selammmm ikiz anası geldiii hanımmmmferdam sana bi sorum olucaktı sen rota virüs aşısını ne zaman yaptırdın?bide bugün gamzeyede sordum sanada soruyum yürüteç kullanmaya ne zaman geçtiniz?ben kıza oyalanması için bişey istiyorumda gerçi şuan erken ama en azından önümüzdeki ay falan olurmuki:26:kociş bugünde geç gelicekmiş ooffff iyorum oyokken yemek yapmakta gelmiyor içimden ne yesemki ben şimdi yaaaa keşke yakın olsaydık böyle durumlarda ne çok isterdim bunu hilalcim dur bakalım çıkmadık candan gelmedik regliden umut kesilmezmiş belkide
Hoşgeldin canımm.Yerim ben o hanfendiyiii
Hoşgeldin ferdammNasılsın kuzey paşa nasıl.
hoşbulduk canım nasıl gidiyo senin vallahi bn hamileliğimi cok özledim içimde daha iyiydi yaaa
Hoşgeldin canımmmm öyle kuru kuru ikiz anası istemiyozzz hani ikiz bebiş fotosuuuuu
Selam kizlar nasılsiniz .duygu yok nerelerde yaa
canım gamzeye msj atayımda o size özelden yollasın ok
İyi gidiyo çok şükür herşey yolunda ağrım falanda yok sanırım en güzel haftalar şuan birde gece yatma işini çözebilsem sağa dön olmuyor sola dön olmuyor
maşallah canım aman agrın sızın olmasın geceleri bende yatamıyodum saga dönüyorum vuruyo sola dönüyorum vuruyo sırt üstü yatmakdan belime kramp giriyodu ama yinede güzeldi ya hamileligimde bulantım falan yoktu agrı sadece dogum sancısını bilirim şimdiki halimden iyiydi bi pırt için 40 takla atar oldum
Tamam öylede olabilir ama istersen albümede ekleyebilirsin sadece arkadaşlara özel yaparsın sonrada istersen silebiliyorsun albümden.
ben bi markete kadar uzanıyorum kızlar evde abur cuburum kalmamıiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?