Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hee
iyi cnm bi aksilik olmasın da beste hanım nasılllar

Canım hoşgeldin nasılsın bestecik nasıll

Hilalim bende cepten giriyorum aynen beğen diyorsun hata veriyor bendede

Hoşbulduk kızlar ben iyi sayılırım beste çıldırmış durumda size bile yazamıyorum o kadar huysuz ve huzursuzki sürekli ağlıyo

slm kızlar
birazdan arkadaşlar gelecek her an kaçabilirim

hilalim ben hamile olduğumda canım en çok çiğ köfte(etsiz) ve patlamış mısır çekti ve bolca yemiştim. çok faydalı şeyler yemişim di mi:97::97::97:

Ben çok seviyorum çiğ köfteyi aslında canımda istiyor ama görünce midem bulanıyor
Hoşbulduk kızlar ben iyi sayılırım beste çıldırmış durumda size bile yazamıyorum o kadar huysuz ve huzursuzki sürekli ağlıyo

Bir rahatsızlığımı var yoksa huysuzluktanmı ağlıyor.

Benimki şimdiden benimle pazarlık yapıyor akşama kadar kucağından indirme bolbol sev işten gelince sana vermem diyor.Ama kesin ağlayınca yada altını kirletince tutuşturur elime

Benimki şimdiden benimle pazarlık yapıyor akşama kadar kucağından indirme bolbol sev işten gelince sana vermem diyor.Ama kesin ağlayınca yada altını kirletince tutuşturur elime

cnm sevmede 1 numaralar .bakmakta sonuncular:)

evet mantıklı arkadaşım beniii
ben zaten kredi kartı felan kullanmam yanımda nakit varsa alırım yoksada zaten yoktur
Sende Allah a ement ol canımmm.
Tatlı yiyeceğin zamalanalrda çok sevdiğin kıyafetlerine giremeyeceğini düşün buda etkili olabilir.

giremediğim bütün kıyafetlerimi attım yeni aldığım herşeye giriyorum 38 beden çünkü hepsi
haa son aldığım pantolon 36 beden ama oda likralı girmemem mümkün değil

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt toplaşın topik hadiiiii

yaa evet evet
geldi azcik sevdingitti yatti
biz oturuyoz oglumla miymiy az sonra uyutma krizi yasicaz
valla cok sey ummayin kocalarinizdan
yuzde 3u fln ideal baba yardimci es ideal koca bana denk gelmemis size de denk gelmis midir bilmem
hamilelikte kocam da asiri ilgiliydi ama simdi nerdeeee
anca sevmeyi anlar onlar agladimi atarlar kucaktan

canım çok sağol yardımların için..biraz geç cvp yazıyorum ama bahanem hazırbenim kız ev tipi ana kucağını pek sewmedi oğlan sewiyor hatta ben gururu onda uyutuyorum sallanmayı sewiyor çünküama gurur için almak lazım diğer öneride dikkate alıcam sen hangi siteden aldın bu arada ve ne kadara:44:bide ben rota iki doz diye duymuştum 4.ayda yaptırıcam bi kaybımız olmaz umarım

aynen öyle canım malaesef bende dahil değilim o şanslı kesime gebelik boyunca genel olarak benim eşimde iygiliydi hoş ben herşeyimi kendim yaptım hiç nazlanmadım ya neysetabi işin bu kısmını eşime sorsanız oo mangalda kül bırakmaz yani adam utanmasa gebelik boyunca ondan kaf dağının arkasından gülen elmayla ağlayan narı getir diye tutturdumu söylerneyse işte şimdide durum pek parlak değil allahtan annem var kız kardeşim var yoksa bitmiştim....

Bende geldimmmm
çig köfteyi etsiz sanıyordum hep eşim alıyordu halbuki etliymiş ya bunu 3 tane yedikten sonra eşimin söylemeside cok hoş oldu dogrusu umarım migdeme dokunmaz diye bekliyorum

ilda sende özlettin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…