Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hoşgeldin canımmmm öyle kuru kuru ikiz anası istemiyozzz hani ikiz bebiş fotosuuuuu

Keten helvam slmmm bekliycez bakalım
aksum slm tatlum duygununda vını var kotası sanırım 26 da yenilencek
bende cepten giriyorum aynı sebeplerden

İyi gidiyo çok şükür herşey yolunda ağrım falanda yok sanırım en güzel haftalar şuan birde gece yatma işini çözebilsem sağa dön olmuyor sola dön olmuyor

maşallah canım aman agrın sızın olmasın geceleri bende yatamıyodum saga dönüyorum vuruyo sola dönüyorum vuruyo sırt üstü yatmakdan belime kramp giriyodu ama yinede güzeldi ya hamileligimde bulantım falan yoktu agrı sadece dogum sancısını bilirim şimdiki halimden iyiydi bi pırt için 40 takla atar oldum

Evet güzel böyle ama sanırım bende şimdi ne kadar rahat olduğumu doğduğunda anlıyıcam şimdi zaman çabuk geçsin kavuşayım istiyorum ama ne gibi zorluklar bekliyor yaşayıp görücem

ben bi markete kadar uzanıyorum kızlar evde abur cuburum kalmamıiş

Hosbulduk lovely.gozumden kaçtı sanırım.

Hilalcim Sagol canım. Gicik oluyorum bu tlf girmeye aynı dert bende de var.sadece okuyorum yazmaya sinir oluyorum bu tlf dan ..onun icin muhabbettlere cok giremiyorum okuyorum çıkıyorum .nadiren yazıyorum iste . biraz tembelim galiba:))

Tamam öylede olabilir ama istersen albümede ekleyebilirsin sadece arkadaşlara özel yaparsın sonrada istersen silebiliyorsun albümden.

tatlım cep telefonumu kablosunu kaybettiğim için fotoları yükleyemiyorumyoksa bi şekilde paylaşırdım kuzucuklarımıııı

ben bi markete kadar uzanıyorum kızlar evde abur cuburum kalmamıiş

Bu ne kiz Gamze biriniz abur cubura gider diğeriniz çığ köfteye gider:)) kızım yiyeniyoruz işkence etmeyin bize:))
Dün bı doritos yedim yedi aysan beri ilk kez bu seferde vicdan azabından yediklerim de beni yedi desem yeri(

ay o kadar yazdim silinmiissss

ketenhelva biz rotayi 2-4-6. ayda yaptirdik 3 dozluk bizimki

yurutec icin erken bence biz 5,5 aylikken aktivite merkezini kullandik yurutece 6bucuk aylikken fln koydum
hala cok koymuyorum 2-3 gunde bir 5 dk fln koyuyorum parmak ucunda yurumeye alismasin
sana oyalanabilecegi bikac sey onereyim
kuzey sunu cok severdi hala oynar bunla
En ucuz PLAYSKOOL İKİLİ EGZERSİZ ARKADAŞIM fiyatları. PLAYSKOOL İKİLİ EGZERSİZ ARKADAŞIM fiyatı ve satış mağazaları.
anakucagina oyuncak bari takardim onu severdi
bikac cesidi var oyuncak bari diye bakarsin
bizdeki bondigo sundan
Bondigo Gezgin Arkadaşlar Bir Arada Puset Oyuncağı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
oyun halisi alabilirsin tekmele oynalar var onlar iyi
kuzey oyun halisi sevmedi hic
cingirak gibi ses cikaran oyuncaklar alabilirsin

Kalabalık topik beğendim:)))))))

Merhaba kızlar
gelemedim bugun
cmt misafir var temizlik yaptım
koca evdeydi dedim bak biraz temizlik yapayım
yarim saat cocuk bağırıp durdu
sonra bu altına mı yapmış diye elime tutusturdu
uyuttum bebemi yaptım temizliği
baktim benim adam da uyuyup kalmış
Bu erkeklere cocuk bakım eğitimi aldırmak lazım aslında

Valla aksum kusra bakma bayadır yemiyordum en son yılbasında almıştım ama yememiştim sonra unutmusum bu ara gene aklıma geldi hem etsiz hemde güvenilir
bide bugün cok yoruldum temizlik alısverik üstüne ütü arada kuaför sebze fln da yaptım ama kendime ödül olsun bu da
sende kırk yılda bir bi kacamak yapmıssın olur o kadar kızma kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…