Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gunaydinn
buyukaksu 30 derecede en kisa yikamanda yika ilkten karismaz renkleri merak etme
dalin sivi ilk zamanlar icin de sonra leke cikarmiyo hbrin olsun
ben hacisakir granul ve dalin sivi donusumlu kullaniyorum
bi de omo baby aldim cikmayan lekere karsi

master kesin demir damlasi kabiz yapmistir
hangisiydi senin damla
ferro sanolsa degistir ferrum al ferrumsa santafer alabilirsin
bi de damla sayisi kilo sayisi carpi bir ya hani az damladan basla
misal 3 gun 3 damla ver sonraki 3 gun 4 damla yavas yavas alistir

gamze yasminle aran nasil
ben kullanamam ya hap falan
herzamanki yontem devam biz

Aynen aksum görümcemde toz dalin sabun var makinada onla yıkıyor bişey olmaz 30 derecede
bende aynı şeyi yazcaktım havaaa cok fena yaa dünden beri yagmur kapalı valla öyle pijamalarımla oturuyorum insanın kalkası gelmiyor bu havada

kızlarr yardımınıza ihtiyacım var dün ikinci kez çatı muayenesi oldum 1 cm açıklığım vardı drum hafif kanlı bi akıntın olabilir dedi evet dediği gibi dün öle bişeyler geldi ama sabah kalktım kahverengi koyu bi akıntım daha geldi dr a ulaşamadım henüz nişan falan olmasın nasıl ayırt edicem ki ben

Master,ütopya Gamze hilal evet evet makinada yıkayıim.
Mater duydum dalın lekelerde iyi değilmiş ama ilk kıyafetleri ya simdi onu alayım hacisakur granul var zaten sonra onla yıkarım
Hepinize tekrar TSK.
Hilalcim sorma bende pijamalar ile oturuyorum oyle simdi kupaya gidicem nasil bir uyuşukluk var anlatamam nasil gidicem diye kara kara düşünüyorum :))

İknurrrrrr geliyormu bebişssss
hadi hayırlısı tatlum allah kolay bir dogum nasip etsin sana günler geçmez heralde
aaa dogumda bizimde adımızı anmayı unutmaaa

cnm bende de olmuştu az geldıyse nişan değildir
hem su gelmediği sürece bekleyebılırsın nişan için korkmana gerek yok

ferrum kullanıyodum daha 2 kere verdım hemen etki gösterdi demek
5 damla vermiştim
bugun vermicem sonra dediğin gibi az veririm

Son düzenleme:
İknurrrrrr geliyormu bebişssss
hadi hayırlısı tatlum allah kolay bir dogum nasip etsin sana günler geçmez heralde
aaa dogumda bizimde adımızı anmayı unutmaaa

cnm bende de olmuştu az geldıyse nişan değildir
hem su gelmediği sürece bekleyebılırsın nişan için korkmana gerek yok

Kızlarr teşekkür ederim cevaplarınız için allah razı olsun belimde de ara ara ağrı olunca panik yaptım biraz daha bekleyeyimm bende sancım falan gelirse gdrim hastaneye

ferda yasmine bugün başladım canım pcos var ya bende kullanma sebebim o başka bişi diil adet bitimi 1 ay olacak adamı yaklaştırmıyom

ilknur nişanı gelipte 2 hafta doğuramamış biri olarak korkma diyorum sana

ohhhhh çok şükür canımmmmm
sağlıkla gelsin miniğinnn

Ohhhhhhh sükürler olsun senin adına cok mutluyum ozimim allah tamamını erdirsin saglıkla sıhhatle hayırlısıyla inş

bide ignelere basladın mı cnm nasıl oluyıor koldan mı kaç doz

ozimmm yaşasınnnnnnnn haftaya pıt pıt larıda duyarsın işşallahrabbim mutluluğunu hiç bozmasıntamamına erdirsin

Hepinize cok tesekkür ederim alıntı yapmayı atladığım varsa kusura bakmayın ıyıkı varsınız cok şükür keseyı gorduk gayet guzel yerlesmıs dedi degerim 2500 lere gelmiş sanırım bıdaha baktır falan demedı kalp atısı için 18 subata cagırdı te gec olsun guc olmasın ıns gıdınce pıtpıtlarıda duyucaz allahın ıznıyle sizlerin dualarıyla cok şükür allahım sevındırdı ıns darısı beklıyen butun arkadaslarımın olsun hılal prenses emınem megım yagmur daha unuttugum varsa ismini yazmadıgım arzu eden cumlesıne nasıp etsın inş allahım saglıkla kucagıma almayı nasıp etsın ıns hepimizi cok seviyorum ıyıkı tanımısım şizleri suan esım doktor ve sız bılıyosunuz bebişimi

Yasminden cok memnundum 7 sene kullandım Simdi emziriyorum diye spiral taktiracagim

ohh be geldm sonnda çok ozledm hepniziiiiii
gayet iiz canlar biz gtmicz bi daha okla taa haziran sonu semnerler var ona gderm belki annem bakar bebşe ....
nstmz başladı kan uyuşmalıgıyla ilgli testmz yapldı ii çıktı çok şükür
şmdi perdmz taklcak yarın odayı tamamen boşaltcz sonra da şubatın başı gibi odamız gelcek kurlcak nasipse e yıkama işleri falan sonra da hayırlısyla .... ii bi temzlkçi kadın da buldm onbeşte bir gelcek artık evmz de tertmz oldu
boyle bizden hberler silzer naslsnz var mı hberler ozimle hberlştk hep oyle çok sevndm ki anlatamam rabbim kabul etti dualarmızı
gamzem kuzum iisn demi jasmine başlamşssn kist için sanrm inşş hemenceck gecicek bu hap saysende onlar da
başka hberler falan var mı kızlar geçmiş yaparm arada ama baya bi grmedm baya geçmiş olmştr şimdi....

Duygummm slmmm

ozimm cnm aynen geç olsunda güzel olsun bence yat bol bol dinlen her şey güzel olcak

duygummmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canımm nasılsın ne güzel bir koşturma içindesin ne güzel heyecandır o rabbim tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…