kızlarr yardımınıza ihtiyacım var dün ikinci kez çatı muayenesi oldum 1 cm açıklığım vardı drum hafif kanlı bi akıntın olabilir dedi evet dediği gibi dün öle bişeyler geldi ama sabah kalktım kahverengi koyu bi akıntım daha geldi dr a ulaşamadım henüz nişan falan olmasın nasıl ayırt edicem ki ben
İknurrrrrr geliyormu bebişssss
hadi hayırlısı tatlum allah kolay bir dogum nasip etsin sana günler geçmez heralde
aaa dogumda bizimde adımızı anmayı unutmaaa
cnm bende de olmuştu az geldıyse nişan değildir
hem su gelmediği sürece bekleyebılırsın nişan için korkmana gerek yok
ohhhhh çok şükür canımmmmm
sağlıkla gelsin miniğinnn
Ohhhhhhh sükürler olsun senin adına cok mutluyum ozimim allah tamamını erdirsin saglıkla sıhhatle hayırlısıyla inş
bide ignelere basladın mı cnm nasıl oluyıor koldan mı kaç doz
Canımmm çokkkkkk sevindimmmm
İnşallah kalp atışınıda duyucaksın hayırlısıyla.Kendine çok dikkat et
haftaya çok takılma sen sat a göre hesapla yine o sonradan eşleşiyor sat la yani yine 5 haftadır doğru olan.
ozimmm yaşasınnnnnnnn haftaya pıt pıt larıda duyarsın işşallahrabbim mutluluğunu hiç bozmasıntamamına erdirsin
oziiimmmmmm
biz biliyorduk ama yaaaaa
Rabbim hayirla, saglikla tamamina da erdirsin arkadasim.. oyle 3-5 gun geriden geliyor ya da ileriden onemli degil bence ya takma kafana . artik kafani rahat tut, dinlenmene ve hamileligin tadini cikarmaya bak
canım hazır yakalamışken seni tebrik edetyim gözün aydın olsun Allahım hayırlı sağlıklı hamileik hayırlı sğalıklı evlat nasip etsin inş sağsalim kucağına aşlmayı nasip etsin şu mübarek günün hürmetine inş hayırlısıyla yaşarsın sonuna kadar
Yasminden cok memnundum 7 sene kullandım Simdi emziriyorum diye spiral taktiracagimferda yasmine bugün başladım canım pcos var ya bende kullanma sebebim o başka bişi diil adet bitimi 1 ay olacak adamı yaklaştırmıyomilknur nişanı gelipte 2 hafta doğuramamış biri olarak korkma diyorum sana
huzurum cnm senın kız kabız olmuşmuydu hiç :26:
ohh be geldm sonndaçok ozledm hepniziiiiii
gayet iiz canlar bizgtmicz bi daha okla taa haziran sonu semnerler var ona gderm belki annem bakar bebşe ....
nstmz başladı kan uyuşmalıgıyla ilgli testmz yapldı ii çıktı çok şükür
şmdi perdmz taklcak yarın odayı tamamen boşaltcz sonra da şubatın başı gibi odamız gelcek kurlcak nasipse e yıkama işleri falan sonra da hayırlısyla .... ii bi temzlkçi kadın da buldm onbeşte bir gelcek artık evmz de tertmz oldu
boyle bizden hberler silzer naslsnz var mı hberler ozimle hberlştk hep oyle çok sevndm ki anlatamam rabbim kabul etti dualarmızı
gamzem kuzum iisn demi jasmine başlamşssn kist için sanrm inşş hemenceck gecicek bu hap saysende onlar da
başka hberler falan var mı kızlar geçmiş yaparm arada ama baya bi grmedm baya geçmiş olmştr şimdi....
canım çorbalara geçtin mi geçtiyseen zyağı ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?