hee
iyi cnm bi aksilik olmasın dabeste hanım nasılllar
Canım hoşgeldin nasılsın bestecik nasıll
Hilalim bende cepten giriyorum aynen beğen diyorsun hata veriyor bendede
rüzgar bana da babasına da baba diyo
Ben çok seviyorum çiğ köfteyi aslında canımda istiyor ama görünce midem bulanıyorValla aksum kusra bakma bayadır yemiyordum en son yılbasında almıştım ama yememiştim sonra unutmusum bu ara gene aklıma geldi hem etsiz hemde güvenilir
bide bugün cok yoruldum temizlik alısverik üstüne ütü arada kuaför sebze fln da yaptım ama kendime ödül olsun bu da
sende kırk yılda bir bi kacamak yapmıssın olur o kadar kızma kendine
Hoşbulduk kızlar ben iyi sayılırım beste çıldırmış durumda size bile yazamıyorum o kadar huysuz ve huzursuzki sürekli ağlıyo
Merhaba kızlar
gelemedim bugun
cmt misafir var temizlik yaptım
koca evdeydi dedim bak biraz temizlik yapayım
yarim saat cocuk bağırıp durdu
sonra bu altına mı yapmış diye elime tutusturdu
uyuttum bebemi yaptım temizliği
baktim benim adam da uyuyup kalmış
Bu erkeklere cocuk bakım eğitimi aldırmak lazım aslında
Ben çok seviyorum çiğ köfteyi aslında canımda istiyor ama görünce midem bulanıyor
Bir rahatsızlığımı var yoksa huysuzluktanmı ağlıyor.
Benimki şimdiden benimle pazarlık yapıyor akşama kadar kucağından indirme bolbol sev işten gelince sana vermem diyor.Ama kesin ağlayınca yada altını kirletince tutuşturur elime
evet mantıklı arkadaşım beniiiEvet meyveli yoğurtta olabilir.Özellikle işyerinde tutuyorsa tatlı krizi yanında kredi kartı bulundurma parada yanında kısıtlı olursa alamazsın o zaman mecburen yanında ne varsa kuru meyve yada meyveli yoğurtla yetinmek zorunda kalırsın.
Ben şuan markete gitsem neler neler almak istiyorum hep abur cubur istiyorum ama ne bana ne bebişe faydası var o yüzden kendimi frenliyorum çikolata tatlı vs alıcağıma meyvelere yöneliyorum muzda çok tıkıyor beni tatlı iştahınıda kesiyor.
Sende Allah a ement ol canımmm.
Tatlı yiyeceğin zamalanalrda çok sevdiğin kıyafetlerine giremeyeceğini düşün buda etkili olabilir.
Benimki şimdiden benimle pazarlık yapıyor akşama kadar kucağından indirme bolbol sev işten gelince sana vermem diyor.Ama kesin ağlayınca yada altını kirletince tutuşturur elime
Bir elde yaramaz yigeninizşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt toplaşın topik hadiiiii
ay o kadar yazdim silinmiissss
ketenhelva biz rotayi 2-4-6. ayda yaptirdik 3 dozluk bizimki
yurutec icin erken bence biz 5,5 aylikken aktivite merkezini kullandik yurutece 6bucuk aylikken fln koydum
hala cok koymuyorum 2-3 gunde bir 5 dk fln koyuyorum parmak ucunda yurumeye alismasin
sana oyalanabilecegi bikac sey onereyim
kuzey sunu cok severdi hala oynar bunla
En ucuz PLAYSKOOL İKİLİ EGZERSİZ ARKADAŞIM fiyatları. PLAYSKOOL İKİLİ EGZERSİZ ARKADAŞIM fiyatı ve satış mağazaları.
anakucagina oyuncak bari takardim onu severdi
bikac cesidi var oyuncak bari diye bakarsin
bizdeki bondigo sundan
Bondigo Gezgin Arkadaşlar Bir Arada Puset Oyuncağı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
oyun halisi alabilirsin tekmele oynalar var onlar iyi
kuzey oyun halisi sevmedi hic
cingirak gibi ses cikaran oyuncaklar alabilirsin
yaa evet evet
geldi azcik sevdingitti yatti
biz oturuyoz oglumla miymiy az sonra uyutma krizi yasicaz
valla cok sey ummayin kocalarinizdan
yuzde 3u fln ideal baba yardimci es ideal koca bana denk gelmemis size de denk gelmis midir bilmem
hamilelikte kocam da asiri ilgiliydi ama simdi nerdeeee
anca sevmeyi anlar onlar agladimi atarlar kucaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?