Bende geldimmmm
çig köfteyi etsiz sanıyordum hep eşim alıyordu halbuki etliymiş ya bunu 3 tane yedikten sonra eşimin söylemeside cok hoş oldu dogrusu umarım migdeme dokunmaz diye bekliyorum
ilda sende özlettin kendini
Bende geldimmmm
çig köfteyi etsiz sanıyordum hep eşim alıyordu halbuki etliymiş ya bunu 3 tane yedikten sonra eşimin söylemeside cok hoş oldu dogrusu umarım migdeme dokunmaz diye bekliyorum
ilda sende özlettin kendini
Ben geldimm
Kızlar ben kızmın ismi ile ilgili hala kararsızlıklar yaşıyorum varmı tavsiye edebileceğiniz isimler anlamı güzel bir isim olsun istiyorum birde çok yeni isimler olmasın
rüzgarla birbirimize dayak atıyoz o benim elime ben onun eline kahkadan yarıldı
kuzum sen kübra koyacaktın yanına birde nur ekle kübra nur
kızım rüskarrrr bal olmuşş ballllll
Evt ildam ya daha sık gelll
gamze yetenek sizsinizde bi cocuk cıktı adı nur muhammed dans etti ben rüzgara benzettim cok tatlıydı cooooook
burda cig köftede meshur bi yer var eşimin patronu fln senelerdir alıyorlarmış esimde hep aldı bi sorun yasamadık ama ben biraz acaip oldugumdan belli olmaz didim
Çok kararsız kalıyorum acaba başka bir isimmi koysam diye hani kübra dışında başka bir isim ne olabilir acaba:44:
Ben geldimm
Kızlar ben kızmın ismi ile ilgili hala kararsızlıklar yaşıyorum varmı tavsiye edebileceğiniz isimler anlamı güzel bir isim olsun istiyorum birde çok yeni isimler olmasın
peki sen nasıl bir isim düşünüyosun modern mi anlamımı önemli nasıl
zeren olabilir :44:
doğayı kesin verecen yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?