yasimi bitirip evlendim hemen okul biter bitmez.
bende hala sasiyorum nasil evlenmisim diye. bir sey alacakken iki saat dusunen ben oyle kisa surede oldu bitti ki bir de evlenmek gibi planim yoktu ha baska islerle ugrasiyordum okul isleri falan.
nasip oluncaboyle kaliosun ve ne oldugunu anlamadan bi bakmissin oyle 7 senelik evli olmussun iste
bende 20 de evlendim hiç hazırlık bunun muhabeti yokkken hatta ayrıydık bigün gidip imzaladık nisanda eylüldede düğün yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?